Рачков призна за раздялата с Мария

Мария и Рачков гКлюката, която доста отдавна се върти в медийното пространство, но все се намира някой да я спре, най-накрая получи своето потвърждение от първоизточника. Любимците на зрителите Рачков и Мария вече не живеят заедно и не са онази влюбена  двойка, за която се представяха.

Актьорът неволно или нарочно се изпусна за този факт по време на последното предаване на „Като две капки вода“.

„Ерген съм, Жана. Ще ми пуснеш ли?“, каза любвеобилно водещият на Жана Бергендорф, уж нашега. До края на предаването обаче той се оплака няколко пъти, че няма никого до себе си и дори яйцата си е боядисвал сам.  Прави впечатление и че от няколко лайфа синът му е сам в залата, ръкопляска му и го чака да се приберат. Явно няма кой да го гледа.

Според мълвата, двамата не са двойка от една година, но поддържат  влюбения си имидж заради рейтинга на „Господари на ефира“, а сега пък и на „Капките“. Продуцентът им Маги Халваджиян е потулил всички скандали между тях, защото в ролата си на двойка,  те са симпатични на зрителите.

Въпреки края на интимните им отношения двамата не показват изобщо на екрана, че са останали само партньори в работата си.

Според други обаче, Рачков е тръгнал по нов сценарий в шоуто, където трябва да изглежда нещастен и самотен, за да привлича съчувствие и най-вече гледаемост  от страна на аудиторията.

Твърдението на Рачков, че  е сам, се потвърждава и от признанието на Игнатова. Пред Лора Крумова и Галя Щърбева кльощавата блондинка намекна, че нещата между тях не вървят  по мед и масло, като сподели че тя и Митко рядко имат време за себе си. Причината бил  натовареният график на двамата, които почти нямали време един за друг.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *