Деси Тенекеджиева дава Слави под съд заради подигравките в шоуто му

Деси ТенекДеси Тенекеджиева е решила твърдо да  заведе дело срещу Слави Трифонов.

Това разказва самата  тя в  свое интервю. Причината за иска към Дългия  са всички излъчени скечове в шоуто, в които екипът на шоуто  се подиграва с нея, имитирайки я.

„Не знам защо правят всичко това и аз нямам никакво обяснение. Не сме се карали  нито със Слави, нито с екипа му, нямаме спорове, нямаме лоши отношения. Напротив – гостувала съм няколко пъти в шоуто – сама и заедно с Миро, била съм посрещана много добре с голямо внимание и уважение.

С Краси Радков пък сме учили в един курс в НАТФИЗ и нямаме лоши чувства един към друг. Към нито един в предаването нямам някакви негативни  чувства“ –  твърди  актрисата. Освен това си казва, че никога не се е смятала за красавица, затова  и не може да си обясни каква е причината да има толкова много злобни подмятания по неин адрес, изразени с езика на сатирата.

Именно за да се изясни всичко,  няма да остави нещата така и ще ги разплете докрай, за да открие причината за негативизма, а от шоуто да си платят за необмислените подигравки. За нейно щастие негативните материали в скечовете изобщо не са се отразили на кариерата й. Тя продължава успешно да се снима в киното, но  повече в чужбина, отколкото у нас, даже скоро й предстои премиера зад граница.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *