Гавра! Андрей за гаджето си Бориса: Няма да се оженя за нея! Не си пасваме!

boisa2Зашеметяващо унижение изтърпяла  Бориса Тютюнджиева от мъжа, който уж е лудо влюбен в нея  – Андрей Арнаудов.

Манекенката не била добра като човек. Това е мнението на тв водещия. Той заявил на Бо, че ценностната й система не е такава, каквато той  търси в една жена. Другите й  качества го привличали,  обаче прекалената й меркантилност  го отблъсквала.

„Можем да бъдем заедно, но едва ли ще се оженим, защото не си пасваме духовно. Аз повече търся и се вълнувам от човешките черти, а не от дрехите и парфюмите.“ – казал  опосумът.

При тези съкрушителни думи Бо просто онемяла. Тя се опитала да обясни на  половинката си, че двамата имат 10 години разлика и може би затова тя и ценностите й му се струват. Манекенката се имала за добър човек, обаче по ирония на съдбата това не е мнението на възлюбения й.

На всички  е ясно, че са доста различни. Андрей е много умно момче. Не може  различията им идват от възрастта разликата във възрастта, защото Андрей  на 24 години  водеше „Сблъсък“ и се утвърждаваше като водещ, коментират познати на Арнаудов. А тя на 24 не прави нищо.

Приятелите на тв продуцента считали, че Бориса е с него само заради парите му и ако не е е богат, изобщо  нямало да го погледне, тъй като е в пъти по-красива от него. Тези на Бориса пък не одобрявали връзката й заради възрастта и цинизма на Арнаудов, заради пиянството му и даже заради ръста му не дотам привлекателната му визия.

„Бо заслужава някой богат красавец, който да я глези, а не комплексар, като този. Тя е разкошна и вярвам, че ще намери точния за нея мъж.“ – твърди приятелка на Бориса Тютюнджиева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *