Райна бясна на Константин – ето как го нападна:

Райна КоцетоФолкдивата Райна запали на четвърт от неочакваните  нападките, които бившият й  Константин й отправи в интервю и  заяви, че е пълен смешник.

Певицата беше изумена, че Коцето няма никакви  теми за разговор и след толкова години продължава да нищи темата за  раздялата им.  „Пилето“ му припомни, че са минали повече от седем години от скъсването им и нито е мъжко, нито е достойно да коментира подобни теми пред публика. „Не се надценявай чак толкова! Нали сега си щастлив и  „спокоен”, защо непрекъснато дъвчеш миналото!?”, написа тя в профила си във Фейсбук.

Райна иронично подхвърли, че Коцето не може да я забрави и вероятно е още в сънищата му, след като  във всяко свое интервю споменава името й. Някой обаче набързо забърса поста й в профила на певеца и вероятно го направи самият той.

Константин предизвика гнева на колежката си, след като се изцепи в интервю, че сега му е спокойно, но като живял с нея бил под стрес и тормоз. Описа я като темпераментна и огнена, обсебваща и бясна. Ревнуваше ме като тигрица, дори не ми искаше обяснения, а се хвърляше към телефона ми и започваше да рови вътре кой ме е търсил, с кого съм говорил, вдигаше ми луди скандали, винаги треперех като се прибирам какво ме очаква и какво е измислила.  Кой  мъж  може да издържи такова нещо и да устои на такъв жесток контрол, тя ме караше да се чувствам в затвора, каза Коцето и Райна логично побесня след това изявление.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *