Криза! Млади гаджета изсмукаха парите на Мария Илиева

Маия момчета елиминацииПоп изпълнителката Мария Илиева, е в потрес и депресия, защото  кариерата й се свлича надолу, изместена от млади творци, а банковата й сметка е празна.

Мария беснее, че в разгара на лятото няма никакви ангажименти и дори Х фактор, който пълнеше джоба й всяка есен, сега е далечен спомен, защото Саня Армуртлиева я изгони подмолно от журито.  Младите й гаджета пък изсмуквали като прахосмукачка дори малкото изкарани напоследък пари от епизодични участия. Тя ги е свикнала от години да й бъдат държанки, а не мъже и си плаща за удоволствието да са до нея.

Мария дотолкова я  закъсала, че пие и хапва на аванта и никога не се бърка да плати сметката, когато излиза на заведение с приятели.

Дивата дебютира за кратко и в поредния  сезон на сериала „Столичани в повече“, обаче  явно и този й хонорар бил похарчен по 20-годишните момченца, които певицата ненаситно  забърсвала. А сега няма с какво да заведе себе си, камо ли тях на някоя екзотична почивка, както правят колежките й.

От известно време Илиева излива злобата си върху Саня, която открито нарича безпардонна и я обвинява, че й е взела менторското място и  в коментари срещу колежката си Михаела Филева.  Двете певици се сдърпали, тъй като Мария не можела да се примири, че младите певици я изместват от сцената.

„Вярно е, момичето пее добре, обаче погледнете  как се облича, вижте поведението й на сцената. Тя няма класа, няма стил, прилича на онези еднодневки, за които публиката ще забрави за година – две“ – съскала Мария.

След успеха и скандала с песента  „Видимо доволни“, направена  с рапъра Криско  миналото лято, сега певицата решила да направи бум и пачки във фолк жанра, издават близките й. Тя искала да направи дует с чалга певица от най-оборотните и отново да се изстреля на върха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *