Разкритие: САЩ СЕ ОТТЕГЛЯТ от Балканите! По US-Заповед Меркел ДАВИ БЪЛГАРИЯ в Мощна Мигрантска Вълна! Вижте защо:

Убеден съм, че мислещата публика у нас вече се е научила да отсява зърното от плявата. Тоест – да селектира реалността и здравия смисъл от водопада агитационни клишета, произвеждани в индустриални количества от Евро-Атлантическата номенклатура, НПО-паяжината на Сорос и папагалите от „сериозните медии“ – до една финансирани от ГЕРБ. Просветения поглед и информираното мнение са особено необходими при прочита на фундаментални теми като етно-религиозната, демографска агресия срещу Европа, националния суверенитет и съпротивата срещу догмите на безродната евро- бюрокрация. Пелената на лъжата е много плътна и вдига нова Берлинска стена, този път не от бетон, а от мозъчен планктон…

Поредната пожарна среща на върха в Брюксел миналата седмица приключи с класически болшевишки рапорт, пълен с обещания, пожелания и добри намерения. Уви, тази досадна бумага, посветена на „миграцията“ и „бежанците“, по никакъв начин не може да скрие тоталната безпътица, в която Меркел и нейните подизпълнители вкараха Стара и Нова Европа.

В документа-споразумение, измътен след десетина часа надлъгване, най-напред се препотвърждава дежурната политкоректна догма за „солидарността“, а след това в условно наклонение се формулира възможността граничните държави да поемат обратно пришълците, влезли в Европа транзит през тяхна територия, преди да се насочат към „обетованата земя“ на Север и на Запад.

За какво става дума? Витиеватите постулати за „доброволно връщане“ на мигрантите към входа и изхода всъщност имат за цел да разтоварят Германия от онези близо два милиона нашественици, които Ангела Меркел лично покани през есента на 2015 г. 3 години по-късно най-организираното общество в Европа осъзна, че безумието на Канцлерката води до демографска и културна деформация, маргинализация, криминализация и разпад във всички направления. И сега Берлин се бори за собственото си спасение, а Класната търси мазохисти, на които да плати за индулгунцията.

Как? Елементарно- като осребри чрез огромните финансови ресурси на Федералната република и Брюксел обратния път на „бежанците“ към изходната им база в периферията на Европа. Разбирай- към Гърция, България и Италия. Може би и към Македония и Сърбия, особено дашни за шантаж поради мерака си да влязат в ЕС.

За подобни случаи народът е измислил една чудесна сентенция, гласяща: От болната глава – на здравата, чрез която обобщава вековния опит в прехвърлянето на проблема от силните и богатите към слабите и бедните. Тази крилата мъдрост сякаш е сътворена за днешното дередже на „Обединена Европа“, където могъща Германия се опитва да натовари сиромашка България със „солидарност“ зариди престъпленията на Меркел към християнството и цивилизацията. Нали е ясно, че яловото „споразумение“ за „бежанците“ обслужва единствено психиатричното его на началничката от Берлин, която хем иска да векува на поста си, хем търси изкупителни жертви за собствените й грешки.

Това е така, защото за всеки човек с два грама мозък в главата е ясно, че последната хартийка от Брюксел е смокинов лист за намерението на Меркел и нейния измекяр Юнкер да пренасочат удара от същинска Европа към периферията, където българските туземци лапат доматите с колците. И какво означават формулировки от типа на „контролирани центрове за мигранти в държавите от ЕС“ или „платформи за предварителна селекция на кандидатите за убежище“?

Смисълът е ясен – оттук – нататък Меркел може да запази креслото си в Берлин само ако затвори „отворените врати“ без официално да се отказва от своята про-мигрантска политика, прокламирана на всеослушание преди 3 години. Някой обаче ще трябва да се нагърби с обходната, спасителна маневра. Естествено, срещу „кохезионни фондове“ и разни други финансови бонуси за разграбване от местната „евро-атлантическа“ клиентела.

Впрочем, идеята за буферни зони не толкова отдавна бе публично оповестена от бившия френски президент Саркози, заявил със свойствената си наглост, че бежанците трябва да бъдат спирани по външните граници на Стария континент. Познайте отведнъж за кого е нарисувана тази „хуманитарна мисия“? И дали е случайно, че Меркел непрекъснато говори за солидарност, като гледа настойнически по посока на България?

Как обаче, ние българите, да сме солидарни с онази, която ни наложи от позиция на силата да плащаме с хляб и кръв за нейната игра с „мъчениците“?

Има и още нещо- разрушителната политика на Класната Меркел спрямо Европа подозрително съвпада с гео-стратегическите интереси на САЩ за маргинализация на Стария континент и срещу потенциалната енергийна, технологична и търговска кооперация между Германия и Русия. Нали не сте забравили, че в документите за учредяването на Западна Германия след Втората световна война има тайна клауза, според която канцлерът на Федералната република се утвърждава от Вашингтон?!. А необходимо ли е да припомням кой пусна от бутилката черния дух на тероризма, като организира „Арабската пролет“ и осъществи „хуманитарна“ агресия срещу светските режими в Ирак, Либия и Сирия, удържащи миграцията и джихада без кухите „платформи“ на Брюксел?

Но какво да прави със себе си Меркел – дъщеря на единствения протестантски пастор, избугал навремето от Западна в Източна Германия? Както казва народът – ни дете – ни коте! Властта е страшен наркотик, особено когато свикнеш с него.

Под икономическия напор на Китай, САЩ все повече се свива и свива бойните си знамена в различни точки на света. Същото се случва и в момента на Балканите и в част от страните в Източна Европа. Изпадналия в екзистенциална криза Вашингтон вече няма пари и ресурси да владее колониите си в Европа. Затова и при оттеглянето си спазва принципа: След мен – потоп! В случая с България потопът ще се изрази в мощна и всепомитаща мигрантска вълна, която ще ни връхлети откъм Германия и Франция. А Меркел изпълнява американското нареждане и още как!

И още как: Не бяха изминали и 48 часа от яловия брюкселски „документ“ на ЕК и Вишеградската четворка официално заяви, че не признава никакъв ангажимент за „обратна разписка“ що се отнася до незаконните пришълци в Европа. А унгарския премиер Виктор Орбан без капчица смущение се подиграва на клоуните от Брюксел, като готви нова унгарска Конституция със защитни членове срещу ислямизацията и демографската перверзия на „политкоректните“ от породата на забранения от Будапеща шарлатанин Сорос.

Профсъюзната декларация от Брюксел не може да задължи никого и точно по тази причина на няколко пъти в текста е акцентирано на категорията „доброволно“. Номерът е прозрачен – хем Меркел да поднесе на вътрешните си опоненти в Берлин и Мюнхен нещо в своя защита, хем публиката да не остава с впечатление, че ЕС е новият Коминтерн или много по-лошо – Новата Райхс канцелария от Третия райх спрямо сатилитите… под маската на „братското сътрудничество“.

Какво излиза от цялата европейска трагедия, написана от неадекватната Фрау Меркел под Вашингтонска диктовка? Както винаги на пангара са поставени бедните и слабите като България. Особено тревожно е, че клаузата „доброволност“ спрямо решенията на Брюксел по правило се трансформира в задължителен „Член 1“, когато работата опре до генетични марионетки като нашенските български управници.

Примерите за политици – държавни предатели у нас с лопата да ги ринеш за последните 140 години, откакто е възстановена българската държавност. Крайно време е факторите по жълтите павета да проумеят простата истина, че Европа вече не е същата, а ЕС е превърнат в частна организация в услуга на глобалните милиардери… заради некомпетентните „политики“ на такива като Меркел, Саркози, Оланд, Камерън, Барозу, Юнкер, Туск, Шулц, Дол и т.н.

Задължително е българските управници да разберат, че свърши времето на безгласните сателити и йес-мени от популацията на Плевнелиев, Бойко Борисов, Николай Младенов, Митов, Кунева и пр.

Вишеградската четворка, Австрия и Италия показват, че Центърът, разбирай Брюксел, е този, който трябва да се съобразява с националните приоритети, защото бизнесът на наднационалната бюрокрация ще изчезне ако ги няма „съюзните“ държави в новия (ЕС)ССР.

Животът учи, че този, който уважава себе си, го уважават и другите. А слабият и безволевият го подритва кой, където го докопа. Ето защо президентът на България Румен Радев наложително трябва да постави въпроса: И така, откъде-накъде българите ще плащат цената за идиотската политика на Запада в Близкия Изток и Северна Африка? По каква причина нашата малка и бедна страна, твърдо заемаща последно място по стандарт на живот в ЕС, ще къса от залъка и земята си заради пришълци без самоличност, потенциални извършители на криминални и терористични действия? Защо ние сме длъжни да бъдем заден двор, буфер и гето заради престъпната некомпетентност, демагогията и глупостта на Меркел и сие?

И няма защо да се чувстваме така фаталистично задължени на Брюксел, защото сме внесли в касата на ЕС повече отколкото сме получили! Стига сме се унижавали и по повод „свободното“ пътуване. Тъй като и тази екстра отдавна сме я изплатили с лихвите чрез безплатния износ на мозъци и квалифицирани кадри, както и чрез позлатяването на авто-моргите, банките и търговските вериги от Западна Европа, генериращи чудовищни печалби на наш терен. Хайде, стига с вечния синдром на раята!

Или ще сме равностойни партньори, или сме прислужващо племе като долните касти в колониите на Британската империя. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Ами сега? Още един шут. Има политици, които предвиждат и работят за своя интерес, както и други, които се кланят, ама тагава сгъвка птравят в кръста, че от зор развалят чистия въздух. Чудя се сега, каква апаратура би помогнала за неговото прочистване, защото газът е адски задушлив. Очаквам нечие тропване на масата, иначе ще продължават да ни цакат като едно нищо. Особено удряне намасата очаквам спрямо Меркел,Сорос и „приятеля” от ЕС.Време е да се престане с кланянията и се укрепи достойнството на страната ни с крупни и зоели политически искания. Без значение какво иска Сорос и подопечните му. Когато те нашутят, тогава ти идва акъла в главата и виждаш колко глупав и наивен си бил. Е, понякога се размечтавам, че и нашата България ще се сдобие с целенасочени и яки политици като Орбан и Путин. Време е!

  2. Така е.Единствената страна,тотален съюзник на Америка ще остане Полша.Полската ненавист към Русия е пословична.За това и там се строй най голямата американска база.Колкото до Балканите….само да не се сбъдне едно предсказание на Севрюкова/но,натам отиват нещата…/

  3. Хубава статия, ама накрая съвсем ме разсмя от наивност! „Румен Радев да защити интересите на България!“ Та той е кукла на конци, поставен точно от кукловодите, да доунищожи България!

  4. Народе български събуди се дъртата пачавра меркел иска да ни затрие готви се за да се отбраняваш сам но не с търпение то изчезна. Хунтата се готви да бяга и остави народа на самотек…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *