Разкритие! Мистериозният политик на Кучкова – от ДПС

КучковаНай-накрая тайнственият мъж на Елена Кучкова беше разкрит , макар и без да го иска.

Папараците на Николета Лозанова спипаха плеймейтката и политика на излизане от София по магистрала „Тракия“, запътили се на романтичен уикенд.

От дълго време Кучкова криеше  името на гаджето си, а само леко намекваше, че е човек в политиката и то те на някое низше стъпало, но не и депутат.  Оказва се, че мистеричният  й любовник е 48-годишният Любомир Ников – председател на  столичната организация на ДПС.

Ников е разведен, но не плеймейтката е причина за това. С Кучкова се запознал малко след драматичното разтрогване на брака си. Примамен и захласнат  от кръшното й тяло и прелестите й в столичен бар, той я кани на среща, тя не му отказала  и така започнала любовта им. Не обаче Ников  е платил  за силиконовия й бюст. Той преди да я срещне бил  върл противник на имплантите, но се докоснал до тях в така нареченото заварено положение. Бившият приятел на Елена – Стефан Роглев, се е изръсил за силиконовите прелести, докато Любомир Ников бил повече по романтиката и нежните жестове и  именно той изненада Ели с огромен букет цветя на финала. Даже й предложил да й даде хонорара от Брадъра самият той, стига тя да не влиза да се излага, но Кучкова била подписала договора, пък и искала да се пробва колко време ще издържи там. И да изкара свои пари.

Приятелки на плеймейтката  разкриват, че влюбената двойка  вече не иска да се крие  и скоро двамата ще заживеят заедно. Любомир Ников  е сочен за едно от най-активните млади лица от школата на ДПС. Той беше и  кандидат за депутат на парламентарния вот през 2013 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Много хубав мъж си е избрала…. за разлика от много други..поздравления будетеживи и здрави и забавлявайте те се напук на завистниците

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *