Иван напусна окончателно Ирина, иска си Вихра

Иван и ИринаРомантичното приказка на Иван Христов и Ирина Тенчева  приключи окончателно.

Той се изнесе от общия им дом, в който двамата вложиха еднакво количество пари. Още по-горещата мълва обикаля софийските хай среди. Вихра е бременна. Явно той е бащата и това е една от причините да остави любимата си. Както на времето кръшкаше на Вихра с Ирина, така сега направил обратното, а тя забременяла. Така че на опосума не му остава нищо друго, освен да се прибере при първата си половинка, с която пък са официално разведени.

Иван все по-често се навъртал в дома на бившата си уж от носталгия по дъщеря си Ава. Вихра пък вири нос и твърди пред приятелки, че няма да го прибере обратно, но явно е въпрос на време да си го вземе пак и двамата са на път да се съберат отново, пише hotarena.

Близки до Иван и Ирина разкриха и начина  на раздялата. А той, противно на слуховете и жаждата за скандали и обиди, че даже и бой, е преминал повече от цивилизовано.

Стана ясно, че двамата са си организирали прощална вечеря, но не в големия им дом, в който преживяха много щастливи  мигове, а в един от известните ресторанти на  столичен хотел. Вечерята се провела  преди по-малко от седмица,  двамата са били съвсем сами  и си говорили съвсем културно, даже и се усмихвали.

Причината за раздялата между светската влюбена двойка  е липсата на пари и все по-нарастващото отчуждение между двамата, което те не допуснаха да стигне до последната си  фаза , а просто приключиха отношенията си навреме.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *