Петя Буюклиева разкри сериозни измами в Биг Брадър

Петя БуюклиеваМного лъжи и много измами имаше в Биг Брадър, разкри в свое интервю Петя Буюклиева.

Една от  най-фрапиращата е, че по време на елиминациите, на които излязох, моят номер 17 403 беше даден на Катето Евро. Съпругът ми чак се объркал и гласувал за нея. Тогава тя имаше най-висок вот, но се оказа генериран на моя номер. Обадиха ми се много приятели, които гласували, а после забелязали грешката.

Това може да е станало неволно, може и нарочно, но бе премълчано от продуцентите и аз си тръгнах. Дори Емо Каменов стана свидетел след това и буквално остана с отворена уста от възмущение. Той се възмути и от думите, които Катя и Калина са говорили зад гърба му и беше много огорчен, понеже ги смятал, че са мъжки момичета.

Аз явно трябваше да играя ролята на самовлюбената кокона и показваха само това от мен, това ми бяха отредили. На ден прекарвах по 15 минути пред огледалото. Но се даваше само това. Непрекъснато се наблягаше на него. Калина и Пламена стояха много повече, но лично аз видях излъчено само веднъж, че се гримират. А аз сякаш не се отделях оттам. Така ме даваха.

Вдигна се голяма пушилка, че съм поискала един флакон лак за коса. Нямаше епизод, на който да не наблегнат на това, а аз веднъж или два пъти помолих за лак. За сметка на това Катя и Калина непрекъснато висяха да молят за цигари, но това не се показа нито веднъж.

Правилно съм нарекла Евро лицемерка. Тя се мазнеше на всички, а на гърба на Тошко непрекъснато си градеше авторитета. Първо го напиваше до третата фаза, а после се правеше на възмутена баба и загрижена приятелка. Цялото й поведение беше фалш и лицемерие, категорична е Петя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *