Азис нанесе удар: На Китаеца му е малък!

Азис КитаецаАзис най-после нанесе саблен удар върху бившия си съпруг Ники Първанов.

Той  проговори за случилото се между него и татуирания младеж, веднага след финала на Биг Брадър с мотива, че не искал да се обади по-рано, за да не повлияе на зрителите.

Чалгаджията разкрил пред  тесен  приятелски  кръг доста  любопитни подробности за съвместното му съжителство с Китаеца.

Най-интересната част от живота на мъжкото семейство било това, което се случвало  в спалнята. Изпълнителят на „Напипай го“ е абсолютно сигурен и  продължава да твърди, че редовно си е лягал с младия  здравеняк, но  не казва какви са били експериментите им и общите преживявания в леглото.

С ехидна усмивка  обаче ромския славей коментира природните  дадености на бившия си партньор и изобщо  не крие, че  бил напълно незадоволен от размера на Китайчето и нещата не се получавали така, както той ги искал.

„На Китаеца му е типично по китайски -едно  ню-ню. Толкова малък – колкото ми е пръстът, че даже понякога и толкова не е. А  заради огромното му тяло и мускули изглежда още по-невидим, все едно направо го няма“, цинично изкоментирал Азис достойнството на Николай.

От своя страна Китаеца се кълне, че спяли в различни спални и не е виждал Азис гол. Което пък за четири години е просто невъзможно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *