Катето Евро жестоко обидена на Малък Тошко

финалисти3Катерина Евро е адски сърдита на Малък Тошко.

Уж сигурната  фаворитка за спечелване на първото място в „Биг Брадър Ол Старс“ – Катерина Евро,  тя съвсем искрено се обиди, че не грабна приза „Любима риалити звезда на България“.

Актрисата и водещата беше уверена, че ще победи в шоуто и ще гръбне  голямата награда – луксозен джип, но когато бевнезапно  изместена от един от най-близките си приятели в Къщата  – Тошко, жестоко се обиди на него, на публиката и на продуцентите.
Лошото настроение я обхвана  още докато гледаше визитката, с подкрепата  на най-близките си хора. Въпреки изключително милите думи на бременната си снаха Таня и брат си, който в момента е разследван за катастрофа, Катето остана  разочарована, че в залата сред семейството си не видя любимия си син Сашко.

Кадиев работи в конкурентната медия Би Ти Ви и няма право да се включи в риалити формата, за да  подкрепи майка си. Тя знае прекрасно това, но въпреки всичко се ядоса, че единственото й отроче го няма . Острите сблъсъци и кавги с пияния Славков, които се водеха вътре в Къщата по време на лайфа и на които станаха свидетели и зрителите, докато гледаха  предаването зад кадър, също доизнервиха  актрисата. Тя до последно се бореше да покаже колко е сдържана и какъв боклук е приятелят й, когото тя едва удържа да не се изложи с пиенето си.

Новината, че той е станал любима звезда на България, буквално я удари като мокър парцал. Тя дори не можа да пусне чаровната си усмивка артистично и да каже, че не й пука. Чак вън заяви – имам си кола, имам си семейство, друго не ми трябва. Но си личеше, че го казва с половин уста.

Катето беше и единствената от съквартирантите, която демонстративно не излезе на сцената да поздрави големия победител. Тя каза, че иска да се види с близките си,  събра си багажа набързо  и си замина към къщи, без да уважи дори за няколко  минути партито на предаването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *