Линейка спасявала Малък Тошко след финала на Брадъра

0

Тодор НикиЕкип на Спешна помощ едва успял да  свести Тодор Славков след финала на „Биг Брадър“.  Победителят  буквално рухнал заради огромното количество  алкохол, който му бил предоставен  още от следобед, както и свръхемоциите при на Ники Кънчев, когато всички съквартиранти се хвърлиха отгоре му да му честитят победата.

Тодор едва се държал на краката си и след спускането на завесата, се наложило медиците от дежурната там линейка да му бият инжекция, за да го освестят.

Славков бе изключително пиян. Това не остана скрито  за зрителите, които  на живо по време на финала видяха как той за нула време изгълта повече от бутилка и половина шампанско, наддигайки нервно чашата. Скрит остана  скандал между него и  Катето Евро, която се опитваше да го спре и даже хукна към изповедалнята да моли да скрият алкохала.

„Славков рухна съвсем, когато обявиха, че той е победител и изобщо не искаше да излиза от Къщата. Спешно се наложи да пуснем рекламен блок, за да успеят хората от екипа да го изкарат да мине през фойерверките  и да влезе в студиото“, обясняват под сурдинка от предаването. Това била и причината за нервността на  Ники Кънчев, който излезе от сценария  и  няколко пъти обърка репликите си.

Съквартирантите обаче обявяват  продуцентите и екипа на предаването за това, че са предизвикали скандалния финал и тежкото състояние на Малък Тошко. Бившите участници в риалитито открито негодуваха, че в последната вечер Къщата яко била заредена с много шампанско и така, сложени пред очите на  Славков, те знаели, че ще му подейства като магнит и  ще пие до забрава.

 За всички е било предварително ясно, че той ще се напие много лошо, защото шампанското най-бързо замайва и сигурно това е била целта им  да направят шоуто пълно – да го напият нарочно и да прави на зрителите  сеир до последно, ядосват се съквартирантите, чийто фаворит беше той.

Състоянието на Татовия внук е било доста критично и въпеки това той бил закаран и на купона, спретнат за финала. По тази причина той днес не можа да се появи за интервю при Гала, обхванат от тежък махмурлук.

Неочакващи такава развръзка, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева бяха бесни и заявиха в камерите, че водят за последно Биг Брадър, но така и не  стана ясно само за този сезон ли иде реч, или се отказват от формата напълно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *