Софи Маринова рони горещи сълзи за бебето си

Софи Марин1Лоши новини за бременността си научила  певицата Софи Маринова.

Това станало след посещение при лекар, издадоха  нейни близки. „Нещата с бебето не са съвсем добри. Тя се върна разплакана след прегледа и беше много отчаяна. Има някакъв сериозен проблем, но не поиска да той сподели точно какъв е той.  Затвори се е вкъщи и не иска да вдига телефона на никого“, разказват стреснато близките й.

Само преди две седмици Маринова  разкри гордо  щастливата вест, че вече чака второ дете и се надява, че ще е момиченце. Дори направи намеци за бащата, но заяви, че няма да каже кой е той.

Още в първия месец съм. Тестът ми даде две чертички. Знам, че е още много рано да съобщавам радостната вест, обаче  нямам търпение да се похваля. Направих това бебе за мен и за Лоренцо, който отдавна ми говори, че иска брат или сестра. Сега той е  много щастлив. Постоянно ми гали и  целува корема и се надява много да е сестричка“, заяви  тя.

Врачка преди време  й беше предсказала, че ще има второ дете и то ще е момиченце. Софи даже се канеше да го кръсти  Клеопатра, София, Мария и дори на името на любимата й индийска актриса Айшвария Рай.

Сега почитателите на певицата гадаят каква е лошата новина, а зложелателите подхвърлят версията, че може да е нямало никакво бебе и всичко да е било само пиар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *