Разкритие! Ето я Съдбата на България ако след ВСВ бе попаднала не в Съветската, а в Англо-Американската Зона на Влияние! Виж Тук:

И тази година покрай 9-ти септември спонсорираните от САЩ български медии ни заляха с клетви и заклинания, погребални шествия и проклинания –Ах, каква горестна съдба имаме, какво ни се случи тогава – преврат и съветска робия, окупатори били руснаците… И никой не надзърна зад тарабата на тези приказки. Всъщност България предварително е била разпределена от Великите сили – да попадне в зоната на съветско влияние – това е така, нали?

bulgaria_vsv

Чърчил и Рузвелт не са възразили, а напротив – изтъргували са ни срещу Гърция. Е, защо тогава се учудвате, че влизат съветски войски в България? Това е тяхната зона, предварително съгласувана и договорена със съюзниците.

Да си представим обаче друго: България не попада в зоната на Съветския съюз. Великобритания никога не ни е обичала и жалила, а на САЩ пък хич не й пука каква ще ни е съдбата. А съдбата ни съвсем нямаше да е розова – въпреки участието на Първа българска армия във финалните фази на Втората световна война. Да не забравяме, че България е обявила война на САЩ и Англия и тя съвсем не е символична, каквито глупости пишат някои. Нека не забравяме,че имаме реално участие в тази война – колко самолети (английски и американски) сме свалили. Да не забравяме, че поехме функциите на германците на Балканите, за да могат те да отидат на Източния фронт. Че нашата икономика работи за германската армия. Че нашите пристанища са дадени за ползване на германците. Че ние станахме окупатори на Северна Гърция ,Македония и Сърбия, без белградски окръг – тези земи не са ни дадени и Цар Борис не го кичете с фалшивото прозвище „Обединител“. Дадена ни е Южна Добруджа и то след съгласието на Хитлер и Сталин. И въобще докога ще дрънкаме глупости, че не сме участвали реално във Втората световна война на страната на Германия?

Рузвелт, Чърчил и Сталин се споразумяват за бъдещето на Европа!
Рузвелт, Чърчил и Сталин се споразумяват за бъдещето на Европа!

Продължаваме да си представяме, че сме в демократичната сфера на влияние на Англия и САЩ, които през 1947 година в така наречените Парижки съглашения ни гласят бесилката: Благоевградски и Кюстендилски окръг – Пиринска Македония, се дават на Югославия. Гърция взема земите до Асеновград. Пловдив става град с международен статут. И какво остава от България? Онова княжество след Берлинския конгрес. Ето такава щеше да е съдбата на България, ако не е било застъпничеството на Сталин, защото въпреки участието ни във финалната фаза за САЩ и Англия ние си оставахме държава от отбора на Хитлер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Авторът на това съчинение дали знае нещо за Томас Уудро Уилсън и дали знае, какво е посветил Вазов на този Уилсън. Дали знае авторът за плана Маршал и как се е осъществил, там където не са стъпили руснаците? Що за простотия е това писание?

    • Не сме били във война със Съветския съюз. Той ни обявява война, не ние на него. Дори в София са правени срещи за облекчаване на руските военнопленници. Какво може да се очаква като сме във война със САЩ и Англия? Да не ни бомбардират? Това е война.

      • До Ник: Русия обявява война на Фашистка България, която като съюзник на Хитлер по това време е администратирала и владяла завладените от Нацистка Германия територии в Гърция, Македония и Сърбия! А реални бойни действия между България и Русия не е имало, защото 9-септемврийския преврат изпреварва с няколко дни нахлуването на съветските войски у нас. А ти за какви руски военнопленници в България бълнуваш бе, идиот дезинформаторски соросоиден платен пропаднал?!?!

    • До Анжело Дренов!

      Томас Уудро Уилсън е починал на 3 февруари, 1924 година, бе дебил нещастен соросоиден. Какво общо има той с Втората световна война! А плана „Маршал“ е икономически и е финансиран с откраднатите от нацистите злато и други ценности от Европа, които в края на войната преминават в американски ръце! Тоест, американците не са се бръкнали и с цент в собствения си джоб – просто връщат на Европа, заграбеното от нея- нооо цената, която трябва да плати Европа за това е васално подчинение на САЩ и ЦРУ- тоест Западноевропейските държави губят суверенитета си. И какво общо има плана маршал с твърдението в статията, че България е щяла да бъде разпарчатосана. Да- щяла е да бъде на парчета! А ти, Анжело Дренов, си някакъв соросоиден платен дебил от „Отворено общество“. Нали така?!

  2. Добре де, ако Пловдив беше станал град с международен статут, а България беше остана много по-малка от колкото е сега, в личен план, дали хората живеещи по тези места щяха да живеят по-зле? Щеше ли да ни се налага да преживеем куп кризи, като се започне от кризата за бензин та се свърши до кризата с либсата на хляб през 90те. Айде стига с пропагандата. Като гледам гърците не са умрели от глад и при всичките им кризи са по-добре от нас.

    • До Баба Ви:
      Да те светна само, че до 1980-та година Гърция беше една пропаднала, бедна и нещастна държавица, управлявана от всевъзможни диктатори и военни хунти като тази на „Черните полковници“ например. А по стандарт на живот пък беше на светлинни години назад в сравнение със социалистическа България. Обаче не четеш история, невежа си и тия неща няма как да ги знаеш. Иначе щом нямаш нищо против разпокъсана , но богата България- ми и сега не е късно да почнем да продаваме парчета от България, за да преживяваме и богатеем. Съгласен ли си, парцалино нещастен?!

    • То по-голяма криза от тая след ’89та, та до ден днешен никога не сме имали. 2,5 млн по-малко,даже и без война.Само за 26 години американскиа бананизирана идиокрация.

  3. Планът „Маршъл“ в същината си е взаимстван от българските селяни , които в подходящ момент стават партньори и приятели на прасенце, в благополучието на което усърдно инвестират ,като самото прасенце известно време се радва на благополучие и просперитет и искрено вярва и обича стопанина си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *