Георги Софкин нагло: Дайте ми дрога, иначе си отивам! Изхвърлиха го с елегантен шут! Виж Тук:

Софкин излизаГеорги Софкин стигна върха на наглостта в Къщата, когато отиде в изповедалнята и най-нахално си поиска някаква лека дрога, понеже го болял крака.

Аз и масажист искам, но не ми докарахте, каза възмутено той.

„Какво искаш? Добре ли чух“, попита гласът зад кадър. „Е, вие знаете какво… Да не е от най-силните, но ми дайте нещичко, за да притъпя болките. Иначе си тръгвам!“ – заплаши той.

Явно Софкин се е имал за незаменим „кадър“ в риалитито и не е очаквал, че Големият брат ще му покаже вратата. Така безславно големият малък човек бе изритан по привидно собствено желание.

Съквартирантите едва се въздържаха да не го изпратят с викове Ура! За една седмица всички в Къщата бяха на ръба на нервите си от постоянното му мрънкане и прищевки. На масата Софкин ядеше като прасе, мляскайки силно и пръскайки трохи около себе си, чакаше да му сервират и отсервират, един караше да му носи цигари, друг да му сипва уиски и всички припкаха около него като слуги в стремежа си да се покажат толерантни към различните.

На всичкото отгоре малкия човек отново спря да се къпе и пълнеше спалнята не само с яко хъркане, но и с миризмата на неизмитите си крака. Ирина Тенчева пак се засили да го моли да се изкъпе, но в отговор Жоро Софкин просто я накара да му налее чаша уиски.

Соф„По-нахален и неблагодарен човек от теб не съм виждал, избухна Ути Бъчваров. Ти си същият и в реалния живот. Използваш факта, че си различен и караш всички да те съжаляват и да ти носят на тепсия каквото си поискаш. Мразя муфтаджийсквото във всичките му форми“, тресеше се от нерви мистър „Бързо, лесно, вкусно“.

Друг съквартирант се опита да накара Софкин да измие поне една чиния, но той заяви, че никога не бил мил, а и не знае как.

Най-вероятно решението да излезе не беше лично негово, а бунт на съквартирантите срещу ужасните му навици и нахално поведение, което мина границата с искането на дрога. Зрителите смятат, че е имало договорка между Софкин и Големия брат да не го гонят, а той сам да си тръгне. И така да му спестят резила от изхвърлянето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *