Руски депутат: Ще си купим Цяла България! България, като в МЕСАРСКИ МАГАЗИН, отдавна е Разпарчатосана на Тезгяха! Коментарът, който ВЗРИВИ ФБ! Виж Тук:

руски депутатРуският журналист и отскоро депутат от „Единна Русия“ Пьотр Толстой изрече думи, които шокираха водещите в БНТ.

На въпроса дали Русия ще води по-толерантна политика към България,  Толстой  отговори : „Разбира се! Ще бъдем толерантни!  Просто ще си я купим цялата! Половината от имотите край морето вече ги купихме.“

Думите на новоизбрания депутат накараха сума ти нашенски, купени от Сорос и ГЕРБ, медии да завият като сирени и да съзрат в изказването на руснака агресия и огромна заплаха за суверенитета на България.

Никой не се сети, че новият руски депутат е журналист и си служи с езика на иронията.

Всъщност той намекна, че ние българите нямаме суверенитет и продаваме всичко в държавата си. От мините и оръжейните заводи, до БДЖ и всичките си предприятия – на всеки, който ги поиска и на каквато и да е нищожна цена!

Няма друга държава в света, която да си е продала земята на чужденци, да е дала небето пак на едни чужденци, да кани други иностранци да й охраняват границите, да си е дала цялата енергетика в чужди ръце и на чужди фирми, да взима пари за гранична ограда, но един километър да й струва 1 милион евро, да строи магистрали, а после да ги дава на концесия, да търгува със земя, влияние, та даже и с националната си сигурност!!!

Почти цялата ни икономика е в чужди ръце, отдавна разпродадена, или направо подарена.

Купуват се избори, купуват се цели партии и правителства, купуват се политици, купуват се сфери на влияние, дори протестите ни вече са псевдопротести… и са предварително капарирани, купени и заплатени от Сорос и ГЕРБ

А премиерът ни е купуван толкова пъти, че вече сам не знае на кого принадлежи. И затова сутрин се кланя на американците, на обед на ЕС, а вечер удря по една четка на Путин… докато услужливо се е надупил към Босфора!

Прав е депутатът Толстой!

От 26 години България е продавана като евтина проститутка и всеки купува от нея каквото може да награби. Едни – хотели и апартаменти, други – цели сектори в промишлеността, трети ни диктуват цените на тока и ако не се съгласим – ни съдят до дупка…

Всъщност днешното изказване ва руския депутат е и отговор на твърденията на американски сенатор, който преди време се изцепи, че САЩ са си купили България  на лизинг за  2 милиарда долара годишно, които обаче не излизали от джоба на янките, а ни ги давали от ЕС! Затова колонията България на американците им излизала напълно безплатно.

Шамарът, нанесен от Пьотр Толстой на управляващите беше много звучен и попадна право в целта.

Затова и срещу думите му се вдигна соросоиден вой до небето.

Но защо вият платените емисари на американското статукво у нас?

Защото не бива да разбираме, че България, като в месарски магазин, отдавна е разпарчатосана на тезгяха! А след като сме се кютнали доброволно на този тезгях – всеки месояден хищник може да ни купи!

Това ни каза в прав текст Толстой и за жалост колкото и да боли – е прав!

Отчайващо прям и прав!

Политическите търгаши у нас го разбраха!

А дали народа български разбра думите на руснака?!? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. ХА-ХА-ХА…

    Значи какво излиза… Когато в България се купуват имоти…:
    – От европейци, това е европейско “свободно движение на капитали”…
    – От турци, това е “задълбочаване на балканско-азиатското сътрудничество”…
    – От евреи и американци, това е “световна интеграция”…
    – А когато се купуват от руснаци, това е “скандал и агресия”…

    МНОГО ИНТЕРЕСНО…!!!
    .

    • „По-добре руснаци да ти купят земята, отколкото американци“ – индианска мъдрост.
      „По-добре руснаци да ти създадат държава, отколкото англичани“ – аборигенска мъдрост.
      „По-добре руснаци да ти пуснат газ, отколкото немци“ – еврейска мъдрост.
      „По-добре руснаци да те покръстват, отколкото испанци“ – латиноамериканска мъдрост.

  2. А селскостопанската земя, кой я изкупи? От къде има толкова мнофо фирми с капитал да изкупуват, кой стои зад тях. Май вече няма земя с българска собственост.

  3. Kakvo moje da kupi typa bedotia kakva e Rusiq..te nikoga da si prehranat naroda,a ne da kupvat neshto makar tova da e i Bylgariq,koq e bedna zarad skapanite BRATUSHKI!!!!

    • До Иван Михаилов!

      Пишеш като маймуна- не стига че на латиница, ами и страшно неграмотно! Пък уж претенциозен соросоид и глобалист го раздаваш! С такъв почерк и скудоумно мислене, теб специално никой няма да те „КУПВА“ и за чеп за зеле!

      • Що въобще четеш дебили, драскащи на сатанински.
        Аз такива парапитеци дори не ги отразявам.
        Скоро ще ги пратим на запад , да ги порят любимите им мангали!

  4. Народен съд за гербаджийските изчадия и за всички които способстват за ликвидирането на България и поробения народ.

  5. От 1300 и кусур 6години 700 сме били в робство. Както сме били роби такива ще си останем.

  6. В самото начало обявявам , че аз съм краен русофил и отявлен привърженик на всичко сторено от моят кумир Владимир Владимирович Путин. Съжалявам само, че още не са ме обявили официално за руски агент. Но в статията на г-н Толстой има много историченски грешки, което ме кара да си мисля, че той не е дори и журналист. Едва ли има друга държава в света освен Русия, която да е продала повече своя земя на съседите си. Историческата необходимост понякога е трудно приемлива след век или повече! Г-н Толстой, Вие не можете да купите и една частица от това което аз притежавам въпреки че е край морето а за онази част от моята душа която обича Русия Вие сте просто „дермо“ – без извинение.Да, днес ние вече не сме „братушки“ но сме били. А братята никога не говорят така, както Вие си позволявате!

    • Ти от небето ли падаш?
      В Русия има 4-5 милиона сорсоида.
      Освен това избягаха над 20 милиона, от които поне още 2-3 със сигурност работят против родината си.
      Положението и в Русия е като в България и винаги съм се учудвал на слепите русофили как обявяват всичко руско за съвършено. Ми не е, далече са от това.
      Всеки народ си има мърша, но при нас процента просто е огромен. В Русия поне половината си обичат родината, докато на съществото населяващо България му е все едно как ще се казва това парче земя. Дали ще е България или турция му е през …….
      Да не говорим, че и в Русия наваксаха хората, и там правят цифрофизации на валута и документи……. Планът на Шваб си действа като стой та гледай и скоро капана ще щракне.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *