Разкарайте този ИДИОТ… или емигрирайте!

Разкарайте този идиот. Това се налага от висшия национален и държавен интерес. Онзи, който направи това, на мига ще се превърне в национален герой.

С наглото поредно фалшифициране на изборите Бойко Борисов доунищожи България, и я докара до пълна изолация – икономическа, търговска, социална, геополитическа и военна.

Да започнем с Европейския съюз, който отказа преговори за приемане на Северна Македония и Албания, въпреки шматкането на Борисов насам-натам по „Западните Балкани“.

На последната среща на Сърбия, Албания и Северна Македония – на 9 и 10 октомври, той въобще не беше поканен. И за какво – да му слушат плещениятаи глупотевините? На тази среща тези три държави създадоха „балкански Шенген“, т.е. безмитен съюз, от който България ще е изолирана.

Изолацията и блокадата ни вече е пълна – на север сме изолирани от Румъния, на изток – от Турция, а на юг – от Гърция, чийто евродепутат в Брюксел се обърна към българското правителство с думите „мафия“ и съобще, че „мафиотът Борисов иска да подкрепи други мафиоти, за да могат да си продават „стоката“ /т.е. наркотиците/ в ЕС“. С този митнически съюз се възстановява и основната балканска транспортна артерия от времето на Югославия: Белград – Скопие – Атина, от която България отново ще е изолирана.

Магистралата, която сърбите ни пуснаха от Ниш до границата няма нищо общо с брътвежите на Борисов, че „Сърбия ще има излаз на море в България“ и т.н. Кой ще дойде тук? Вече и глупаците в Европа разбраха, че ГЕРБ отлагат трансграничните магистрали от България към Европа съвсем умишлено, за да могат, мафиотите му недни да си търкалят през задръстените КПП-та наркотиците и да крадат от асфалта.

В качеството си на жалка американска колония България вече е изолирана не само на Балканите, но и от проекта за създаване на Голямото евразийско пространство, с участието на държавите от Евразийския икономически съюз /ЕИС/, АСЕАН и Шанхайската организация за сътрудничество /ШОС/.

Тази идея беше предложена на срещата АСЕАН в Бангкок, където страните от ЕИС подписаха със Сърбия зона за свободна търговия, която изолира България още повече. Чрез Сърбия в тази огромна икономическа зона ще влязат и Северна Македония и Албания, като споразумението ще хармонизира търговията им с Русия, Беларус и Казахстан.

По същото време се разиграваше и друг сюжет, от който перушината на нашите солдафончета, начело с трътлестото русенско македонче Каракачанов и на чиновниците от НАТО, ще щръкне.

В Сърбия бяха прехвърлени на 23-29 октомври за учения, за първи път в чужбина, руски зенитно-ракетни комплекси С-400 и батареи „Панцир-С“ за съвместните сръбско-руски учения „Славянски щит – 2019“.

С-400 от Сърбия покриват половин Европа – на запад, а на изток – цяла България. От другата страна турските С-400 също покриват цяла България с целия Близък Изток.

Въпросът е накъде ще хвърчат американските самолетчета F-16, позиционирани у нас, ако въобще успеят да хвръкнат. Обяснявахме на едноклетъчния умствено екземпляр Бойко Борисов, че трябва да купим само един дивизион С-400 и да го инсталираме на Бузлуджа, но той даде 2 милиарда долара на Тръмп, за да го остави на власт и да увеличи военния бюджет на 3,2% от БНП. Тук поне сме на първо място в НАТО благодарение на кухата Тиква.

Сега Турция ще купи от Русия и полк Су-35 и ще изпъди от Инджирлик американците. Освен това Китай отпусна на Ердоган помощ от 3,6 милиарда долара за подкрепа на турската лира срещу дестабилизирането от страна на САЩ.

Малко по-на изток Иран съобщи, че в случай на конфликт техните ракети ще покрият всички американски бази. В обхвата им е цяла България и американските бази у нас.

Изпадаме и от най-големия проект на ХХІ век – китайският „Един пояс, един път“. По време на визитата на Си Цзинпин в Атина бяха подписани 16 споразумения между двете държави, с което „Един пояс, един път“ влезе в Европа през Гърция.

Пристанището на Пирея става входна врата за китайската корабна компания COSCO, която го прави най-голямото пристанище в Средиземно море и един от най-бързо развиващите се контейнерни терминали в света. Пирея става най-голямото търговско пристанище в Европа, от там стоките ще се движат по маршрута Атина – Скопие – Белград, а не през България.

В Гърция отварят клонове и най-голямата банка в света Bank of China и Индустриално-търговската банка на Китай.

Нещата са още по-лоши, тъй като руски газ може въобще да не мине през България по „Турски поток-2“ и през Гърция, ако се вземе предвид, че от 1 януари, 2020 г. спира транзитът през Украйна към Балканите по вина на Киев.

По същото време Борисов тичаше да лови „руски шпиони“ /след това и в Сърбия/, за да се хареса на Белия дом. Но не се хареса на Меркел, която окончателно пусна Северен поток – 2, и особено на Макрон, който му съобщи, че е бандит и че трябва да си ходи, на което нашенският полиглот-международник му се изрепчи юнашки.

Междувременно от Брюксел ни съобщиха отново, че сме най-бедни в Европа с най-ниска реална покупателна способност – от около 2000 евро на човек годишно /за сравнение Лихтенщайн е с 67 000 евро,/, което означава, че още 200 години няма да се приближим до средните стойности за Европа.

Български източници пък посочиха, че Борисов и мафията са откраднали от нас най-малко 77 милиарда лева, въпреки че, според нашия икономически екип, става дума за около 600 милиарда лева.

Не ни забравиха и „Репортери без граници“, които съобщиха, че „ситуацията в България е ужасяваща и никога не е било по-лошо и че България е № 1 по дял на населението в риск от бедност – над 60 %.

Преди години написахме, че идиот не е обида, а диагноза. Всъщност това не беше наш извод, а съдебно решение в други държави от средата на ХХ век.

Актуализираха го през 1997 г., когато трибуналът в Страсбург отсъди, че „журналистите имат право безнаказано да наричат политиците „идиоти“, независимо от това какви са фактите“. Ставаше дума за дело на един австрийски политик срещу австрийско издание. А фактите в нашенския български контекст са, че премиерът ни е пълен идиот!

И фактите за идиота са налице, както и самият идиот. Тогава: Разкарайте тоя идиот от властта… или емигрирайте! Skandalno.net

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. БОКО БЪЛГАРОУБИЕЦО МАХАЙ СЕ МРЪСТНИКО ЗАЕДНО СЪС КУРВАТА ЦВЕТАНОВ ЩЕ ВИ ГРЪМНЕМ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ

  2. Тоя идиот няма да се махне, докато Тръмпуня го държи на власт. И не, няма да емигрирам! Няма да направя кефа на някаква си Тиква да ме прогони от Родината ми! Ще се махне той, мръсникът, предателят, убиецът на цял един народ! Простакът няма да успее да ни заличи от света!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *