Радев точи Томаховката да вземе Скалпа на Винету!

В началото на 2019 г. у нас се разрази обществен скандал по повод едно изявление на депутата от БСП проф. Иво Христов, в което той твърдеше, че 80 % от българите са дебили. Появиха се различни мнения за числата и съотношенията, след което полемиката постепенно стихна, а еретичната мисъл на социолога се превърна във фолклор. А както знаем, фолклорът е неформална, но достоверна народна памет. Дълготрайна и възпроизвеждаща се. Особено когато няма никакво съмнение, че властта на ГЕРБ съвсем откровено смята своите поданици за дебили…

Абонираната за келепира шайка престъпници от ГЕРБ пусна в обръщение примитивната пропагандна теза, че управлението им е безалтернативно. А подтекстът на тази платена опорна точка е, че каквото и да направи тази власт, дори най-големите зулуми, няма смисъл от конкуренция, състезание с други кандидати за властта и промяна, тъй като по дефолт е ясно, че „по-добър началник от Бойко Борисов не се е раждал по нашите земи!“. Именно от тази изходна позиция всеки опит на опозицията от БСП или на президента за критика срещу властта на калинките, братовчедите, суджуците, апартаментите, терасите, харизановците и пр. бива етикиран и анатемосван като заговор, преврат и дори посегателство върху „цивилизационния евро-атлантически избор“. Каквото и да означава този кух лозунг…

И тази чудовищна идиотщина, която си е чиста опорна точка на властта, бе подета от преобладаващата част от медиите и анализаторите (все хора на издръжката на властта) като някаква 11-та божа заповед и се рецитира всеки ден като „Отче наш“. Впрочем защо се чудим, след като трагикомичния абсурд е логично продължение на неправдоподобната идеализация на Бойко Борисов, откакто някогашния бодигард на Тато и Царя влезе в политиката. Темата е много обширна, но накратко може да бъде резюмирана чрез диагнозата на българското племе да върви като стадо след всеки по-ловък „човек от народа“.

Най-лошото обаче в цялата тази евро-атлантико-мафиотска схема е, че освен главния бос Борисов, с индулгенция за вечност и неприкосновеност се сдобиха и неговите олигарси, калинки, придворни, съотборници и партньори по белот. И така цялата олигархично-номенклатурна система на ГЕРБ и патерици започна да произвежда гафове и кризи в индустриални количества, а всеки дръзнал да назове в прав текст истината, че „ГЕРБ е Мафия“, на секундата бива заклеймяван като „комунист“, „популист“, „путинист“, „рубладжия“, „евроскептик“, а вече и „радевист“.

А властта на ГЕРБ наистина ни смята за дебили след като скача като ужилена след всяка аргументирана, желязна и непоклатима критика на Президента Радев. Всъщност има ли точка, по която държавният ни глава да не е прав? Или неговите тежки оценки за окаяното дередже на България не се споделят от поне 80 % от сънародниците ни? По тези дилеми две мнения няма. Но въпреки това обслужващите ГЕРБ медии (90 % от всички медии) и цялата придворна на Борисов платена пасмина от социолози, политолози, културоведи на хранилката на ГЕРБ, продължават да развяват мантрата за „растежа“ и „стабилността“ и да проклинат всеки с различно мнение. Интересно, такава ли е представата им на тия заклети „евро-атлантици“ за демокрация, плурализъм и гражданско общество?

А що се отнася до „растежа“ и „стабилността“, наистина сме свидетели на изключително стабилен растеж на цените на абсолютно всички основни стоки и услуги, изпреварващи покачването на доходите за работещите и подаянията за „лошия пенсионерски и инвалиден човешки материал“. А междувременно се оказа, че подарените от мафиотизираната държава на ГЕРБ 555 млн. лв. на Васил Божков и партньори, са причината за минус 100 лв. върху всяка пенсия. Да се смееш или да плачеш?!

И сега, по точки за присъдата, издадена на Борисов и шайката му от президента Румен Радев: 

Загуба на доверие? Не само, ами тотална дискредитация на властта на ГЕРБ след безскрупулно фалшифицираните местни избори миналата есен. Има ли съмнения в административно-олигархичния натиск, терор и произвол по градове, села и паланки под лозунга на „няма алтернатива“? Питайте жителите от малките населени места и те ще ви обяснят.

Провал по жизненоважните тези от дневния ред на хората – вода, въздух, храна, земя.

Питайте Перник, дишайте в София и Бобовдол, купете си пилешка салмонела от Полша и изгребете стотиците хиляди тонове европейски и африкански боклук, стоварени у нас. Включително канцерогенни отпадъци и медицински такива, които вероятно са по-опасни не само от коронавируса, ами и от чума.

Провал във външната политика и срамна търговия с националните интереси.

Десетки милиарди евро борч за поколенията заради плащането на данък „сателит на САЩ“ чрез абсолютно излишните американски ръждиви хвърчила F-16. А дали атаката срещу президента Радев не се дължи на неговата съпротива срещу загробващата сдебка? Колониалната директива, снесена ни от американската посланичка на САЩ у нас, казва всичко. Тоест – гответе се да купувате от нас още и още излишно оръжие. Директно от военно-промишления комплекс на Вашингтон. Два пъти по-скъп от руския шистов американски газ и удар срещу всеки, набеден за приятел на Русия…

Слава Богу, нашия народ не е толкова глупав, колкото изглежда в очите и главите на обсебените от властта. И потънала в самодоволство корумпирана и дваж по-крадлива шайка на ГЕРБ ще усети този бумеранг съвсем скоро. Минимум по време на президентския вот в края на 2021 г., когато Румен Радев вероятно ще бъде преизбран с още по-категоричен резултат в сравнение с 2016 г.? И то не заради това, че „Льотчика“ е явление, а защото той говори с гласа на народа. И казва простата, но неудобна истина за режима на шайката национални предатели ГЕРБ. И още – „греховете“ на държавният ни глава са детска играчка в сравнение със записите от поредицата „Ало, Ваньо“, „Мишо Бирата“ и „WC-Банкя“, а двойният стандарт на герберската пасмина боде очите на зрящите нормални българи. С адвокати като Прецедента Плевнелиев, ДС-ченгето Георги Марков с агентурно име „Николай“ и разкаялия се соц. поет, а днес яростен десен ястреб Спас Гърневски, ГЕРБ поднася на тепсия втория мандат на Румен Радев.

И още малко за размисъл – да сте чули и видели животно като отчетно-изборна кампания или вътрешна идейна дискусия в иначе зовящата се „политическа партия“, а всъщност мафиотска групировка ГЕРБ? Няма да ви се случи, тъй като това не е нормална партия, а корпорация, управлявана еднолично от Началника, като фирма за усвояване на бюджетни и евро фондове. В нашенската колониална „демокрация“ никой вече даже не очаква подобна „дреболия“.

В същото време клакьорите на властта стават и лягат, вълнуват се и непрекъснато дъвчат устава, изборите, процедурите, вътрешната опозиция и всички останали процеси в БСП. Защо ли?! Ами защото им е спусната директива за атака по всички фронтове и с всички средства срещу неудобната твърдо опозиционна Корнелия Нинова в полза на подлогите на ГЕРБ от фракцията на Станишев-Гергов, докарала Столетницата до будна кома. Но за тази грандиозна и нечистоплътна интрига на Борисов и сие ще говорим друг път… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ГОРДЕЕМ СЕ С НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРСКИЯ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ 95% БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ПРЕЗИДЕНТА И ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  2. Настоящият президент Румен Радев е светлата, единствена надежда на масите и разбира се, че ще бъде преизбран, затова се опитват да го смачкат преди изборите. Няма да стане, идиоти! Честен и ерудиран човек, зад който стои цял един гладен народ, не може да бъде смачкан от престъпници! Тоя път ще се уверят в мощта на онеправданите!

  3. Мая Манолова - Пъпчивата кандидатка за кмет каза:

    Аз се срамувам от този президент . Да вземаш 11.400 лв. на месец -без да правиш нищо- това си е чист обир. Жаден е за власт смята се за голямо величие – а го бива да разнася само шербет . Наскоро беше Италианския премиер тук и не пожела да се срещне с него защото е едно нищо – чиста нула И пак питам -за 11.400 лв. заплата ( това са на 55 пенсионера месечните пенсии) той каква работа е свършил за тези пари на месец

    • Добре де, питаш, ама защо тук? Питай официално Президентството, само от там ще ти се отчетат. Може и ведомостите да ти покажат, с подписите лично на Румен Радев. Притисни го до стената, да не може да мръдне това „нищо – чиста нула“ /според теб/.

  4. Защо аз да искам ведомости от президентството . Нека излезе по някоя телевизия и да каже „ лъжа е това което се тиражира за парите които получавам“. Само го моля да не е по телевизия БСТВ защото не я гледам – ГАДЕ ми се от нея.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *