Преди минути: Нов Подъл и Брутален Удар на Шайката срещу Президента! ГЕРБ Прегази Конституцията!

В страха си от надигащата се буря, която скоро ще ги измете веднъж завинаги от властта, за да ги запокити по затворите, шайката ГЕРБ стигна дъното на низостта. Днес мафията около Бойко Борисов направи нов отчаян и срамен опит да удари президента Радев. Направи го с „предложение за ограничаване правата на държавния глава. ГЕРБ искат да премахнат най- важното от правомощията на президента, а именно – правото му да назначава служебен кабинет. Какъвто по закон поема властта в държавата при предсрочни избори. Това безумно нагло предложение направи днес лично финансовият министър Владислав Горанов от трибуната на Народното събрание.

И ако това инициирано от треперещият от страх Борисов „предложение“ бъде прието, то партията му ГЕРБ ще трябва да промени и Конституцията, която гарантира правото на държавния глава да поеме временно управлението на страната, при липса на легитимно правителство. Това днешно предложение на шайката очевидно е отговорът й срещу изявлението на Румен Радев от преди дни, в което той заяви, че сваля доверието си от правителството на ГЕРБ.

ГЕРБ отдавна таят дълбок страх само при мисълта, че може да им се наложи да хвърлят оставки и тогава служебния кабинет, който ще организира новите избори, ще се реди от президента Радев. В момента, под натиска на уличното недоволство и все по-яростната съпротива на опозицията, правителството на ГЕРБ е на косъм от падане. А държавният глава им се е заканил, че ако се стигне до процедура да сформира служебен кабинет, Той ще предприеме драстични мерки да избие зъбите на гербаджийската диктатура веднъж-завинаги. Освен това, при оставка на Борисов, служебният кабинет на Радев ще е този, който ще организира и предсрочния вот. И именно в това е най- сериозната заплаха за ГЕРБ, защото не е тайна, че от години мафиотската им групировка печели изборите само с помощта на тежки манипулации и измами.

Параноята на ГЕРБ се засили допълнително от скорошната визита на Корнелия Нинова в Брюксел. Там лидерката на левицата бе посрещната на най- високо ниво от най-важните фигури в ЕС, сред които и главният прокурор на ЕС Лаура Кьовеши. Според осведомени, в Брюксел Нинова е била срещната като бъдещ министър- председател на България, а по време на срещите й открито е била питана каква политика ще води, когато спечели следващите парламентарни избори.

ГЕРБ са в колапс, гледат кръвнишки, бият се на парче кожа и връхлитат като хали всеки, който дори плахо посмее да критикува продъненото им мафиотско управление. Първо налетяха като оси връз опозицията, като насъскаха институциите си МВР, НАП и пр. да репресират дори най-обикновени нейни симпатизанти… След което скочиха и срещу президента, като в мръсната кампания срещу Румен Радев не пожалиха и всички членове на семейството му.

„ГЕРБ са впрегнали цялата държавна машина да работи срещу втори мандат на Румен Радев. Бойкотират го в работата му и го клеветят в публичното пространство по всякакви начини“, заяви днес Корнелия Нинова. Още в предизборната си кампания за президент, Радев обеща да е коректив на властта, да не мълчи пред безобразията й. И го направи. Но именно това мъжко и честно поведение го превърна във враг номер едно за ГЕРБ. В този двубой обаче Борисов и шайката са губещата страна, защото колкото и да им се иска да сринат Радев, смесвидетели как с всяка злостна атака срещу него, рейтингът му сред избирателите скача все повече. Припомняме, че избирателите на президента са два пъти повече от тези, които гласуваха за ГЕРБ на последните парламентарни избори… въпреки срамните фалшификации на последните. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Владко е традиционно злобен и посредствен, а божеството му отново се опитва с чужди ръце да вади кестените от огъня. Няма изненадани.

  2. БОЙКО БЪЛГА.ОУБИЕЦО МАХАЙ СЕ МРЪСТНИКО ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЪС ВСИЧКАТА СИ МАФИОТСКА ШАЙКА ГЕРБ ПИСНА НИ МАЙКА ТИ И КУРВЕНСКА ЗАВИСТЛИВО КОПИЛЕ КОЛКОТО И КАЛ ДА ХВЪРЛЯШ ПО РУМЕН РАДЕВ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ИЗТРЪГНЕШ ОТ СЪРЦАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОСТАВАМЕ ПЛЪТНО ДО НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРСКИЯ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ И ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ 95% ПРОЦЕНТА СМЕ

  3. Абе, идиоти, как я мислите, че ще се сбъдне тая ваша безумна мечта? Народът е вперил с надежда очи в Президента, мечтае дори за Президентска Република, а вие се гърчите в агония в краката му и се опитвате със сетни сили да го хапете? Няма да се получи, сами си забивате ножа, изроди, българоубийци!

  4. БЕДАТА ТИ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ Е ЧЕ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ВСЕ ОЩЕ ДИША И ТВОРИ ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИЯ ЕЖЕДНЕВНО С ЦЕЛ ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ ЗА ПЛАЦДАРМ С ЦЕЛ ПРИЦЕЛ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ТОЙ ПРОДАДЕ И НАЦИОНАЛНИЯ ХИМН НА БЪЛГАРИЯ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯМЕ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

  5. БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е САМО ЧИСТА И СВЯТА НРБ СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ И ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  6. В най-проспериращите държави в света президента назначава премиера, който съставя кабинет. Той е най-мажоритарно избраната политическа фигура в тези страни и по света. Това е гаранция, че подмолните, финансирани от неясни икономически субекти политически формирования (не ги наричам партии) и фасадни коалиции, които печелят корпоративно и манипулативно партийния вот не могат да съставят кабинет без санкцията на президента. Това е може би най-добрия вариант за бъдещето на демократичния процес у нас.

  7. Ей Скандално . Няма ли нещо да напишете за ТЕХНОИМПЕКС бе. Искам да ви подскажа една тема – разследвайте е „ честни “ скандалджии . В България има над 220веца . Знаете ли , че 203 от тези ВЕЦ – ве са претижание на хора от БСП а останалите на хора от ДПС.Кого заблуждавате , че сте неутрални журналисти . Къжете ни в коя партия има най много милионери и по какъв начин са станали милионери. Разследвайте истина ли е , че някои другари от частните ВЕЦ -ве си слагат месечно по 40, 50 , 60 хиляди лева в джобовете. Хайде да ви видя колко сте ербапи та да направите едно честно разследване и да го публикувате тук, и резултатите да ги дадете на прокуратурата .

  8. Не, че в БСП са чиста вода ненапита! Когато им е изгодно са наследници на столетница кърмилница, когато не им е изгодно, нямат нищо общо с БКП. Но не вземат да върнат пенсионния фонд, който БКП са откраднали след 44-та година.

    • Татянке, пенсионен фонд преди 44-та година не е имало.Не само в България, но и където и да е по света. Пенсионните и други държавни социални системи се създават по света (и в САЩ, и в СССР, и в Западна, и в Източна Европа) след края на Втората световна война. Че си тролкиня гербава е ясно от километри… ама вземи почети малко история, преди да пропагандираш срещу мизерни доларчета, че си неграмотна, жалка и смещна.

  9. ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА Е ПО ЗАЯВКА НА САЩ БОЙКО ВСЕКИ ДЕН Е СРЕЩУ НАРОДА ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

  10. До Скандално: За сетен път ви моля да датирате всяка ваша статия. Напр. тази статия е озаглавена „Преди минути“, а действията се развиват още когато Горанов беше фин. министър, а той вече не е такъв от няколко месеца. Поне уважавайте читателите си. Що се отнася за съдържанието – напълно съм съгласен с Надя.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *