Радев: С неграмотните си брътвежи за нова конституция, Мафията се опитва да Оцелее и да вкара България в глух коловоз! (С ВИДЕО)

„Мафията ГЕРБ се опитва да вкара България в глух коловоз. Зад неграмотните брътвежи за нова конституция Мафията се опитва да скрие корупцията, чекмеджетата, записите, беззаконията, рекета. Днешният парламент е тотално дискредитиран, загубил е вече и легитимност, и достойнство. Виждате как партии сменят позициите си 3 пъти в рамките само на 24 часа. Единственото вярно решение е саморазпускане на това Народно събрание“, заяви президентът Румен Радев в интервю днес.

Румен Радев: „Управляващите повториха срамния сценарий от 3 март тази година, когато направиха всичко възможно да възпрепятстват президента да се качи на Шипка и да говори. А честванията на Шипка са вековна традиция. Тук се ражда свободна България. Всеки български гражданин има право да почете този празник.

Ако властта действително беше толкова загрижена за здравето на хората, тя нямаше да проведе своето масово партийно струпване преди няколко седмици в Тех-Парк.

Пътят към конституционни промени минава през незабавната оставка на правителството и главния прокурор, саморазпускане на парламента и предсрочни избори. Предложенията на Борисов за промени в основния закон целят единствено печелене на време и бетониране на мафиотското му статукво.

Дебати за конституционни промени трябва да се проведат, но след подаването на оставки. Не трябва да попадаме в капана на министър-председателя, който в момента трескаво търси начини да се спаси… за сметка на обществото.

Зад неграмотните брътвежи за нова конституция Мафията се опитва да скрие корупцията, чекмеджетата, записите, беззаконията и рекета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Който е на хранилка на сорос да си подава оставката на нас предатели не ни трябват вън от България с соросидните пачки…

  2. ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ВИЕ СТЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ БОЖИ ДАР НА БЕДНА БЪЛГАРИЯ ИЗВЕДЕТЕ НИ ОТ НАТО И ЕС ТЕ СА ГЕНОЦИД ЗА БЪЛГАРИЯ КРЕПЯТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ И ПОДДЪРЖАТ РАЗРУХАТА НА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *