Копринка Червенкова: Борисов се Страхува до Смърт не от Затвор, а от блуждаещия куршум, който го дебне!

„Протестите изключително много уплашиха властта. Борисов се страхува до смърт, но не от заплахата от съдебно преследване. Той се е спазарил за това с някакви хора. Страхува се от блуждаещия куршум, който го чака. Той се страхува, че ще се превърне във физически труп“. Това коментира пред БНР журналистът Копринка Червенкова.

Първо започнаха да му пускат записи, след това – клипчета. След това записите спряха, макар че тези, които ги пускат със сигурност имат още много такива. Но е ясно, че с тези, които го дебнат, за да се разправят с него радикално, не се е спазарил. Борисов посегна на много хора. Много хора съсипа. Съсипа много животи, не само бизнеси“, допълни тя.

Копринка Червенкова поясни, че Борисов се е захванал за властта, защото си мисли, че тя го пази. „И тя наистина го пази. Властта дава територия, в която той може да маневрира, да прави пазарлъци, да сключва мръсни сделки. Протестите обаче силно му стесниха този терен“, каза още журналистката.

Според нея протестите вече са се уморили, „но няма да се спихнат, както се надява Борисов. А докато продължават, Той ще седи в сокака, в който се е набутал“. „Единственият му вариант за оцеляване е ходът му с Велико Народно събрание. Но тук точно е сблъсъкът му с милионите недоволни. Протестът има конкретни и ясни искания – Борисов да си отиде в комплект с главния прокурор“, посочи тя.

Тази игра на престъпника, обсебил властта няма как по друг начин да приключи, освен с оставката му, категорична е Копринка Червенкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А ДАНО БЛУЖДАЕЩИЯ КОРШУМ ДА ПОПАДНЕ В ПРОСТАТА ТИКВА АМИН

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *