Радев, гласувахме за теб, но ти предаде народа! (С ВИДЕО)

Неудобни въпроси към американския агент Румен Радев! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Радев или който и да е на негово място не може да спре процеси идващи отвън, но може да ги омекоти.Едновремено може да се опитва и да търси по доброто за България,защото има характер и не е оцапан от мутрите

    • Да може но ако се казва Виктор Орбан.
      Когато си надупен на САЩ това не може да стане.

  2. Ако изтриеш истината, тя не изчезва, това е детско решение! Комуняги!

  3. Пак ще призова троловете да се разберат какъв е Радев – руски или американски агент. През първия мандат преоблаващо го обявяваха за руски шпионин. Сега за втори мандат вероятно са решили да внесат разнообразие в атаките срещу президента.

    • Слугата е слуга на господарите си, независимо на кого прислужва в момента. Познава се по държанието, раболепието и по това, че не може да отговори, когато го питат пряк въпрос, който не е обсъден с господарите.

  4. Зелен сертификат искат почти навсякъде, а в избирателните секции не искат. Чудо невиждано в медицината – разумен вирус който ходи там, където е нужно на управляващите и не ходи там,където не им е нужно.
    Да ходят да гласуват само тези, които имат зелен сертификат.Също и тези, които нямат капка човешко достойнство.

    • Дали само в секциите не ходи? Нали вече сме обсъждали, че вероятността да попадне с храната е в пъти по-голяма, отколкото със строителните материали да кажем, но строителните хипермаркети са засертифицирани, а „продаващите преобладаващо хранителни стоки“, не. За маруля и зеле не е нужен зелен сертификат, а за тухла и гипс, е. Това пак трябва да е от прищевките на вирусчето, Н-та мутация с алергия към прахови частици. Всичко си има логично обяснение, ако го приемеш за война, а не за обикновена демия. Предателството по време на война не се прощава, за това и аз няма да простя на този!

      • Предателство не се прощава нито по време на война, нито в мирно време. Разликата е, че по време на война за предателство разстрелват. Както и за сеене на паника, впрочем.

  5. Това с ограниченията е плод на шибаният финансов капитал и неговите адепти.

  6. За пръв път от 30 години България има за президент един достоен човек, доказал се в неговата област, а и не само там, но някои келеши винаги ще намерят нещо, за да се заядат! Като са толкова способни да се кандидатират за нещо повече от притежатели на рога, каквито явно са!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *