Първа в Европа! Унгария готви Референдум „За“ или „Против“ всички санкции срещу Русия

Санкциите срещу Русия се решиха от брюкселските бюрократи и европейски елити. Никой не попита хората, европейските народи – съгласни ли са или не. Унгария ще е първата. Ще попитаме унгарците съгласни ли са със санкциите.

Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан в социалната мрежа Фейсбук, след дълга реч в парламента в Будапеща.

Според Орбан бюрократите в Брюксел трябва да разберат, че е престъпление така безотговорно да се залага на карта съдбата на цели национални икономики и милиони граждани.

Време е да говорим откровено с нашите американски приятели, стига да не е твърде късно, категоричен е премиерът, като добавя:

Краят на войната не се вижда, а сметките за енергия рязко растат. В резултат на санкциите европейците обедняха, а Русия не падна на колене. За последната половин година Русия спечели 158 милиарда евро отгоре само от увеличаване на износа на енергия.

Европа се простреля в крака, вече има много гневни хора. Не е чудно, че ядосани и излъгани хора вече сменят правителствата на страните си, които подкрепят санкциите, заключи унгарският премиер.

„>

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Браво на Орбан! Кога ли и на нашите политици ще дойде такава мисъл в главата? Никога! Самото споменаване за отмяна на санкции у нас звучи като ерес. От санкциите срещу Русия ние губим милиарди. И всичко заради някаква си евроатлантическа солидарност, заради която ще седим на студено тази зима. Хора, помислете добре за кого ще гласувате тази неделя!

    • ВЪЗРАЖДАНЕ са едниствения вариант за оцеляване на България. Единствената политическа партия наподобяваща Орбановата Фидес.
      Защото първо трябва да оцелеем и чак тогава да мислим за някакво развитие. Имаме Орбан за пример, няманужда да откриваме колелото.

  2. Хайде стига вече с тази фалшива измислица – евроатлантически ценности и солидарност. Това просто е вулгарен американски диктат целящ насилствено отдалечаване от Русия и превръщането й във враг. Нормалното е когато искаш нещо да предложиш друго в замяна, по възможност по-добро за да съблазниш или направиш по-приемлив избора на другата страна. А най-гадното е че на практика Америка изобщо нито предлага каквото и да е нито си плаща. Насреща – само отвратителна господарска надменност и просташка безцеремонност натрапвани върху безволеви местни марионетки от безименни командировани чиновничета.

  3. Хора, живи ли сте или сте мъртви? Знам, че някои ще кажат, това ще проиличи след няколко дни на изборите. Но като знам какво се случва на всички досегашни избори, тръпки ме бобиват. Не вярвам да стане някакво чудо.Ще продължи практиката да не си рамърдвате задниците и мозъците и картината ще си остане, същата каквато е и до сега.
    Насреща ще си остане само господарската надменност и безцеремонност, натрапвани върху безволеви местни марионетки от платени безкруполни слуги и командировни чиновничета.
    За това унизително състояние в което е мибата ни Родина имаме вина всички българи.
    БРАВО НА ВЕЛИКИЯ ОРБАН И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НАРОДИТЕ ИМ КОИТО ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАТ!

  4. ОРБАН МИСЛИ ЗА ХОРАТА СИ,А НАШИТЕ ПРОСТИТУТКИ ЗА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ!А НАРОДА СПИ!ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ,И ЩЕ ИСКАТ РУСКИТЕ ВОЙСКИ ДА НИ ОСВОБОДЯТ И НАС,НО С ТОЗИ НАЧИН НА ПОВЕДЕНИЕ ОТ НАША СТРАНА ,НАДАЛИ ЩЕ СТАНЕ!ГНУСНА ДЪРЖАВА,ГНИСНИ ПОЛИТИЖИ И НАРОД,КОЙТО МРАЗИ И ДРУГИТЕ И СЕБЕ СИ! ДА ЖИВЕЕ ОРБАН!ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! ДА ЖИВЕЕ РУСКАТА ОСВОБОФИТЕЛНА АРМИЯ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *