Пълна гавра! Взеха Валери Симеонов за мезе! Скачат върху салфетки с лика МУ, Борисов още мълчи!

Валери Симеонов срещу шума и шума срещу Валери Симеонов!

Кой ще победи?

След като вицето вилня из Слънчев бряг, затвори две дискотеки и иззе апаратурата на ди джей Станчо, гилдията взе крути мерки и започна да пуска патриота по динена кора.

Заведенията по морето си дънят до дупка отново, но вън стоят наблюдатели. Видят ли полицейска кола или кортежа на Симеонов, веднага се прегрупират. Докато певицата вие сластно, а народът се кълчи, с внезапно салтомортале тя паркира на някоя маса и започва да пее на ушенце на някой смаян посетител. Ди джеят намалява музиката и се маскира като пиян посетител, а един даже имал готов парцал и веднага тръгвал да бърше масите, разказват развеселени купонджии.

Оркестърът пък се намества на служебната маса, предварително отрупана с мезета и напитки и се превръща в тиха компания. В мига, в който проверката свърши, маските падат и купонът продължава.

Вече има измислени и песни за Симеонов и рапърите вкарват името Валери на всеки втори куплет, а публиката вие от кеф. В една от дискотеките даже поръчали салфетки с лика на вицепремиера и тълпата ги къса ожесточено и скача върху тях.

Всички певци измислят в момента отмъщение, тъй като бизнесът им сериозно бил  разклатен за няколко дни. Собствениците на барове също. На места са започнали подписки  с искане на оставката на Симеонов и на тях масово се разписват младежи и веселящи се компании, та даже и чужденци.

Цялата пееща гилдия замисля круто отмъщение, пишат се подигравателни  текстове, правят се подписки и скоро собственикът на СКАТ ще стане за мезе на цяла България.

В същото време от Съюза на собствениците в Слънчев бряг подготвят жалба до Бойко Борисов, парламента и всички институции.

До тази война нямаше да се стигне, ако кметове, полиция и проверяващи органи спазваха законите. Те обаче всяко лято си затварят очите и кротките туристи не могат да спят, а другите се веселят на макс до зори.

В случая просто трябваше да бъдат наложени солени глоби на кметове, собственици на дискотеки и чалготеки и нещата щяха да се решат.

Но Симеонов реши да се прави на наказателен отряд и летящ борец за правда. С цел пиар, разбира се, пука му на него за туристите…

Пиарът се превърна в бумеранг и в момента господинът се самопровъзгласи без да иска в държавен  шут, с когото всички се гаврят както си поискат.

Сега в Слънчев бряг правят стачка след стачка. Работници и туристи крещят „Оставка“. На специални плакати висят предложения за дисковечер с ди джей Валери.  А той ръмжи по телевизията: „В петък вечер съм свободен и пак ще намина“. Да пее, или да конфискува апаратура, не знаем.

А беше толкова просто…

Да се спазят законите!

Ама като всеки на всеки си плаща, а само на Валерката не му се дава данък спокойствие в джоба, така се получава. Съмнителна иронична еднодневна слава в чуждите медии и пълен провал в родната политика.

Гарнирано с песничката, добила популярност по дискотеките „Валери, Валери, който те намери…да те…“

Продължението не смеем да го напишем просто от благоприличие.

В същото време Борисов продължава загадъчно да мълчи, а министър Ангелкова даде интервю, в което намекна, че акцията на Симеонов била самостоятелна и несъгласувана с министерството.

Изводите какво ще се случи, ако вицето не падне по очи на килимчето, си ги направете сами.

Междувременно от Съюза на хотелиерите и Съюза на собствениците в Слънчев бряг обявиха, че ще сезират прокуратурата за нерегламентирани действия на вицето.

А той кой знае защо отговори: „Борисов не може да направи нищо срещу моите законни действия!“

Хм…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аз пък ще врътна една анална свирка на Винкела.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *