Бареков си Купува Стара и Утвърдена Партия! Вижте коя! Ще останете Шокирани:

Бареков си купува Стара и Утвърдена Партия! Вижте коя:
Николай Бареков обяви, че ще участва на търг за марката „СДС“.

Според него подобен търг ще има съвсем скоро, защото знакът и името на някогашното дясно е патентован, обаче е запориран. А е запориран, защото не са платени хонорарите на адвокат Диньо Бозаджиев, който участвал в процедурата по патента и вършел и други услуги на сините.

„Ако направят търг, съм готов да се явя веднага на него. Останали са ми още пари от партийната субсидия на моята партия ББЦ и ще ги употребя за благото на България. Защото СДС трябва да се върне. Но не със старите муцуни, а с млади и чисти хора, като мен! – каза евродепутатът.

Аз съм от първите седесари в Пловдив, призна срамежливо Бареков.

Въпреки, че по нашите (на Skandalno.net) скромни изчисления, Бареков трябва да е бил на 17 години, когато са започнали митингите и чак да е първият седесар звучи малко несериозно.

Освен това е всеизвестно, че първите пълнолетни и публични стъпки на Николай Бареков в житейските дела са свързани със свиренето на кавал в пловдивска кръчма пред съмнителни бизнесмени и мутри и диджействане в чака-рака чалга клубове… Което никак не се вързва с каквато и да е партийна дейност по онова време. Освен ако не е свирил и пускал чалга ритми само на хора с десни идеи, или на партийно- кръчмарски сбирки.

Преди време, докато беше лидер  на „България без цензура“, Бареков призна в свое интервю по бТВ, че изпитва носталгия по комунизма, но всъщност в душата си  бил десен човек. Което малко заприлича на диагноза. Две души – едната лява, а другата – дясна…

„На мене започна да ми липсва комунизма, защото тогава имаше една елементарна сигурност поне за младите и възрастните хора. Капитализмът, който дойде, не е с човешко лице! Изгони два милиона и половина българи от страната си“ – пророни крокодилски сълзи тогава Бареков.

Сега обаче явно го е ударила носталгията по Филип Димитров и Иван Костов, защото неведоми са пътищата душевни Барекови… та вече е готов и неистово копнее да прегърне синята идея.

„Бил съм член на две партии – на СДС, и после на  ББЦ. Категоричен съм, че безхаберието, възцарило се в синьото пространство, което е дело на последните лидери на СДС, унищожи напълно репутацията и паметта на партията… на тази велика и силна партия, родена от демократичните промени.

СДС загубиха не само партията, но и сградата си. А намерението ми да купя марката е моя лична позиция: Просто искам да спестя поредния срам на СДС“,  заяви  Бареков.

Хм…

Какъв син патриотизъм блика сега от човека, който едновременно изпитва носталгия по комунизма! Каква невероятно българска лична позиция!

Ние от Skandalno.net силно се съмняваме в чистотата на този страстен изблик на нравственост у Бареков.

И сме по-склонни да смятаме, че причината за тези му думи се корени в това, че на Бареков скоро му свършва мандатът на евродепутат. И в момента трескаво обмисля бъдещето си в политиката. Защото скоро ще е никой… и по-лошото – никой без имунитет! А прокуратурата дебне да го пита откъде са му парите и имат ли с внезапното му забогатяване нещо общо Пеевски и Цецо Василев.

Така че, друго си е да си купиш СДС! Само името ти гарантира, че ще станеш поне депутат в родния парламент. И пак ще си на хранилката и на сигурно. Нищо, че си сам, че не знаеш ляв ли си, десен ли си, или както казва Бай Ганьо – либерал (щото силно либеш ралото) или консерва.

Тарикатлъкът на нашенския политик обаче няма да му помогне.

Защото до марката „СДС“, ще стои името Бареков, което също се превърна в запазена марка за политическо номадство, безскрупулност, наглост и безпринципност.

Кой би гласувал за „СДС-Бареков“ ние не знаем.

Наивниците май измряха! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *