Путин: Русия произвежда Повече Ракети от Целия останал Свят взет заедно, без да коментираме, че само нашите са Хиперзвукови!

В руските ВПК се работи на 3 смени – 24/7

Победата на Русия в Украйна е неизбежна. Това заяви днес руският държавен глава Владимир Путин по време на посещение в държавния завод за военно оборудване „Обухов“.

На импровизирана пресконференция в един от цеховете на оръжейния завод, който се намира в родния му гр. Санкт Петербург, Путин заяви пред работниците и репортерите, че „победата на Русия е сигурна и нека никой не се съмнява в това“.

Според руския президент в момента страната има нужда единствено от „единството на руския народ, от смелостта и героизма на руските войници и… очевидно от работата на нашия военно-промишлен сектор“.

Владимир Путин отбеляза, че руският военно-промишлен комплекс произвежда повече ракети от всички останали световни производители, взети заедно. И добави: „Например, ние произвеждаме годишно 4 пъти повече ракети отколкото САЩ. И даже няма да коментираме, че нашите са хиперзвукови“.

Малко по-късно руският президент присъства на годишна среща на ветераните от ВСВ в Санкт Петербург. В речта си пред тях той заяви, че специалната военна операция има за цел да прекрати войната в Украйна, която започна през 2014 г. между незаконно завзелата властта в Киев прозападна Хунта и несъгласните с този незаконен акт рускоезични региони на страната.

„Пълномащабните военни действия в Донбас не са спирали от 2014 г. В тях през цялото време Киевския режим използва срещу цивилното население тежка техника, артилерия, танкове и самолети. Какви ли не зверства извършиха там – и масови избивания, и геноцид… Всичко, което правим ние днес, включително и специалната военна операция, е опит да спрем тази война. Това е същността на нашата работа: да защитим нашите хора, които живеят там, на тези земи.

https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1615711706574983168?s=20&t=4jAJeD6O0nZIoKWcyChIog

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ СВЯТИ РУСКИ БРАТЯ ПОБЕДАТА ДА Е ВАША !

  2. Велик човек! Най-добрият държавник в света ! Щастие за всички е, че след Брежнев и Горбачов,Путин застана начело на Русия. Иначе нас вече нямаше да ни има! Който няма мозък и сърце, нека да види репортажите от празнуването на 9-ти май. Да види сълзите в очите на ветераните когато Путин ги поздравява. Да види марша на полка на безсмъртните! Когато някой жертвал живота си за своята родина проявява пред всички своята почит към Путин , можем да говорим единствено за обич – огромна обич. В България също има много хора които искренно обичат Путин и в същото време се срамуват от Курнела и курнелоподобните! Живот и здраве на Владимир Владимирович! Той знае, че тук има не само политици , знае!

  3. Да живее ПУТИН и великият РУСКИ народ!!! Слава вам братя!!! ПОБЕДА!!!

  4. Русия произвежда ракети, но за съжаление не ги използва. Вместо да избие мръсните сатанисти ги остави да затриват християните.

  5. ПУТИН Е ФЕНОМЕН! СЛАВА! ПОБЕДА! ДА ЖИВЕЕ НЕПОБЕДИМАТА РУСКА АРМИЯ! ТРЕПЕРЕТЕ ИДИОТИ БЪЛГАРСКИ,РУСКАТА АРМИЯ И ТУКА ЩЕ ДОЙДЕ! ЖАЛНА ВИ МАЙКА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *