Пригожин: ЧВК „Вагнер“ Превзе Клещеевка! Прекъснахме снабдяването на Бахмут (Артьомовск)! Градът пада до дни! Сводка от фронта на 19.01.22 г. (С ВИДЕО)

Превзехме Клещеевка и прекъснахме единственият останал път за снабдяването на Бахмут (Артьомовск)! Магистралата между Бахмут и Константиновка е прекъсната на две места от нашите сили. Боеве се водят за Красное и Предтечино, предградие на Константиновка. Бахмут повече не може да получава доставки от оръжия, муниции и свежи военни резерви. Падането му е въпрос на дни! Това заяви преди минути шефът на ЧВК „Вагнер“ Евгений Пригожин. Думите му частично се потвърждават и от украински източници. Вижте Сводка от Фронта на 19.01.22 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Uul98BZZmCE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Ива, хубаво пишеш радостни коментари и поздравления, ама дали отношението на руснаците към нас е братско? Ние сме натовски подлоги, основен доставчик на оръжие и боеприпаси на Украйна и следователно сме врагове на Русия. Както и да изхождаш от историческа гледна точка за близостта ни с Русия, за съжаление в момента насшите продажни политици ни насадиха в много по-голям батак отколкото през двете световни войни.

  2. Жорко,на Путин му е пределно ясно,че голямата част о нашия народ е съгласен с политиката,която води.Това,че властта върви срещу хората,също му е ясно.Имаме къща в провинцията.Руското знаме е редом до българското,и всички се радват на смелостта ми.Колкото и нескромно да звучи.Кмета,избран от Герб също е за Путин.Едно 90% са на страната на Русия.По мои наблюдения,само неуспелите,недоучилите мамини дечица са против.Всички нормални хора не да забравили,на кого дължим Свободата си!София не е България!

  3. Слушкат страхливите руснаци американците и не смеят да бомбардират мостовете и ж.п. гарите на границата с Полша, Румъния и Унгария – само три гари, където се сменят колеллата на влаковете, доставящи оръжия. В русия ж.п. релсите са по-широки от евро-стандарта. Спазват и заповед от САЩ да пазят Зельо и ръководната фащистка хунта. Сега като се достави нова бронетехника и войната ще се закучи с неизвестен край и много жертви. Китай предопредиха, че ще блокират Тайван и САЩ се изплащиха, а от Путьо, никой се не плаши – допуска грешка след грешка и бойният дух на руснаците е нула. Само затворниците се бият добре. А укрите с допотопни оръжия, с пикапи и без танкове, самолети и ракети, понякога завземат и територии. ТОВА Е ИСТИНАТА. рУСИЯ – КАПУТ.

  4. ТУ КОЙ СИ БЕ,НАМЕСТНИК НА ГОСПОД,ИЛИ НА ХЕРАТА?ТУК НЯМАШ РАБОТА!НИТО ТЕ ПИТАМЕ,НИТО НИ ВЪЛНУВА МНЕНИЕТИ ТИ! КАТО СИ ТАКЪВ ЖАЛОВНИК,ОДИ СЕ СРАЖАВАЙ В ИСРАЙНА!ТЪКМО СТЕ НА ЕДИН АКЪЛ С ФАШАГИТЕ! АЙДЕ МАРШ,ОТ ЧАТА! КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ОТ КОЗЯК?!ИЛИ ОНАЯ ,С БИВОЛСКИЯ ПОГЛЕД ПРАВИ ДИРЕЙТНО ПЛАЩАНЕ!АЙ СИКТИР,БЕ!!!АМАН ОТ ДЖЕНДАРИ!!!

    • E хайде да гледаме фактите. Може ли да имаш превъзходство във въздуха и в ракетните войски и да знаеш къде са къщите на фашистката хунта и да пропускашцвсички оръжия до фронта, при условие че всяка армия би разрушила ж.п, възлитеи мостовете и нито едно оръдие или снаряд да не достигне до фронта. Трябва да си безмозъчен за да не унищожиш ръководството с хиперзвук, който има свойството на метеорит и прониква надълбоко във всеки бункер и да не прекъснеш доставките, като разрушиш мостовете. Вместо това Путин си затваря очите, понеже слушка петата колона, отстъпи змиевия остров и херсон без бой, направи размяна кон за кокошка, допусна чрез зърнената сделка да се доставят оръжия и да се продава жито за оръжие и допуска почти всички оръжия до фронта, за да може да става истинско меле и да гинат колкото се може повече руснаци и украинци. Ако нещо не е вярно кажете КОЕ??? Прогледнете и вижте, че ако една държава с хиперзвук истински се бие за две седмици може да унишожи цялата инфраструктура, да изтреби ръководството и войната да свърши до месец почти без жертви.

  5. ПОБЕДА НА РОСИЯ ДА МУ МИСЛЯТ НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО СЕ ЗАХРАНВАТ ОТ САЩ И ТЕХНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ САТЕЛИТИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *