Путин от Сталинград: Германските Танкове и Нацизмът отново са на нашите граници… И Русия пак ще ги Изпепели! (С ВИДЕО)

Русия не изпраща своите танкове до границите на западните държави, но има с какво да отговори на заплахите им, и ги уверявам, че отговорът ни няма да е само с бронирани машини. Това каза руският президент Владимир Путин по време на концерт, посветен на 80-годишнината от победата в Сталинградската битка. Путин подчерта, че „Тези, които ни заплашват, явно не разбират една проста истина: всички наши хора, всички ние сме израснали с майчино мляко и сме усвоили традициите на нашия народ. Ние, руснаците, сме наследници на поколения победители, които са изградили тази страна с труда, потта и кръвта си и са ни я завещали“, каза той.

„Както неведнъж се е случвало в нашата история, в часа на решителната битка ние се обединяваме като юмрук, за да победим. Битката при Сталинград с право е останала в историята като радикална повратна точка във Великата отечествена война“, подчерта президентът. Държавният глава отбеляза, че това паметно събитие е било битка не само за града, но и за съществуването на измъчената, но непокорена руска и съветска страна. Според него тогава се решава изходът не само Великата отечествена война, но и цялата световна война. А с тях и посоката на развитие на човечеството за следващите десетилетия.

Той допълни, че готовността да се стигне до край в името на Отечеството и истината „се крие в характера на нашия многонационален народ“. Путин отбеляза, че именно това качество е помогнало за свалянето на нацизма. Според него битката при Сталинград се превръща в „символ на несъкрушимостта на нашия народ“ и „самата сила на живота“. Ето защо моралният дълг на войниците-победители е да пазят спомена за този подвиг и да не допускат изопачаване на историята, подчерта президентът.

Владимир Путин заяви още, че нацизмът в сегашния си вид представлява опасност за Русия и затова трябва да се противопоставим на агресията на колективния Запад. Той отбеляза, че сега Москва отново е заплашена от германски танкове „Леопард“, за които е планирано да се сражават с Русия на територията на Украйна с помощта на фашистки бандеровци. Според него онези, които въвличат Германия в нова конфронтация с Русия и се надяват да спечелят, не осъзнават, че да се конфронтираш със съвременна Русия е нещо много различно и много по- нездравословно в сравнение с времето на ВСВ.

Путин каза още, че Русия е запазила приятелски отношения с голям брой държави по света, въпреки усилията на западните елити да я изолират. Президентът подчерта, че в това число влизат и много от съюзниците, но всъщност васали на САЩ в Северна и Южна Америка и Европа.

ВИЖ ВИДЕОТО:


Президентът на Русия Владимир Путин пристигна днес във Волгоград (чието старо име е Сталинград), където се чества 80-годишнината от победата в Сталинградската битка

Путин посети паметния хълм край града Мамаев Курган и положи цветя пред Вечния огън в Залата на славата и на гроба на знаменития командир на 62-ра армия ген. Василий Чуйков.

„Невероятно, но факт: отново ни заплашват с немски „Леопард“-и, заяви Путин. „Тези, които въвличат европейските страни, включително Германия, в нова война с Русия, тези, които очакват да победят Русия на бойното поле, очевидно не разбират, че конфликтът сега ще бъде много различен от онзи през Втората световна война. Ние не изпращаме танкове до границите им, но имаме с какво да отговорим на онези, които ни заплашват, и отговорът ни няма да е само с бронирани машини… Готовността да вървим и стигнем до край и да направим невъзможното в името на истината е било и е в кръвта на многонационалния народ на Руската федерация. Русия е уверена в себе си, в своята правота и в своята победа“, заяви руският президент.

Междувременно министърът на отбраната на Украйна Алексей Резников, заяви, че Русия планира да извърши мащабна офанзива преди 24 февруари. По данни на украинското разузнаване руският президент Владимир Путин е поискал от военните да превземат Донбас до края на пролетта.

Редица западни военни експерти също наскоро заявиха, че Москва се готви за скорошни решителни военни действия – голяма офанзива в източната част на страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Велик!!!Велик човек, велик руснак, велик държавник!! След Льоня и Горби,Владимирович им дойде много на глобалистите. Няма как да се разберат с него. Сравняват го с Йосиф Висарионович. Тогава девизът но Русия е бил “ За Родину, за Сталина“. Сега ще бъде същото. Той за разлика от Сталин Путин първо предупреждава. Който не чува това предупреждение, след това чува падането на ракетите!Даму дава господ живот и здраве. Той има цялата наша любов завинаги!

  2. ГОСПОДИ ПАЗИ СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ ТЯ Е СТРАЖ НА СВЕТОВНИЯ МИР

  3. Статиите в Скандално не само ми харесват, разтърсват ме, дават ми вяра за победата във вечната борба на доброто със злото.Два сайта, Поглед и Скандално, останалите са ……

  4. Да живее велика Русия, да живее единствения с акъл политик на света – Путин! Мразя нашите политици, мръсни потурнаци и дьонмета – приличат ми на кара Фейзи от романа на Вера Мутафчиева. Само, че днес се прекланят на сащ, тази сбирщина от сатанисти!

  5. Стига приказки, пускай сарматите за да изчезне сатаниското племе тормозещо народите по света от векове.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *