Путин: Няма съмнение, че Русия ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна (С ВИДЕО)

Русия, въпреки отчаяните усилия на противниците ѝ, несъмнено ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна. Това заяви руският президент Владимир Путин днес по време на среща с майки на военнослужещи, участващи в операцията, съобщава ТАСС. „За западните държави да надделеят в Украйна е въпрос на оцеляване и те в момента са заложили ва банк всичко, което им е останало, за да постигнат целите си. А ние работим за да постигнем нашите. И ние несъмнено ще ги постигнем“, подчерта Путин, съобщава ТАСС.

Той добави, че враговете на Русия действат в информационното поле, насърчавайки населението на техните страни към деструктивни, а в дългосрочен план дори самоубийствени действия. И успоредно с това се опитват да обезценят нашия благороден импулс за защита на хората в Донбас, Запорожие, Херсон, в Южна и Източна Украйна. „Манипулират и внушават на аудиторията неща, които анулират и дискредитират това, за което загина вашият син“, каза Путин, обръщайки се към майката на старши лейтенант, загинал по време на боевете. „Ето за какво се прави: да се обезцени това, което правят нашите момчета и да обезценят нашия благороден импулс да защитим нашите хора в Донбас, Запорожие, Херсон, в Южна и Източна Украйна“, каза Путин.

По думите му Украйна и Западът нямат оправдание за умишлено предизвиканата от тях война. Той прикани майките да не вярват на всичко, което виждат по телевизията или четат в интернет, защото там се разпространява много невярна информация и лъжи за събитията в Украйна.

На срещата присъстваха 17 майки, чиито синове са мобилизирани, доброволци, войници по договор или кадрови военни. Повод за срещата бе Денят на майката, който в Русия се отбелязва в последната неделя на ноември.

Путин каза на майките, че синовете им са герои и спасители. „От разговорите ми с нашите войници на украинския фронт често оставах удивен от патриотичните им чувства, готовност да действат и усещането им за мисия“, заяви Владимир Путин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ngPhRDboX94

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ! П О Б Е Д А ЗА РУСИЯ !

  2. Моля се всеки ден да му даде всевишния здраве и сили за да завърши започнатото. Срамувам се от изказванията на бългаските безумци „ще ги напляскам“ и “ майната му на православието“.Кои са демократи-младите,умните и красивите които ни вкараха в НАТО без да питат никой или проклетите от тях комунисти, които не ни направиха република на Русия. Ако това бе станало, сега щяхме да си гледаме живота а не да треперим ще има ли това или онова, ще имаме ли пари да си купим бензин, да си стоплим къщите. Тя зимата идва и ще дойде и при нас – тъпацитге, забравиха войниците на Наполеон и на Хитлер какъв го ядоха от цар Зима. Такъв ще го ядем и ние благодарение на умните ни политици!

  3. Гледайте последното предаване на Велизар Енчев от 25.11 Позорът на нашата черна неблагодарност към нашите освободители е пълен.Пълен е защото той се потвърждава от фактите на пълното разрушение на държавата от нашето дебилно приемане на колониалното ни господари, Щатите и васалите им.

  4. Русия, нямам никакво съмнение, че ще победите! Ще победите фашизма, сатанизма, убийците на планетата ни и ще станете Духовен водач на народите. Вие вече го правите- приехте указ за запазване на традиционните ценности, изхвърлихте извращенията на психопатите демонократи!
    Цените и пазите човешкия живот- виждаме го!
    И най- вече- нашият Господ Христос ви е благословил за пазители на Духовността!
    Сте такива и ще бъдете такива- Святи Руски Народе!
    Много болка ви причиниха!
    Ще дойде Възмездието!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *