Проф. Иво Христов Бие Камбаната: Времето ни изтича! Или влизаме в Бой Последен да си върнем държавата, или Загиваме като Народ! (С ВИДЕО)

„България си отива. Тази история с циганските и всякакви други апокалипсиси, които сега наблюдаваме, е само външен израз на вътрешни проблеми, за които огромната част от българското население няма нито сетива, нито компетенции. А няма и силата и волята да ги обърне. Защото младите българи са навън, без билет за връщане“, смята политическият анализатор проф. Иво Христов. В свое тв. интервю днес той отсече: „Когато фактите говорят и най-отчаяните неолиберали-глобалисти  трябва да замълчат!“

„България в момента се намира в активен задгробен живот. И е така в много отношения – като общество, като страна, като национална виталност, като енергия. В цяла Видинска област през миналата година са се родили, метафорично казано, толкова деца, колкото в три албански семейства“.

„Наскоро независими икономисти пресметнаха, че за да стигнем средноевропейският стандарт на живот след 30 години, българската икономика трябва да наваксва със 7 -8% ръст всяка година. Кой сериозен експерт вярва, че е възможно да го постигнем?! С каква структура, с какъв икономически фонд разполагаме, с какви хора, с какви възможности ние ще постигнем тези фантастични резултати“, попита риторично професорът.

Откакто Борисов яхна властта, у нас не се водят никакви сериозни експертни разговори: „То не бяха ромски включвания, то не бяха стратегии за интеграция, то не бяха демографски анализи… А резултатът е този, който виждаме в момента. Ние сме отново пред счупеното корито.“

„Агресията в ромските махали е много сериозен проблем, който управляващите от ГЕРБ най-грубо и мерзко използват за краткосрочните си политически цели. Като да отклоняват вниманието от корупционните и други текущи скандали в управлението си, например. И нещо повече: Борисов и хората му умишлено индуцират и задълбочават тези проблеми. ГЕРБ нямат никакъв капацитет – интелектуален или експертен – да ги решат. Нямат и това тъпо клише – политическа воля. Съжалявам, че съм лош пророк, но ще става все по-зле”, категоричен е проф. Христов.

Управляващите у нас използват неграмотните цигани като резервоар за гласове и затова нямат воля да решат проблемите, изтъкна още анализаторът.

През последните 10 години в България върви отрицателен управленски подбор. Към върховете се изтласкват все по-некомпетентни и неграмотни хора. А причината е в световната конюнктура. Недоразумението ГЕРБ вече 10 години е на власт, защото много от световните геополитически страни-играчи в момента имат вопиюща нужда от верни слуги и васали, които да им продават националния интерес на държавиците си и безропотно да изпълняват заповедите им. Затова и ние, българите се движим като хамстери в затворен кръг, смята проф. Христов

„Много хора смятат, че управлението на ГЕРБ е единствената причина сега да живеем толкова зле. Но ако трябва да сме точни, вината не е само тяхна. Днешната национална трагедия е резултат от цялостното състояние на системата, в която България беше вкарана преди 30 години“.

На въпроса дали вярва в сочени от някои като конспиративни теории за външна намеса като Планът „Ран-Ът“, зловредния заговор на Световната банка и политическия инженеринг на ЦРУ и Сорос…  или ние, българите сами сме си виновни, проф. Христов отговори така: „Днешната българска национална катастрофа е комбинация от външни (Западни) и вътрешни фактори. Но е вярно, че външните фактори индуцираха вътрешни предпоставки. Не бива обаче да пренебрегваме и нашата личнавина като народ: Аз не виждам никаква съпротива в България. Не виждам промислена съпротива от страна на българите – да защитят децата си, да защитят семейството, училището, да защитят някаква своя що-годе базова почтеност.

Вместо това… Какво направиха два милиона и половина българи? Просто се махнаха оттук. Не дадоха битка за страната си! Това е истината. Те няма да се върнат въпреки приказките. Това е завинаги загубен капитал за страната ни! Времето, в което бихме могли да обърнем процесите и да спасим България, изтича! Затова или веднага влизаме в страшна битка да си върнем държавата, или Загиваме като Народ!“ Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/YAhVT_GBMfQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Времето … не изтича- отдавна минахме точката на невъзвращаемост! Времето ИЗТЕЧЕ,а ние само гледахме. Никой, никога няма да ни го прости!!!

    • Един народ не изчезва лесно! Но че сме се отпуснали и живеем в отчаяние е вярно!Трябва да ни стресне битието ни и да го променим!

  2. Професоре,чудесни анализи правиш,но имаша ли воля и талант да поведеш хората да си върнем държавата.

    • Какво значи „да поведеш хората“? Накарал е много хора да се замислят, някои дори да се стреснат, това е достатъчно. Всеки сам трябва да се изправи за защитата си. Дръжте се като народ, не подминавайте съседите и хората които познавате! Помагайте на непознати и това е вече началото! Има ли народ, колкото и малък да е, има държава. Наличието на държава обаче, не прави автоматично населението ѝ народ.

  3. Кои хора да поведе професора,като ние сами нехаем за нашето бъдеще.На новогодишиния бутафорен концерт излязоха 50хил.човека,а на протестите срещу повишане на цени на ток,на газ, на вода,срещу мизерния живот-излизат 40-50 човека и то за малко.Е това не знам как да го нарека.Значи всички останали са доволни от живота които водят.

  4. Професор Иво Христов ясно показа, че не зачита предназначението на централната банка.
    При този грешен подход са невъзможни верни изводи за устойчив държавен просперитет.

  5. На професора му дрънка камбаната едно и също като развален грамофон. Повтаря „културно“ това, което говорим на три ракии. Такива нихилисти като него са по вредни от всяка пропаганда против България.

    • Еленке, ако ти се струва, че професор Христов повтаря все едни и същи предупреждения- да, права си. Ами повтаря ги, защото нещата стават все по-зле а такива идиотки като теб още не са се осъзнали, ма, пача загубена. А щом таквиз дебили като теб още не са разбрали, явно професора още дълго време трябва да повтаря.

  6. Господин Христов, с малкото име Професор, не казва нищо, което всеки един от нас не знае и не говорим , когато сме н“на три ракии“. Но, г-н Професора не казва и нищо по-различно от това, което е казвал и миналата и по-миналата година. Това, което още не е изрекъл гласно, сигурно е това, че само БСП-то ще ни оправи. Но хитрувайки, той ни оставя сами да стигнем до това заключение. Какви професори е родила майка България?!

    • Терезке, държиш се като пълна идиотка! Проф. Христов не ти е казал да гласуваш за БСП. Достатъчно е възпитан да не ти натрапва своите политически пристрастия. А инак ти ако мислиш, че „ще те оправят“ ГЕРБ, ДПС, СДС, ПатрЕотите или не дай си Боже- Марешки… ми гласувай си за тях, ма глупава жено! Кой те спира?! Инак, за такива като теб професора ясно го каза преди време- 80 % дебили!!!

    • Ало, Ленчето, с име на тъпа английска коза, ти майка нямаш!И не слагай думи в устата на хората! А ако става дума, кой ще ни оправи, теб съм сигурен, че всеки мангал, ще те оправи!

  7. Велик човек е Иво Христов. Само като се обади и соросо-гербавите тролове скачат масирано и вият на умряло. Явно ги удря право в сърцето с тези евро-скверни слова. Браво, професоре. Дерзайте. Народа е с вас!

  8. народа не става за нищо у БГ – то …явно професора не го вижда …прости , мързеливи , завистливи , арогантни са българите г-н Христов …от там нищо не става и от държавата ! махйте се от тая кочина ВЕДНАГА !

  9. ВЯРНО БЪЛГАРИНЪТ Е ОБЕЗВЕРЕН.НАИСТИНА НИ ТРЯБВАТ УМНИ И НАЧЕТЕНИ ХОРА,НО ДА СЕ ОБМИСЛИ ВСИЧКО ПРЕДВАРИТЕЛНО И ДА СЕ ВДИГНЕМ НА ГРАЖДАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ ВСИЧКИ.ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗНАЕЩИ ЗА КАКВО?…

  10. Като чете човек коментарите, наистина се убеждава в казаното от него че 80% сме дебили. Мълчете, не се унижавайте.

  11. Не само България е застрашена от изчезване, но целият свят отива на там. Групата на така
    наречените „билдерберги“ се опита да привлече милиардерите от целият свят, да създаде едно световно правителство и световно робство, но Русия и Китай не се подадоха. Това което следва е Третата световна Война, която ще сложи край не само на България, но на целия свят. Единственият начин да се променят нещата, е да се свали капитализма. Но, тъй като Русия и Китай са в началната фаза на капитализма и набират голяма сила, това няма да стане. За съжаление, това което е писано в библията ще се случи. Там е казано: В началото ще се появи антихристът с белег на челото. Става въпрос за Горбачов. След това по света ще настъпи, глад мизерия, природни бедствия, войни, убийства. Най-накрая, след като Христос прибере своите хора, ще пада огън и жупел от небето(явно това ще бъде Третата Световна Война). Така че, Иво Христов е прав в своите прогнози за България пък и за целия свят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *