Проф. Витанов обясни простичко схемата, по която САЩ разграбват и унищожават България

Според математика, за да разбиеш едно общество, трябва да поощряваш роенето му на малцинствени групи (етнически, сексуални, религиозни и пр.), което става като ги захранваш финансово. После стимулираш тези малцинствени групи да влизат в непрестанни конфликти с мнозинството, за да го отслабят“.

„Разбито общество – слаба държава, можеш да я крадеш и управляваш отвън, колкото си искаш. Как САЩ създават у нас десетки най-различни малцинствените групи – малцинствени по най-различни признаци? Като ни натрапват „ценности“ (често и през законодателството), които ценности всички биват задължени да спазват. Пардон – с едно изключение: От спазването им са освободени само малцинствените групи. И ето ви конфликтите – програмирани. Така ли е? Така е. Всичко вече е пред очите ви – държавата ни вече е дотолкова отслабена, че вече американците не се и крият, а директно ни фалшифицират изборите, назначават ни премиери и правителства и си ни управляват чрез посолството„, смята проф. Витанов.

„Ама какво било при руснаците. Много просто – те не вярват в този неолиберален мираж и не се захласват по европейските глобалистки ценности. Нали така. А защо е така? Ами не искат да си разбиват обществото на малцинства, непрекъснато търсещи конфликти с мнозинството. Затова“, пише математикът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. След като тероризира българския народ и насилствено ваксинира милиони, няма прошка като драснеш няколко факти, които знаем от времената на римската империя.
    В списъка на националните предатели си уроде.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *