ПРОВАЛ! Борисов подкрепи Кървавия Режим в Украйна! Вижте Унищожителната Реакция на Русия:

СРАМ, ПОЗОР И ТЕЖКА ЗАГУБА ЗА БЪЛГАРИЯ! Така може да се определи посещението на Бойко Борисов в Украйна – „трогателните“ му селфита и приятелски прегръдки с президента- фашист Петро Порошенко!

Няколко дни преди визитата си в Киев, българският премиер се похвали че щял да гледа финала на Шампионска лига на местния стадион заедно с Порошенко. Тогава думите му прозвучаха като дебелашка шега, тъй като бе ясно, че 3 дни по- късно Борисов трябва да е в Москва за среща с Путин, на която да се пребори за енергийно бъдеще за България. Разбирай – да се примоли на Путин да поднови няколкото блокирани от самия Борисов енергийни проекта.

Думите на премиера обаче се оказаха чистата и просташка истина! На 26 май вечерта той се изфука във фейсбук със снимка от стадиона в Киев, на която ухилен до уши позира заедно с украинския министър- председател Володомир Гройсман, Флорентино Перес и Петро Порошенко. А последният свойски и бащински е положил десница връз рамото му.

На следващия ден – 27 май, Борисов, вече официално, се срещна с Порошенко и Гройсман. И им декларира категоричната си подкрепа за териториалната цялост на Украйна. А на финала обеща с всички сили да лобира за приемането на страната в ЕС.

С две думи: Преди да посети Русия, българският премиер подкрепи мракобесното и фашистко правителство на Петро Порошенко, което и към днешна дата продължава да избива етнически руснаци в Донбас, Източна Украйна и да тероризира местното българско малцинство от над 800 хил. души.

Борисов с украинския президент- фашист Петро Порошенко

Защото от терора на националистическия режим на про-американския сатрап Порошенко силно страдат и бесарабските българи. Точно преди година българската общност в Украйна се вдигна на мащабни протести, на които поиска оставките на Порошенко и цялата фашистка хунта зад гърба му.. (Да сте чули или прочели нещо по въпроса в българските медии? Не, нали? Ние от Skandalno.net се обзалагаме, че не сте прочели и че войната в Донбас продължава с пълна сила.) Тогава бесарабските българи поискаха оставки заради произвола на украинските националисти, които Порошенко нарочно е оставил да безчинстват срещу десетките малцинства в юго-изтока , за да ги държи в страх и така по-лесно да ги контролира.

А конкретният повод за българските протести тогава, стана побоя и заливането със зелена боя на политика Василий Кащи – лидер на българската общност. Гнусното деяние беше извършено от националистите на Порошенко. Чиито безчинства включват и редовното оскверняване на български паметници.

Протести на българите от миналата година срещу Порошенко

Въпреки острата реакция и масовите протести на българската общност тогава – правителството на Бойко Борисов замълча гузно, като се направи, че нищо не е станало. Борисов и ГЕРБ срамно мълчаха дори когато известен украински политик – съветник на Кучма, заплаши бесарабските българи, че ще ги изгони от домовете им, защото се бунтували.

И сега, година по- късно, българският премиер показа безусловната си подкрепа за същото това престъпно фашистко правителство на Петро Порошенко.

Българската общност поиска оставката на Порошенко заради терора на украинските националисти

И след „добре свършената работа“, на 30 май Борисов отива в Москва. Където заяви, че щял да преговаря за възобновяване на спрените от самия него преди 4 г. енергийни проекти между България и Русия. Отсега обаче е ясно, че такива няма да има. Защото Москва има достойнство и гръбнак. И никога няма да приеме за партньор правителство, което подкрепя издевателствата на украинската фашистка власт над етнически руснаци. Защото Русия не е България. Тя такива неща не прощава.

Седмица по- рано, на срещата си с Путин в Сочи, президентът Румен Радев героично постави въпроса за общи енергийни проекти и получи положителен отговор от руска страна. Но правомощията на българския президент стигат само до тук. За съжаление решенията взима премиерът Бойко Борисов. От когото се очакваше да договори нещо конкретно- поне за АЕЦ Белене. Но това, както вече стана ясно, няма да се случи. А ходенето на Борисов в Москва е безпредметно. За България вратата на руснаците ще остане здраво залостена. Поне докато ние, българите, не свалим от власт управляващата ни про-западна колониална хунта ГЕРБ. 

А що се отнася до Борисов и злощастното му селфи-футболно посещение в Украйна – повече от очевидно е, че е провокация, заръчана му от западните господари.

Заради Борисов и ГЕРБ, България вече изгуби 3 мащабни и силно печеливши енергийни проекта с Русия. А ЕС дори не ни компенсира, както обеща. Сега президентът Радев успя да ни извоюва втори шанс, но същите продажници от ГЕРБ – отново го пропиляха. Което означава само едно: Точно след 20 години България ще е 100 % енергийно и политически зависима от Турция. Защото ще трябва да получаваме газ от „Турски поток“ и да купуваме ток от техните 4 АЕЦ- а, които в момента им строи Русия. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Помнете ми думата – Борисов рано или късно ще влезе в затвора.

  2. АЗ НЕ ЗНАЯ КАКЪВ ИНТЕРЕС ИМА БОРИСОВ ДА ВЪРВИ СРЕЩУ РУСИЯ ИЛИ ГО НАТИСКАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НИ ПРОДАВА !ДА УНИЩОЖИШ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ЗА ДА УГОДИШ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ Е ГОЛЯМ ГРЯХ КОЙТО ТОЗИ НАРОД НЯМА ДА МУ ПРОСТИ !БЪЛГАРИНО ОСЪЗНАЙ СЕ !

    • Елена, Елена… Ясно е като бял ден поведението на Борисов! Откраднатите от него повече от 4 000 000 000 (МИЛИАРДА) долара от всички нас българи, той ги държи във офшорни сметки! Е да, но американците знаят за тези пари и заради тях го манипулират, защото няма нищо мъжко и родолюбиво в престъпника и национален предател Борисов! Същия този не може да проумее, че в момента в който вече е ненужен на американците, те ще му откраднат парите, а него ще го премахнат физически!!! Няма да е нещо ново за тях!… Но той е тъпо парче, самовлюбен нарцис и пълна пародия на мъж, заслужаващ някакво „уважение“………..

      • много точно казано! евала ти за тази истина!

  3. Болгарино,породи что не се срамиш , че имаш такъв премиер….

  4. Немога да си обясня- НАШЕТО дибелашко търпение към ТОВА ПОЗОРНО правителство и още по-НАГЪЛ премиер с такова ПРОСТАШКО падение с просташкото си държание като Премиер на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Заспал народ сме………болно ми е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. В България със сигурност има поне един служител на ДС, който знае всичко за тъмното минало на Б. Борисов. Но засега той е удобен на много хора с власт и пари, като неговите! Ще се намери ли някога смелчагата да отговори на всички въпроси, които от години си задават всички честни и родолюбиви българи? Дано! Знайте, че политическите въшки, както и обикновените въшки паразитират, паразитират, но в един хубав ден биват унищожени!!! Да си го пожелаем да се случи по-рано, отколкото късно!

  6. Вече не останаха българи, които да не виждат какви ги вършат управляващите. Ядосваме се, бесни сме, но само се пеним и то не, защото нямаме смелостта открито да протестираме по улиците, но защото няма достоен лидер в момента, който да ни организира и поведе! Корнелия Нинова е от същата тая номенклатура, която се стреми към кокала и БСП не са никаква опозиция! Единственият достоен Човек е нашият сегашен президент Румен Радев, но за момента функциите му не позволяват да направи това, което ни е необходимо, за да изметем престъпната сган!

  7. На българският народ му пречат две неща първото е зависта ни като нация и второ гордоста която всеки един от нас не може да склони да приеме че има други пред него които го превъзхождат. Ако тези две неща бъдат преодоляни тогава ще се намерят лидери да поведат този ограбен български народ срещу герб и бойко борисов. Дано да доживейми по скоро това време

    • ОБЕДИНЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА , ОБЕДИНЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ НАРОД , КАТО ЕДНО ЦЯЛО!

  8. Дай боже простата кратуна най-скоро да се измете на ма….. си.

  9. Че Б.Б. е прост като мамул,се знае, но е хитър и си плете кошницата, така че само с приказки не може да бъде изметен от парламента. Но там няма нито един свестен и компетентен човек и дали въобще в нашата нещастна Родина ще се намерят добри политици? Като виждам какви изчадия растат, като виждам пропастта между бедни и богати, нищо добро не ни чака. Съвременните ЕНИЧАРИ ще ни продадат и претопят, дръжте се и да ни е яка гърбина!Освен ако не се чуе ясното и необходимо ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ!

  10. ДОЙДЕ ВРЕМЕ СТАВАЙТЕ, ОТ СЪН СЕ СЪБУЖДАЙТЕ, ДОСТА РОБСТВО И ТИРАНСТВО, ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ! ЩОТО НЯМА ДА НИ ИМА САМО СЛЕД 20ТИНА ГОДИНИ!

  11. Нещо повече. Верен на своите амбиции, яхна кончето си – калпави магистрали. Тази политическа гнида прадложи на подобна гнида Порошенко да построи магистрала от порт Рени на Дунава до Варна. Тъпотия, всеки който е прочел повече от една книга знае че най-евтеният транспорт е водният – не ти трябват нито асфалт, нито релси.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *