При Нови Избори партия „Възраждане“ на К. Костадинов ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА със 7 % (С ВИДЕО)

Безсрамните гербаджийски мекерета и джендър-патриоти Каракачанов, Симеонов и Марешки изпаднаха в див възторг от това, че днес „Има такъв народ“ върна мандата на президента. Тримата тутакси се сбрали на спешна сгляда, за да кроят планове как да си върнат разочарованите избиратели, както и кой какво ще получи от коалицията на тримата за новите избори. Инак планът им си е все същия – да се докопат до парламента, а от там и до властта, като се коалират с ГЕРБ. Притеснен бил само Марешки, над когото надвисва с все по-голяма сила опасността да влезе в затвора.

Социологическите прогнози за представянето на Патриотите на едни бъдещи избори обаче никак не са добри. Дори обединени, дискредитираните патерици на ГЕРБ – ВМРО, НФСБ и „Воля“ събират по-малко от 2 % подкрепа – предимно гласоподаватели от твърдото ядро на ВМРО. Така или иначе тази скромна подкрепа оставя псевдо-патриотите далече от необходимите 4 % за влизане в парламента.

Сега най-голямата тревога на Каракачанов и компания е, че ще се смени съставът на ЦИК, защото така няма да има кой да им надпише липсващите 2%. Патриотите имат проблеми и с корпоративния вот на кръга им от фирми, които скоростно им обърнаха гръб и вече се ориентират към новите силни на деня, за каквито се считат партиите от летните протести ИТН и ДБ. Така пари за цигански гласове за следващите избори „патриотите“ няма да получат и ще трябва да бръкнат дълбоко в черните си каси с откраднатото от тях през последните 4 години в управлението като патерици на Хунтата.

„Обединените патриоти“ са обсъдили и координирано противодействие на набиращата все по-голяма скорост ляво-радикална патриотична формация „Възраждане“. Защото социологическите проучвания безмилостно сочат, че „изтеклите“ от ВМРО, НФСБ и „Атака“ гласове масово са се прелели в подкрепа на партията на Костадин Костадинов, който зове за излизане от ЕС и НАТО, за социални реформи и приятелство с Русия.

Силно притеснителен не само за псевдо-патриотите, но и за останалите евро-атлантически политически мекерета в България, хванати на къса сиджимка от американското посолство, е фактът, че анти-американската партия „Възраждане“ бележи забележителен ръст в подкрепата си. Социологическите проучвания показват, че определяната като „изненада“ на последните избори, партия „Възраждане“, при едни нови избори влиза в Народното събрание и то с цели 7 % подкрепа. Дори и на отминалите избори през април няколко независими социологически агенции даваха на „Възраждане“ 5 %. Половината от тези проценти, обаче, според анализатори, са били откраднати, заради невъзможността на партията да подсигури свои представители във всичките 26 хил. изборни секции в страната и чужбина.

На предстоящите избори през юли, 2021 г. Възраждане ще има минимум 7 % и ще е единствената анти-ЕС, анти-НАТО-вска, анти-глобалистка и анти-колониална партия в българския парламент. Тоест- първата и единствена патриотична партия в Народното ни събрание. Това ще превърне партията на Костадин Костадинов не просто в следващата голяма изненада, но и в незаобиколим фактор в българската политика. Защото програмата и идеите на „Възраждане“ кореспондират с очакванията и защитават интересите на над 80 % от българските граждани.

Остава само да видим какви ответни действия ще предприеме посолството на ул. „Козяк“, за да спре развитието на „Възраждане“ – тази крайно опасна за интересите на колониалния ни господар САЩ патриотична българска партия. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Вижте интервюто на журналиста Станислав Цанов (Напред и нагоре) с лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rLlnC46QXcE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Как да го изберем тоя човек БЕе, не е споменал нито за филии с мас, нито за дедо си, не се е ограничил с Винету, няма цветистия речник на Бойчето, няма тлъстините на Каракачана, не кара и стара кола, не спестява като Марешки и най-страшното, не чака поддръжка от М-м Херо Мустафа. В последно време колониалните ни господари не само не крият своето отношение, подчертават го.

  2. НЯКОЙ ОТВАРЯ ЛИ ДРУГИ НАШИ МЕДИИ ЗА ДА ВИДИ НЕ САМО СМАЗВАЩО РОБОЛЕПИЕ, да види обявена война. Фактор.бг Цитат :По-скоро думите на дядото могат да се приемат и като пропаганда срещу цивилизационния избор на България да бъде с Европа, с ЕС, с НАТО и САЩ, а не с Евразия и ИЗВРАТЕНОТО православие в Русия, което граничи често със сатанизъм. Загубихме доверието на нашите благодетели.

  3. Напълно съм съгласен тук. Възраждане на изборите преди 20-на дни имаше 80 хиляди гласа като много от техните гласове не бяха отчетени. На изборите през юли и Възраждане и формацията на Божков влизат

  4. След политическата безотговорност и страхливост на „добрите“ политически сили, която ще доведе до тотален хаос в управлението на държавата ни, какво да направят българските граждани, освен да търсят изход. Ще накажат жестоко сегашните пъзливи миролюбци и ще вкарат в НС партии, които не обещават и не си поплюват, а искат направо радикални действия и демокрация в движение. По подобен начин германския народ вкара Хитлер във властта. Направете си справка с историята. Останалото е въпрос на време. Няма по отегчително и отвратително нещо, за нас обикновения български избирател (наричан от сегашните политици Суверен), да виждаш как провалени и мазни политици съсипват усилията, ти с които нарочно си избрал шарен парламент, за да накараш самовлюбените политици да се коалират, да се обединят, да заработят заедно в полза на държавата ни. Това е свръх нахално и безотговорно и за това на предсрочните избори ще бъдат наказани жестоко.

  5. АКО ВЪЗРАЖДАНЕ БСП ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО И АТАКА СЕ ОБЕДИНЯТ ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ НАТО ЕС САЩ И СОРОС

    • Партиите на статуктвото ги видяхме колко могат ! 30 години им стигат !БСП си е точно това статтуктво , защо не спряха веднага всички концесии с които се краде България .
      Явно и те са в далаверата !

  6. Гледам я, слушам я Нинова с възможно най-критично око. Абе такъв лидер БСП не е имала НИКОГА. Първанов ли, Сергейчо ли, или другаря Миков имат по-високо ниво.Колко типове късаха от плътта на партията, Първанов, Калфин, Дончева, Румен Петков. Бори се жената като лъвица, ама в тая нейната партия пълно с продажници. Как тия т.н. политически принцове не оценяват нивото и, желанието и да работи за народа. Най-страшното, че и Коцето и Малинов и Петков не разбраха, че трябва да се коалират с БСП. Така те щяха да са вътре и да действат, а не покрити под малка субсидийка извън парламента. Колко ум се иска за такова обединение. Какви изроди бяха в досегашния парламент-Марешки, Валерката Каракачана и великия Шибаняк.

  7. Не знам как някой определи д-р Костадинов за ляв радикал .
    Той говори за България и за ревизия от последните 30 години на господата окрали България ! Не говори за национализация или други неща !
    Иска възраждане на българското образование и ценности , нато и ес трябва да се подложат просто на ревизия с референдум. Ако се прецени ,че са изгодни за България те ще останат ,но със съответните ревизии в отношенията !
    Тай наистина е шанс за България , рядко ще видите такъв интелигентен български политик с визия ! И тя няма да е само на кого да се продаде по изгодно

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *