Нинова: В парламента Слуги на Чужди Посолства Въртят Далавери и очакват БСП да им е смокинов лист! НЯМА ДА СТАНЕ!

Днес не подкрепихме програмата на Народното събрание, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук. И обясни защо:

Юрнали се едните да си уреждат квота в ЦИК, другите – секции в Турция, третите (ИТН) се чудят как да замаскират отказа си от мажоритарно гласуване- настояване, около което формираха партията си и за което хората ги избраха. Всички тия вкупом бранят чуждестранен интерес, защото са се клели пред едно чуждо посолство… и очакват БСП да им е смокинов лист. А нашите закони за пенсии, майчинство, детски стоят по чекмеджетата непипнати. Не ги интересува, че стотици хиляди бедни в момента мизерстват без работа и пари, че хиляди семейни фирми фалират, че Борисов продължава да краде здраво държавата и да си прави каквото си иска. Никой не чува разума, че бюджетът трябва да се актуализира, за да се осигурят пари за народа. БСП няма да е параван за кражбите и слугинажа в чуждестранна полза на никого. Skandalno.net

Корнелия Нинова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. НИНОВА , ЕДНИ ХОРА ,ЕДНИ ПОСОЛСТВА–НЕ ТАКА… ,А КАКТО ОНЗИ ДЕН С ЙОРДАН ЦОНЕВ–ТАКА СТАВА .СТИГА С ТЕЗИ НЕДОМЛЪВКИ. КАЗВАЙ КОЙ,С КОГО ,КОГА С КОЕ ПОСОЛСТВО….КАТО МЪЛЧИТЕ И ПРИДЪВКВАТЕ ,ХОРАТА В СЛАГАТ ОТ ДРУГАТА СТРАНА.

  2. Браво Нинова. Г-н Симеонов и на мен ми се иска да е така както казваш,но мисля че в политиката нещата не са толкова прости колкото изглеждат.

  3. След вчерашното гласуване заедно с ГЕРБ и ДПС ,БСП си направи публично харакири. Според Евгений Дайнов гафа на БСП е дори по огромен с назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС. Вижте във форумите яростта и разочарованието на симпатизантите на БСП. На изборите в началото на месеца социалистите имаха 480 хил.гласа а 4 години по рано имаха двойно – 960 хил.Вчера те окончателно загубиха периферията си от привърженици. А за твърдия електорат не е ясно защото според анализатори БСП няма вече твърд електорат. На изборите след 2 месеца БСП твърдо ще е зад ДПС, а е възможно да е и след ДБ които имаха 300 хил.гласа а е много вероятно БСП да не ги достигне. Една 130 годишна партия си отива . Само не мога да стигна до решението Нинова умишлено ли закрива партията или просто толкова й е капацитета. Единствено съжалявам за читави, чисти морално и интелигентни техни депутати като Явор Божанов и Велизар Енчев. Сега новите разочаровани от партията техни гласоподаватели ще се прехвърлят към Възраждане и партията на Божков.

  4. ОВЧИ ЗАСПАЛ ПОРОБЕН НАРОДЕ ПОТОМЪК НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ АКО И ТОЗИ ПЪТ НЕ ПРОГЛЕДНЕШ И ЗАСТАНЕШ ДО БСП СИ ПОКОЙНИК УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ МАФИЯ ГЕРБ ДПС ДБ ЧАЛГАРИТЕ ИТН МУТРИ ВЪТРЕ ИЗПРАВЕНИ ДО ПОРТРЕТИТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ СЕ НАТИСКАТ ДА ОБЕЗЛЮДЯТ БЪЛГАРИЯ В ПОЛЗА НА ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ ЗАСТАНИ НАРОДЕ ДО БСП ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ПЪТЯ НИ Е С ЕВРАЗИЯ С НАШИТЕ ИСТИНСКИ РОДНИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

    • ГОСПОДИНЕ!ТОВА ГО КАЖЕТЕ НА ХИЛЯДИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА БСП КОИТО СА РАЗОЧАРОВАНИ НЕИМОВЕРНО. ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ НА НОВИНАРСКИТЕ САЙТОВЕ И ИМ ГО КАЖЕТЕ ИЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. БОЖКОВ КОЙТО ИМА 154 ХИЛЯДИ ФЕНОВЕ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ВЧЕРА Е НАПИСАЛ : “ Статуквото са ГЕРБ, ДПС и БСП пазят си марионеткaтa Гешев . Ние от „Българско лято идваме“, Това са го прочели 154 хиляди негови последователи

  5. Според политическия анализатор Осман Октай който единствен преди изборите в студиото на Факти позна че ИТН ще бъде 2-ра политическа сила на изборите , на следващите ИТН ще бъдат 1-ва и факти отрази неговата прогноза. А според секретарката на Борисов чийто прогноза Николай Бареков е публикувал в профила си който вече е пред парламента като акредитиран журналист на сайта Афера, та според Борисовата секретарка ГЕРБ и Слави ще имали по 20% на изборите след 2 месеца. Тоест по около 600-620 хиляди гласа. Това означава Слави да качи от 560 хиляди на 600 ,а ГЕРБ да се смъкне от 800 хиляди на 600 хиляди. Тоест ще загуби само техния купен вот от 200 хиляди , но ще запази корпоративния си вот. Според социолозите Добромир Живков от Маркет Линкс и Боряна Димитрова от Алфа Рисърч и техни скорошни сондажи , партиите на протеста качват доверие а на статуквото падат , с изключение на ДПС. Тепърва ще се изчислявали щетите за БСП от гласуването им заедно с ГЕРБ и ДПС , когато провалиха заседанието и не успяха да влязат точките от дневния ред за Росенец и полицейското насилие и използването на сълзотворен газ срещу протестиращите Български граждани. Но изразиха мнение че БСП ще се срине неимоверно и дори влизането й като парламентарна формация ще е под въпрос. Но все пак остава да видим развоя на събитията….

  6. ,“Слуховене за моята смърт са силно преувеличени“ _ възкликвал Марк Твен, когато прочел публикация за смърта си в ежедневвик. Та в този ред на мисли,е редно да се каже-слуховете за гибелта на БСП, са силно преувеличени. Нещо повече,дребния,семеен бизнес вижда в неино лице защитник на интересите си. Да сте чули,някои да му пука за тази немалка част от общестмоно,?Правилво- няма и да чуете.

  7. Резултатът от изборите въпреки всичко, което направи Нинова е такъв, защото ние българите не понасяме умните водачи, притчата за БГ казана в ада. Гергов започна една война срещу нея и хвърли милиони. Всички либерали, които видяха в нея опастност за личния си интерес предпочетоха партията да загуби, за да се оттърват от нея. Това е повече от страшно за БГ психиката и ни обещава страдания без край и без бъдеще. Умираме в злобата си, в подлостта си в преклонение пред силните.

    • Интересното е,че не БСП крадоха,не БСП управляваха през последните години с ДПС или ГЕРБ,не мога да разбера защо БСП им е виновна за всичко,макар,че през последните години изобщо не са управлявали, но Борисов много мрази БСП и предполагам,че от там идва злобата към БСП и троловете им непрекъснато бълват лъжи против БСП!

  8. Съгласна съм скоментара на г-н Колев. Прост народ- слаба държава, това сме ние.Слави излъга избирателите си, показа, че няма никакъв капацитет на политик и волно или неволно обслужи интересите на ДПС- От тук т.нещата са непредсказуеми, но в никакъв случай не са добри за народа, за обикновените хора.Никаква светлина в тунела.2

  9. Браво, Нинова, мъжко момиче си! Ще гласувам за теб ако обещаеш да вкараш тиквата в затвора. Голям кеф за мене и народа ще бъде да го затворят в една клетка и да го изтъпанят там където се събират трите власти за да може всеки минаващ да го плюе, да го замерва с яйца и л…, ГЕРБерактите с бонбони. Още по-голям каф ще бъде ако комания му прави ПКП там в клетката.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *