Престъпния бизнес на Синдикатите! КНСБ и КТ Подкрепа – Мафиотски организации на издръжката на САЩ

И не забравяйте, че думата „синдикат“ има и второ значение – мафиотска организация!

КНСБ подкрепяло Портних за кмет, според официалното изявление на лидерите на синдиката отпреди дни. КНСБ подкрепяло Сульо и Пулев за кмет. „КНСБ подкрепя ГЕРБ“, според друго тяхно изявление отпреди месец. „КНСБ сключило споразумение с ГЕРБ“, според същото това тяхно изявление, също отпреди месец.

Неизкушеният от излишна обща култура човек би сметнал, че става дума за две политически партии. И точно това е ненормалното. Дотолкова сме свикнали с лъжите на синдикатите, че дори не се впечатляваме.

КНСБ явно забравя, че е СДРУЖЕНИЕ НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ РАБОТНИЦИ ЗА ЗАЩИТАТА ИМ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ. И по този начин съвсем естествено би трябвало да се явява опозиция на всяка власт. И двата ни големи синдиката КНСБ и КТ Подкрепа обаче никога не са имали такива функции. Защото още в началото на прехода лидерите им с летящ старт влязоха в политическите схеми. А натам ги побутнаха новите американски господари на България, които най-малко имат сметка от солидарно и обединено българско общество. А и в САЩ синдикати няма още от времето на Рейгън, който се саморазправи с тях брутално. И сега на тяхно място се мъдрят едни бутафорни браншови организацийки на издръжка към Държавния департамент, чиято единствена функция е да разбиват в зародиш и на парчета всеки опит за митинг или стачка на американските работници. Та, и у нас по американски образец.

„Продавай работниците на кило“ – с този девиз двата мъртвородени „демократични“ синдиката станаха неимоверно силни и богати, защото търгуваха правата на стотиците хиляди свои членове срещу политическо влияние. А лидерите им до един станаха мултимилионери.

Кои сте вие, бе господа? Как си позволявате? Влизате в срамни договорки с работодателите, за да превърнете членовете си в роби на труда. Ходите по лъскавите държавни приеми и си пиете уискито в компанията на управляващите политически разбойници. И изкарвате членовете си на протести всеки път, когато ви платят или трябва да изтъргувате влиянието си… най-често в полза на правителството.

„Синдикат“ означава организация за защита на работниците. Но думата „синдикат“ има и друг смисъл – този на мафиотска организация. Преценете кое от двете определения важи за българските два най-големи синдиката. Но иначе членовете им си плащат всеки месец членския внос. Всъщност някой питал ли е членовете на КНСБ дали подкрепят ГЕРБ?

В България не е останало нищо нормално. Защото го позволихме. Защото ни е страх да излезем от клишето и инерцията на тълпата.

ЗАЩОТО НИ Е СТРАХ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ПОЖАРНИКАРЯТ И ОСТАНАЛИЯТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ, ИКОНОМИЧЕСКИ И КУЛТУРЕН ПСЕВДОЕЛИТ СЕ Е НАДУПИЛ ПРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ, А НАРОДЪТ Е ЗАЛОЖНИК!

И накрая една историйка от кухнята на Скандално.нет:

Беше преди около година. В редакцията ни се обади почетният председател на КТ Подкрепа д-р Константин Тренчев. Беше бесен и уплашен, но директно тръгна с лошото. Заплаши ни с двамата си адвокати, които слушали телефонния ни разговор и щели да ни изпоосъдят. А ето и причината: Публикували сме интервю с него, в което на две места казал точно 3 изречения критика срещу правителството на ГЕРБ. А именно: „Страната ни страда от хронична липса на справедливост“, „Младите напускат България, защото управляващите от ГЕРБ не се справят.“ и „Накрая в страната ни ще останат пенсионери, цигани и юристи“… все думи, под които би се подписал всеки честен българин. Но точно тия твърдения, сложени в устата му, буквално взривиха и подлудиха почетния синдикален лидер. Проучихме въпроса и се оказа, че действително тези три изречения са добавени, но не от нас, а от източника, който ни е предоставил материала. Но най-интересното тепърва предстоеше:

Звъннахме на д-р Тренчев с въпроса: Какво в тези три невинни критики към правителството на ГЕРБ толкова го притеснява и въпреки, че не ги е казал, не е ли съгласен с тях. Отговорът бе: Вие искате да ме вкарате в капан, искате да скарате КТ Подкрепа с правителството… ще ви съдя, двама адвокати на синдиката слушат разговора ни…“, крещеше ни на включен високоговорител уплашен и в полусвяст доктора-синдикалист. От нас – това. Изводите оставяме на вас, уважаеми читатели. Skandalno.net

П.С.: Тия 3 изречения с невинно – беззъби критики срещу властта на ГЕРБ изглежда силно уплашиха и самата КТ „Подкрепа“, която намери за нужно да публикува опровержение срещу Скандално.нет в официалния си сайт – ВИЖ ТУК

Във въпросното опровержение синдикалистите наричат интервюто ни с д-р Тренчев „фалшиво“. Което твърдение е меко казано смешно. Защото докторът го е дал за сутрешния блок на бТВ и все още може да се гледа в сайта на същата телевизия. Сравнихме видео варианта с нашия и разликата се оказа единствено в горецитираните 3 изречения.

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Д-Р ТРЕНЧЕВ ПОЧЕТЕН ГЪЗОЛИЗЕЦ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ

  2. ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ ЗА МАЯ МАНОЛОВА ДА СЕ СПАСИМ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ

  3. Тренчев , манолов , димитров , всички са на хранилката на властта.И те имат съществен принос за Икономическия срив на България , както и бягството на почти 3 милиона Българи в чужбина.С такива Изроди , трябва да се разправят , едни други хора.

  4. Синдикати два. А партия на работниците у нас няма. Защо, бе хора, работници? Нима има повече на брой гласове от вас, от вашите! Бихте могли на първо време да вземете, образно казано „назаем“ една партия и хайде, напред – с партия, не със синдикати. А ето и една прокомунистическа идея – има една прокомунистически партийка Българска Работническа партия /комунисти/.

  5. ГЕНЕРАЛИ НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА БЕЗ АРМИЯ, КОИТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНА И ДА ИМ СЕ ВДИГНЕ ПАМЕТНИК НА БОРЦИТЕ – УБИИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! – СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *