Екатерина Захариева се похвали в ООН: Закриваме всички Социални домове в България! Сорос Ръкопляска! Ето какво очаква Болните Деца и Сираците:

България намали броя на децата в институциите с 90 %. Намерението ни е до 2 години окончателно да закрием всички домове за деца с малформации, както и за деца-сираци на възраст от 4 до 7 години. Това заяви вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, която откри в Ню Йорк събитие, посветено на деинституционализацията в детската грижа, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Срещата, на която присъстваха НПО- активисти от цял свят, бе на тема „Преобразуване на грижите за деца – 2030 г. – никой да не бъде изоставян“, и се организира като съпътстващо събитие по време на 74-тата сесия на ООН.

Домакини на събитието са България, Европейската комисия и неправителствената организация “Отворено общество” на скандалният милиардер Джордж Сорос, считан от едни за филантроп, а от други за откровен фашист.

„По отношение на децата с увреждания и сираците България заложи на два принципа: Всички реформи, които държавата ни прави в тази посока съблюдават единствено интересите на детето, не на родителите, настойниците, попечителите или социалните служби. И вторият принцип е- провокираме тези деца дейно да участват в процеса на вземане на решенията за тяхното бъдеще”, изтъкна министър Захариева.

„Първата стъпка винаги е най-трудна, но днес уверено можем да кажем, че до 2025 г. България напълно ще е закрила всички домове за социална детска грижа”, похвали се пред Сорос и компания българският първи дипломат. Тя призова участниците в събитието към честен и откровен дебат.

Skandalno.net припомня, че през септември, 2015 г. ООН под натиска на неолибералните – джендър правителства в ЕС и САЩ прие „Дневен ред 2030 за устойчиво развитие“, който проект предвижда мярката децата с увреждания и сираците да бъдат изведени от социалните домове, а същите да бъдат закрити. Децата инвалиди и сираците ще се дават за отглеждане на приемни семейства. За тази услуга на въпросните семейства ще им плаща пак държавата, но разпределител на парите ще са частните фондации на Джордж Сорос. С тази много опасна реформа държавата губи контрола върху отглеждането и възпитанието на тези деца и поверява невръстните им души на някакви съмнителни частни организации с нечисти интереси.

Децата в държавните институции рискуват да бъдат отгледани в крайна бедност, без достъп до образование, родителска грижа или семеен уют“, аргументират се неолибералните джендър идеолози, писали въпросната европейска мярка.

България, под евро-слугинското управление на ГЕРБ се очерта като една от най-върлите привърженици на въпросната реформата

КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

„Пред ООН Екатерина Захариева заяви, че „всички действия на държавата ни при тази реформа са насочени единствено в интерес на детето, не на родителите, настойниците, попечителите или социалните служби“.

Недопустимо е интересите на едно дете да се разглеждат изолирано от неговите родители и нещо повече – да се противопоставят на неговите родители, които са му дарили живот.

Недопустимо е също така държавата ни да поставя родителите на едно дете наравно с настойници, попечители и социални служби.

Родителите имат несравнима заслуга спрямо детето в сравнение с каквито и да е настойници, попечители и социални служби.

Ето защо ние от Skandalno.net твърдим, че външната ни министърка Захариева е добре заплатена неолиберална джендър-лобистка. В изказването й има опасна теза: Тя противопоставя държавата на родителската институция. А от тази теза до реалното отнемане на деца от родители е само една малка крачка.

На вниманието на Екатерина Захариева и останалите психо-глобалисти: Българинът иска държава, която работи за укрепване на семейството и за подкрепа на родителството, а не такава, която третира родителите по един печално известен скандинавски модел.

Позицията на Skandalno.net е ясна и категорична: подкрепа за семейството, което според българската конституция е единствено между мъж и жена; подкрепа и издигане на авторитета на родителите.

Здраво семейство – здрава държава. Всичко друго носи ерозия и логичен разпад на социалните отношения и заплашва бъдещето на българските деца, а от там и на българската нация“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *