Прекараха Нети и Къци в „Като две капки вода“

НевеШоуто „Като две капки вода“ изненада всички зрители с уж зрителския вот. За огромно учудване на всички фаворитката Нети отпадна първа и остана на четвърто място, макар че изпя повече от превъзходно заключителната си песен.

За нея уж гласуваха най-малко от зрителите. След нея отпадна логично Стефания Колева, тъй като просто не може да пее. Соченият от хората фаворит Къци Вапцаров буквално се раздаде в ролята на Тодор Колев, но остана трети. Доста неизвестната за повече зрители и заемащата досега почетното от пето до трето място актриса Невена Бозукова  внезапно бе избрана с смс-и да спечели първата награда.

Водещите не казаха нито с колко процента, нито как стана този обрат.

А обяснението е много просто. Нети беше гласена за победител и по гласови данни също заслужаваше наградата, но с една подробност. Единствено тя е певица, а другите са любители. И втора подробност. Музикален продуцент на шоуто е  нейният съпруг Дони.

Във форумите започна люта война. Никой не отричаше, че Нети пее добре, но всичко приличаше на нагласена шуробаджанащина. Зрителите си искаха Къци, но журито пък не го искаше. Особено Милица Гладнишка и Юлиян Константинов, които непрекъснато го хапеха открито. И така се стигна до компромисен вариант – Нети отпадна заради съпруга си, Къци бе наказан от журито заради голямата си уста, защото твърдеше, че вотът е нагласен, а Невена спечели компромисно, за да няма сърдити.

http://youtu.be/lKERYCmYHTs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *