Бареков сензационно: ГЕРБ и БСП се обединиха срещу мен, страх ги е!

БарековНова поредна изцепка на Николай Бареков хвърли в тъча леви и десни избиратели.  Той обвини едновременно ГЕРБ и БСП, че инсцинират проверки на списъка с даренията му и манипулират общественото мнение.

Нова телевизия, а всички знаят кой я финансира, ходи от човек на човек в Стара Загора и ги разпитва защо са дарили пари за кампанията ми. Ами харесват ме и даряват, те това не могат да го преживеят, разпени се Бареков.

И докато зад проверките в големите градове стоят хората, които финансират Нова, то зад тези, които проверявали в Козлодуй, стояла лично Моника Станишева, която не можела да преживее ниския вот на доверие към съпруга си.

Така от даденото пред новинарски сайт интервю става ясно, че БСП и ГЕРБ са се обединили да  се саморазправят с новоизлюбепия политик, защото не им харесвали процентите му на евроизборите и го дискредитират пред обществото, че уж даренията му били фалшиви и дадени от подставени лица.

Наистина по телевизите бяха излъчени репортажи с дарители, които нямаха идея, че са подкрепили финансово ББЦ и даже се изненадаха, че са дали по 1000 лева за каузата. Две от жените даже бяха безработни.

Тези партии се страхуват от мен, защото в следващия парламент няма да могат да вкарат почти никакви депутати и бройката им ще бъде смешна. И изцяло ще изчезнат от политическата сцена, каза Бареков, който отказа да коментира как така безработни са подпомагали кампанията му с хилядарки и нямат идея, че са го направили.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Gt1uEa2e8R0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тоя много рано изгуби представа за реалността.Колко ли негови избиратели си скубят косите за грешката.При едни задължителни избори няма да влезе в парламента,няма кой да купи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *