Президентът Радев Размаза ГЕРБ: Изчезваме като Нация, а вие само КРАДЕТЕ и ни Натрапвате някакъв ТРЕТИ ПОЛ!

Остри критики към правителството на Бойко Борисов отправи президентът Румен Радев в отчета за първата година от своя мандат. Държавният глава се обяви и за размразяване на външните отношения с Русия.

„България е в критичен момент от своето развитие“, заяви президентът. „Зад лъскавата фасада на Евро-председателството ни остават много неразрешени тежки проблеми. А най- страшната реалност е демографската катастрофа“, подчерта той. След което остро атакува и Истанбулската конвенция. Според Радев, правителството трябва да се бори за подобряване на демографските показатели, а не да занимава обществото с третия пол.

Като друг тежък проблем, президентът посочи корупцията. Въпреки че вчера вотът на недоверие по темата не успя, корупцията си остава и продължава да подкопава основите на държавността.

„Корупцията е причината хората да са бедни и аз не виждам стремеж от управляващите да водят борба с корупцията“, посече правителството Румен Радев.

На фона на мрачната икономическа и социална обстановка, президентът изрази недоумение защо управляващите продължават да повтарят мантрата, че сме много стабилни и се развиваме добре.

„Парламентът е напълно неефективен. Функциите му са сведени само до това да приема решенията на Министерския съвет“, казва още държавният глава в доклада си.

Той обвини Бойко Борисов, че изпълнява само обязаностите на страната ни към ЕС, но не е направил абсолютно нищо за подобряване живота на българските граждани.

Радев пое ангажимент да продължи да работи за подобряване на отношенията ни с Русия. Когато пое поста от Росен Плевнелиев, отношенията Москва-София били дълбоко замразени. Но той се опитал през първата си година да направи всичко възможно, за да ги размрази. И обеща, че ще продължи да го прави и занапред.

Коментар на Skandalno.net:

Вчерашните парламентарни дебати по вота на недоверие заради корупцията, внесен от БСП, само потвърдиха думите на президента Радев – че парламентът е неефективен, а ГЕРБ са лицето на корупцията в България. Управляващите повтаряха като малоумни, че без Бойко Борисов, държавата била загубена.

Нека само припомним вчерашната идиотска закана на Томислав Дончев към опозицията: „Удряйте, но да не стане така, че като бутнем капитана, да потъне лодката“!

Както и потресаващата реплика на уличеният в корупция Лъчезар Иванов от ГЕРБ, по-известен като Лъчо Мозъка: „Бойко Борисов сам бори корупцията“!

Цветан Цветанов също скочи да оборва обвиненията в корупция“, макар че самият той многократно е бил изобличаван в това- често и с документи.

Делян Добрев също тръгна да обяснява, че в България нямало корупция, макар той самият вече да е клиент на прокуратурата заради скандала „Кумгейт“. Който скандал разкри как цялата му рода е присвоявала незаконно милиони от джоба на данъкоплатците.

И така нататък…

Наглостта на ГЕРБ е абсолютен феномен в най- новата история на България. А причината да са толкова безочливи, са гаранциите, които са им дали бюрократите от ЕС и САЩ. Гаранции, че още дълго ще останат на власт, за да изпълняват гео-политическите им заповеди. Полезни за Запада и унищожителни за България! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Не му вярвайте! И двамата с Борисов са КРЕАТУРИ на САЩ и НАТО. Радев разиграва театър за пред народа, за да спечели доверието му и дивиденти, които ще му помогнат да промени Конституцията на България от парламентарна в президентска република! И двамата ЗАЩИТАВАТ това статукво. Ако не беше така, в правомощията на президента е и възможността да инициира референдум „ЗА или ПРОТИВ НАТО“! Но няма да го направи, защото НИЩО не зависи от него, а от господарите му от САЩ!

  2. Трябва всички да ги изритаме! Не забравяйте: Ако от изборите зависеше нещо, те „ИЗБОРИТЕ“ щяха да бъдат забранени!

  3. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ВИДИ И ЧУЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ИСКА ЕС И НАТО ИСКАМЕ СИ СОЦИАЛИЗМА ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ КОЙТО НЕ Е С НАРОДА Е СРЕЩУ НАРОДА СЕГА ЗАПОЧВАМЕ НИЕ ЕВРОГЕЙМАФИОТИТЕ ТРЕТОПОЛОВИТЕ БОКЛУЦИ ОТ БРЮКСЕЛ НЯМА ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НИ СЪС ЦРУ И ГЕРБМАФИОТИТЕ РЕФЕРЕНДУМ СЕГА И ВЕДНАГА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО СЛАВА НА ВЕЛИКАТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА РУСИЯ ТЯ Е НАШАТА НАДЕЖДА И ОПОРА ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ

  4. Дано Радев управи нещата. Но, светът е тръгнал толкова стремглаво надолу, та ме съмнява, че нещо ще може да се промени. А при една 3-та Световна Война, да не дава Господ, България ще е в центъра на огъня. През 2-та Световна Война, цар Борис не разреши да се изпратят войски в Русия и макар че, в България се бяха разположили немски войски, това все пак спаси България от тотална катастрофа. Дано Радев намери също начин да спаси България от почти започналата 3-та Световна Война.

  5. При тоя заспал народ от овце, за каквито ни смята Той, банкянският „гражданин“, герберщината не е феномен, а закономерност. Такива наглеци се появяват и процъфтяват само в условията на пълна инертност от страна на народа. Как иначе да си обясним, че се получи абсурдът ТРИ ПЪТИ да настъпваме мотиката? Какво още трябва да се случи, че да се събудим? Колко кожи още трябва да смъкнат от нас, че да разберем, че ни грабят и затриват?

  6. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ОТ 17,30 В ЦЯЛАТА СТРАНА ПРОТЕСТЕН МАРШ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС ДОКАТО НЕ СЕ СЪСТОИ РЕФЕРЕНДУМ ОТ НИКЪДЕ НЕ МОЖЕМ ДА ЗАПОЧНЕМ НУЖНИ СА ИДЕОЛОЗИ ОРГАНИЗАТОРИ ДА СЪБЕРАТ ПОДПИСКИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ДАСЕ ПРЕДСТАВЯТ С МОЛБА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ПО МАЛБА НА НАРОДА ДА ОБЯВИ РЕФЕРЕНДУМ ОТ МАФИОТА БОЙКО НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕТОЙ ДОКАЗА ЗА 10 ГОДИНИ ЧЕ Е СПОСОБЕН САМО НА КРАЖБИ СМЪРТ РАЗРУХА И ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ НАРОДА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ДА ПОСЕТИ ВЛАДИМИР ПУТИН И ДА ГО МОЛИ ЗА ПОМОЩ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ НАРОДА ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ И ГОСПОД ВИНАГИ ДА Я ПАЗИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *