Президентът Радев: Призовавам Народа да Излезе на Улицата и да Свали Диктатурата! Официално снемам доверието си от това Мафиотско Правителство!

Много тежък и съкрушителен удар по управлението на ГЕРБ и Борисов нанесе най-изненадващо днес президентът Румен Радев. В извънредно обръщение към българския народ държавният глава обяви, че официално снема доверието си към правителството.

Страната е изпаднала в тежка институционална криза, която е безпрецедентна за целия преход. Цели сектори в държавата са парализирани и разрушени до степен, че вече не изпълняват функциите си. Разложението е обхванало целия държавен апарат, аргументира се президентът Радев.

И продължи: „Управляващите от ГЕРБ и коалиционните им партньори паднаха дотам, че вече търгуват и с държавния ни суверенитет, за да се облагодетелстват“. Като пример за последното президентът посочи инициираните от ГЕРБ промени, които целят отпадането на валутния борд. Тая промяна е унищожителна за страната ни, затова и управляващите я прокарват тихомълком.

Трите правителства на Борисов ни вкараха в безпрецедентна водна криза, непозната в цялата ни история като държава. Криза, която ГЕРБ докара на страната единствено заради алчността и безхаберието си. Относно безмерната алчност на управляващите Радев приведе и примера с боклука. Българското правителство се е договаряло с мафиотски организации от Италия и у нас в момента се горят силно отровните отпадъци на половин Европа. „България не е бунище и никой няма право да си играе със здравето на хората“, каза президента.

„От три години призовавам правителството на ГЕРБ да се придържа към Конституцията и да спазва законите на страната. Вместо това сме свидетели как от година на година управляващите все повече деградират морално. Все по-насериозно вярват, че са вечни и недосегаеми… докато държавата прогресивно затъва в беззаконие“.

Президентът директно призова българите, независимо от политическите си пристрастия (леви или десни) да се обединят около неговата фигура, за да свалят правителството.

„Това правителство и управление води до разпад на държавността и ни лишава от бъдеще като нация.

На всичко това трябва да се сложи край. Затова, считано от днес, официално снемам доверие от правителството на ГЕРБ и ОП, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата и тежка криза в нашето общество“, завърши Радев.

Припомняме, че Румен Радев беше избран за Президент преди 3 г. с гласовете на повече от 2 млн. българи. А на последните местни избори ГЕРБ, въпреки фалшифицирания от тях вот, получиха едва 1 млн. гласа. С днешното си обръщение, Президентът нанесе най-тежкият си удар по криминалното псевдо-управление на Бойко Борисов и Патриотите. Той на практика ги делегитимира, както се изобличават престъпници. И директно заяви, че ще подкрепи всеки народен бунт срещу омразната мафиотска хунта. Дали ще се стигне обаче до официалното сваляне от власт на Шайката около Борисов…, предстои да видим. Не бива да се забравя, че ГЕРБ се радват на подкрепата на друга една шайка престъпници – западните посланици.

От друга страна, с днешния си призив към народа да свали Диктатурата, Румен Радев даде силна заявка за втори президентски мандат. Тъй като 80 % от населението ненавижда безкултурната прозападна мутра Борисов и корумпираното му управление, което за 11 години оглозга България до кокал, за да поднесе плячката на западните й колонизатори. Припомняме, че Румен Радев в качеството си на президент неведнъж стана жертва на беззаконието, което ГЕРБ наложиха като държавна политика. Последният скандал със СРС- та, с които Борисов чрез протежето си – Главния прокурор Гешев, се опита да изобличи държавния глава в конфликт на интереси, обаче преля чашата на търпението на Президента. Върхът на наглостта и безумието в тази поръчка беше как при отсъствието на каквито и да е данни дори за дребно нарушение, главният прокурор Гешев обвини Радев в държавна измяна и го заплаши с импийчмънт. И дълго време ГЕРБ щяха да дъвчат Радев, ако не се бе оказало, че искането и мотивите на Гешев са противоконституционни.

Нека се замислим: ако държавата на Борисов се опитва да погази правата дори на президента, на каква справедливост може да се надява обикновения български гражданин, който няма зад гърба си нито институция, нито имунитет, които да го пазят.
Нека се поставим на мястото на жителите на Перник, които месеци наред живеят в кошмарни битови условия заради липса на питейна вода, но продължават най-съвестно да си плащат данъците. Каква защита получиха те от правителството на ГЕРБ, което на всичко отгоре е прекия виновник за водната криза в града заради това, че източи водата на язовир Студена и я продаде за 25 млн. лв. на фирми за промишлените им нужди.

А каква грижа или дори минимална помощ от държавата и конкретно от правителството е получил всеки един от нас през последните 11 години? Никаква. ГЕРБ казва: Държавата не ви е длъжна. И вместо грежа, ни се отговаря с все по- високи данъци и цени в магазините и с все по- мизерен стандарт на живот. А къде отиват нашите данъци?

Подкрепата за Румен Радев на изборите през 2016 г. не беше случайна – това бе презрителния плесник на народа по жалкото, крадливо и безчовечно управление на ГЕРБ. Управляващите го знаят и затова през трите години от началото на мандата му не спряха да го атакуват –  него и семейството му… безпринципно, нагло и мръснишки… така, както само ГЕРБ си могат, пък и им отива. Два милиона българи избраха Ген. Румен Радев за свой президент. Той изнесе много битки срещу мафията, но сега скочи на една решаваща и последна – за спасението на българския род и държавност. И дойде време отново тия два милиона да го подкрепим… като застанем до него… на улицата… и свалим и стъпчем и съдерем този уродлив, пришит от Запада, фалшив фашистки ГЕРБ от святото знаме българско. Да  подкрепим Румен Радев. Да живее България!. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

29 коментара

  1. Президента Радев е един от тях и играя театър пред наивния народ. Ако беше загрижен за народа, отдавна да беше го попитал дали иска да е в НАТО или ЕС.

    • От 3/три/ г. Ви казвам че , Путьото -президент е пионка на Статуквото.Иначе няма обяснение за всичките му действия , които са в разрез с исканията на Суверена , с нормалното с човешкото.
      Радев е боклук като всички останали неолиберали и натовски офицери.
      Защо не събере с Нинова 50.000- 60.000 човека пред министерски съвет /Не искат , не им позволява статуквото , иначе Народа с тях и с такава кауза ще излезе/, и да не се мърда докато изродите герб не си идат.Няма да стане , защото няма дупе .А иначе казва Народа да се вдигне.Нали трябва някой да го поведе бе боклук!!??

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ЗАСТАНЕМ ДО НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА НИ ДА ИЗХВЪРЛИМ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ И ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА НИ

    • Путьоси ти боклук ! А Президентът си е човек на място,и такъв какъвтое нужен на България !

  3. Защо спря Тиквата да говори за завода за боклук, изграждането на който беше приел като първостепенна задача? Смотаната му кметичка и първа негова заместничка Фандъкова също не обелва и дума за този завод . Сега стана ясно защо се избягваше тази тема. Защото престъпната мутра много скоро е намерил изгодно за себе си приложение на този завод – да гори там не само нашия боклук а и да договаря и внася от цял свят чужд срещу такси. Това че при изгарянето на огромното количество безконтролно внасяни отпадъци с неизвестно съдържание се трови нашия въздух, че пепелта след изгарянето остава и ще замърсява трайно земята ни е без значение за този безпросветен гад. Важното е че с таксите от антибългарското си действие си осигурява фонд за купуване на изборите, защото си дава сметка че само докато е на власт може да се надява че ще се пази от търсене на отговорност. Само с тази безразсъдна дейност този безсъвестен изрод прави тези 3 криминални престъпления за всяко от които заслужава доживотен затвор. Едно задълбочено следствие ще покаже и каква част от таксите е попълвала и личните му сметки и тези на обкръжението му. Случайно ли всичките му най-близки гаулайтери до един са забъркани в имотни скандали с недоказуем произход средствата за тях.

  4. Четох /и чух/ цялото обръщение на Президента към народа. Шапка му свалям! Но НЕ, НЕ ПРИЗОВА КЪМ БУНТ, той няма право на това и не би пристъпил закона. Кой както го разбира… Думите му са самата истина, казана от един невероятно честен и ерудиран човек, нашият настоящ президент Румен Радев. Подкрепям го, подкрепят го и абсолютно всички, с които сме разговаряли. В името на България и бъдещето на децата ни!

  5. Абе баш за улични бунтове си призова, само че на дипломатичен език. Подкрепям с две ръце.

  6. Надя Колева коя си ти че да пишеш глупости и да говориш от мое и от името на много българи, ти за този призив трябва да бъдеш арестувана и аз призовавам прокуратурата да си свърши работата, такива хора които се връзват на тази особа да си помислят за последиците, защото ние които подкрепяме правителството сме много така че си помислете

    • Тодорова, субективните мнения на „подкрепящите“ което и да е правителство, не са меродавни! Когато фактите говорят, не може да убедите никого, че управляващите въртят кормилото в правилната посока. За „успехите“ на всички правителства се съди по благосъстоянието на масите. Няма да описвам мизерията и тоталната разруха в България, която е на всички! Така, че погледнете малко по-далече от препълнената си софра!
      Със сигурност софрата на настоящия ни Президент също е пълна, но му прави чест, че гледа и около себе си, вижда и анализира абсолютно всичко. И най-важното – не се съмнявам, че е премислил детайлно с ерудирания си ум последиците от обръщението към българите. И е способен да се справи, естествено. Да му мислят предателите, на тях не се прощава!

    • Тодорова ли си,коя ли си и ти ще бъдеш сред тези,които след 1945г.си мислеха,че нищо няма да им се случи след като години на ред са ограбвали народа и са трупали богатства,но на мнозина от тях им иззеха цялото имущество в полза на държавата,други напълниха затворите,а пък за трети нищо не се е чуло повече!Ти от кои искаш да станеш след известно време?

  7. Bravo G-n prezident vreme beshe da go napravite.dolu Borisov zedno sas ostanalite svine nese naqdoha na pari ot naroda.

  8. В тая държава има само идиоти…. Точно като президента и авторката на тази безумна пропагандна статия!

  9. dali shte padne pravitelstvoto ili ne,ne e ot goliamo znachenie…pitaneto e: ima li alternativa,koi sa sledvashtite,koito shte glozgat kokala,s Boiko ili Radev se edno…saznanieto e pokvareno,mladite da se pribirat i da upravlqvat.

  10. Само с приказки Не става г-н генерал Главнокомандващ.Силата в този момент във ваши ръце и без повече парламенти и премиери и всякакъв боклук измислен

  11. Хиляди Българи призоваваме десетилетия наред да изметем и да се отървем от всички крадливи, уродливи и родоотстъпни управници…Правени са стотици митинги, стачки и бунтове…РЕЗУЛТАТЪТ е НУЛА! Народът е умишлено смазан, ограбен, обезверен…Това бе целта на всички управници през последните десетилетия…и са съжаление е постигната…Затова правят каквото си искат и то безнаказано…Ако Президентът го е казал това – подкрепям го…, но едва ли вече народа вярва на някой политик…

  12. ПРЕЗИДЕНТА ОТКРИТО НИ ПРИЗОВА !КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ХАЙДЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ВРАТАТА Е ОТВОРЕНА !ОВЦЕ ДА БЯХТЕ ЩЯХТЕ ДА СЕ ВТУРНЕТЕ !ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТИРАНИЯТА НА ГЕРБ !

  13. А кой следваме, какво следваме, кого следваме? ! Излизай народе, а президента ще гледа отстрани

  14. Президентът защо сега, като наближават изборите му е решил да призовава .Народеее!

  15. Пълна глупост.Никога не е призовавал такова нещо.Дайте видеозапис ,за да потвърдите достоверността.

  16. РАДЕВ НЕ Е КАЗВАЛ ТАКОВА НЕЩО ! ТЕЗИ ДУМИ НЕ СА В НЕГОВИЯ СТИЛ ! ЗАЩО ПИШЕТЕ ИЗМИСЛИЦИ ? ЯВНО И ВИЕ СТЕ ОТ ТЕЗИ, ДЕТО ПУБЛИКУВАТ ЛЪЖИ !!! ЖАЛКО, ЧЕ ПРЕДИ ИМАХ ДОБРО МНЕНИЕ ЗА ВАС, НО УВИ…..

  17. БИХ ЕЗЛЯЗЛА НА УЛИЦАТА , АКО ИМАХ И ПРЕЗИДЕНТ НА МЯСТОТО СИ ДА НИ ПОВЕДЕ , ТАКА НЕ САМО ЩЯХМЕ ДА ГИ СВАЛИМ ,НО И В ЗАТВОРА ЩЯХМЕ ДА ГИ ВКАРАМЕ !!! КАК ДА ИЗЛЯЗА СЕГА КОГАТО ПОДПИСАХТЕ УКАЗА ЗА ДЕТЕТО , КАК ДА ИЗЛЯЗА КАТО И ВИЕ Г-н ПРЕЗИДЕНТ ИСКАТЕ СЪЩИТЕ НЕЩА, КОИТО ИСКАХА И ДО СЕГАШНИТЕ И НИКОИ ЗА НИЩО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА КАКВО ИСКА НАРОДА !!!

  18. Стачките трябва да са мирни. Не искаме да предизвикаме военно положение при което автоматично продължава същото правителство.Както е редно да търсим човешките си права,чрез излизането си ще покажем своята позиция. Това е редно

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *