Президентът на Чехия: Транссексуалните хора са Отвратителни!

Президентът на Чехия Милош Земан заяви по повод новия унгарски закон, забраняващ в училищата да се разпространяват материали, свързани с лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните (ЛГБТ), че смята транссексуалните хора за „отвратителни“.

„Ако се подложиш на операция за смяна на пола, ти всъщност се самонараняваш, което е престъпление“, каза Земан в интервю за телевизия Си Ен Ен Прима.

„Всяка операция за смяна на пола е риск за здравето и тези транссексуални хора за мен са отвратителни“, заяви той, отговаряйки на въпрос за приетия миналата седмица в Унгария закон, който забранява в училищата да се разпространява съдържание, което насърчава хомосексуализма и смяната на пола.

Законът бе яростно разкритикуван и атакуван от стотици соросоидни НПО организации, както и от много от политическите лидери в Европейския съюз. На среща на върха миналата седмица холандския премиер Марк Рюте призова унгарския министър-председател Виктор Орбан да уважава правата на хората от общността на ЛГБТ или да напусне ЕС.

Близо две трети от страните в ЕС се обявявиха против унгарския закон, но досега Чехия, както и България не са го направили.

Земан заяви, че порицаването на Унгария във връзка с новия й закон от страна на Брюксел е груба намеса във вътрешните й работи.„Виктор Орбан многократно е заявявал, че не е против хомосексуалистите, но че е против манипулирането на родителите и на децата чрез подобно псевдо- сексуално образование“, заяви чешкият президент.

„Аз напълно споделям мнението на Орбан по този въпрос, защото и мен ме дразнят платените гей активисти, движението „Аз също“ и Пражкия прайд“, каза той. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Ние трябваше да подкрепим категорично позицията на Унгария в ЕО, но затова се иска кураж и достоинство, които липсват изцяло в отношението ни към Европа и света. Затова ще се гърчим като нищожества, приемайки презрението на силните. Слушам Костадинов и виждам във всяко предаване един наш политик БЕЗ АНАЛОГ, на километри духовно разстояние от гнидите Борисов, Каракачанов,Ристето и лудата Мая, за другите около тях просто не става и дума.

  2. Според мен все повече ще се засилват гласовете срещу ЛГБТ-пропагандата в ЕС. Новите страни от източния блок постепенно ще се еманципират от високомерието на Запада, проумявайки хищническото му отношение, задушаващо равнопоставеността и равноправието между страните-членки.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *