Прежали Мангасарян! Мария Силвестър си хвана тайно гадже!

Мария СилвестърМария Силвестър си има ново гадже, но го пази в тайна.

Водещата на „България търси талант“ най-после прежали бившия си съпруг – Силвестър Силвестров, известен повече като изпълнител от групата „Братя Мангасарян“. Двамата се разведоха доста шумно, с подобаваща доза циркове и скандали.

Тогава брюнетката се беше зарекла, че повече няма да се занимава с мъже, тъй като й причинявали големи главоболия и страдания, но все пак преодоляла мъжемразството си и отворила сърцето си за поредния мачо. Засега Мария не смее да каже на никого кой е той, пък какво остава да се покаже с него на обществено място. Не била сигурна, че връзката им е сериозна и все още се страхувала, че новият може да се окаже поредното й разочарование.

Този път Мария е предпазлива и не смее да се отдаде изцяло на чувствата си, а вместо това си има едно на ум. Затова и все още не е запознала сина си Давид с новия му кандидат – татко.

По време на развода детето изживя силен шок и се наложи мария да го води психоаналитик, за да преодолее страха си, че ще бъде изоставено. Сега Мария не смее да му дава нови надежди и отново да го разочарова.

За новия се знае единствено, че има дизайнерско студио, занимава се и с фотография и двамата се запознали на изложба, където й направил снимка. Той се захласнал по синеокия си модел, от общи приятели взел телефона й и я поканил да излязат заедно.

От дума на дума излизането се превърнало в любов, но на този етап никой от двамата не е готов за по-голяма крачка, коментират хора от средите.

Фотографът все още помага на Мария да преодолее страха си от мъжете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1-RAjnntrc8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *