Жестока семейна драма крие фолкпевецът Крум! Вижте каква:

Крум1Тежка семейна драма лежи на плещите на певеца Крум Сираков.

Преди пет години дядо му, на когото е кръстен и  който го е отгледал от 13-годишен, фалшифицирал подписа му, с помощта на който изтеглил кредит от 100 000 лева. Без да знае, фолкаджията станал гарант на възрастния мъж. Истината научил няколко години по-късно, когато дядото фалирал и не можел повече да изплаща сумата.

Така Крум с изненада разбрал, че е длъжник, когато кредиторите го налазили и заявили, че ще му запорират имуществото, тъй като дядото нямал такова.

След като беснял, ядосвал се, кършил пръсти, накрая фолкаджията се примирил и започнал да изплаща сумата. Понякога прибягвал и до заеми от приятели, само и само да внася вноските навреме и да не се вдигнат още повече с лихвата. Той буквално приемал всякакви участия, дори за дребни суми, само и само да се задържи финансово на повърхността и да не потъне.

Не мога да се сърдя на дядо ми. Направил е грешка, излъгал е с подписа ми. Но той и баба ми са хората, които ме отгледаха и ме изучиха. Каквото и да е направил сега, го приемам като дълг, който трябва да върна, споделя тъжно певецът. Не мога да тръгна да съдя собствения си дядо за фалшифициране на подпис.  

Животът на клетия Крум е белязан от още една сериозна драма. 

Когато бил на 13 години, родителите му се развели. Бракът им бил кошмарен, баща му биел майка му, вдигал й скандали, тичал подир фустите на други жени. Майката мълчаливо страдала и за проблема си обвинявала някаква съседка, че й е направила черна магия. Дала всичките си спестявания по врачки, които обещали да развалят магията. Вместо това обаче, жената се разболяла от рак на гърдата.

Вместо да се оперира, тя избрала алтернативната медицина. Разбира се, това не й помогнало и последните месеци от живота си изкарала в адски мъки и болки. Молела сина си да я хвърли през прозореца, за да спрат страданията.

Той пък бягал с приятели, за да не слуша виковете й.

Накрая тя починала, докато той й пеел.

Шокът бил толкова голям, че все още не стъпвал в стаята, в която майката изпуснала последния си дъх.

Оттогава грижите по него поели баба му и дядо му.

„Грехота ще е сега да не плащам заема на дядо! Нищо, че ми е трудно“, казва певецът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/JRQyx9NMuDc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *