Ужас! Овъргаляха топките на Крум в брашно

Крум тестисиКакво ли не му се случва на човек, когато реши да влезе в някое риалити. Едни си чупят краката, други направо главите, но най-тежко за себе си преживя премеждието си в „Сървайвър“ фолкпевецът Крум.

Той получил подсичане и възпаление на кожата около тестисите заради голямата влага и лошата хигиена в Камбоджа.  Това е страшна работа, жали се сега певецът, доста време след приключението. Аз съм свикнал на друго. Къпя се по пет пъти на ден вкъщи, преобличам се, маниак съм на тема чистота.

И изведнъж попадаме в някаква абсолютна мизерия. Пълна. Няма баня, няма душ. Единствено можеш да се изплакнеш в океана, но без сапун и шампоан, а там водата е солена. То и нуждите си нямаше къде да задоволим. Криехме се зад храстите и после като кучета и котки заравяхме изпражненията, за да не се виждат и да не ги настъпи някой.

Ужасна работа. И като започнаха едни болки в слабините ми. Като се подсякох от потта и мръсотията като малко бебе. В началото си мълчах, но после болезнените сърбежи станаха непоносими.

Скоро ще видим на екран как нещастният певец маже мъжкото си достойнство с разни мазила, които съдържат и брашно. Кой го е посъветвал така, не е ясно.

Говори се, че избягал чак в Камбоджа заради лихвар, на когото дължал пари и той непрекъснато го предупреждавал да ги върне . Певецът се изплашил да не стане по-лошо и забил в джунглата да се скрие от кредитора си и да печели пари, за да му ги върне.

Въпреки болките и страшната мизерия и неудобства и през ум не ми мина да се откажа, споделя той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-GiDikcMlSM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *