Рачков и Мария пак зациклиха, май ще се разделят

Мария и Рачков гКакто  Тачо и Жени открито се казаха, че не се ревнуват един друг, защото си обещали, че няма да си гонят карез, ако имат и други партньори въпреки брака си, така също  и Димиткър Рачков и Мария Игнатова били доста разкрепостени в отношенията помежду си и навън.

Те също живеят в така наречената  „отворена връзка“, която представлява доброволно съгласие  между партньорите да споделят сексуалните си приключения и емоции и с други хора, ако почувстват нужда и ако нещата между тях зациклят. В други страни това е абсолютно допустимо и се организиарат  суинг – партита, на които двамата отиват, за да си намерят случаен  партньор за една нощ.

Най-близкият такъв клуб е в Букурещ, където се стичат разкрепостени двойки от целия Балкански полуостров.

Скорошният рожден ден на Мария потвърдил съмненията, че нещо във връзката й с Рачков пак куца. Той се появил в  края на партито и влязъл единствено  в ролята на шофьор, който да си прибере рожденичката вкъщи.

Миналата пролет пък Марчето имаше бурна връзка с доста по-възрастен от нея столичен банкер. Тя разделяше живота си между неговия палат и дома на Рачков. Димитър не си падал особено по тези нейни странности и дълбоко в себе си я ревнувал, но нищо не можел да направи. Той я обичал и се налагало да я приеме такава, каквато е. В противен случай трябвало просто да се разделят, а актьорът не бил готов на такава крайна стъпка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VE56bNq35HI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *