Преди минути: САЩ и Русия се Договориха: ГЛАВАТА НА БОРИСОВ ПАДА! Вижте ответните действия на Банкянския Диктатор! Виж Тук:

Нищо вече не е в състояние да помогне на Борисов да се задържи във властта. Българският народ отдавна не го иска. Русия и САЩ – също, макар и по различни причини. Краят на ренегатите е винаги такъв: Безславен!
Някои може би ще се усъмнят в това, което ние от Skandalno.net твърдим. Нека тогава ви представим фактите: Почти 15 години, ако броим и времето, когато беше главен секретар на МВР, настоящият премиер е по върховете на властта. За този неприлично и подозрително дълъг период, слугата Борисов успя да служи всеотдайно на много господари. Той обслужваше Вашингтон Брюксел и Анкара, а в последно време се опитва да угодничи и на Москва.

Единственият фактор, който гуруто на ГЕРБ напълно пренебрегна обаче бе българския народ. По време на дългото си царуване Борисов не се свенеше перманентно да нарича сънародниците си „прости хора“, „лош човешки материал“, както и да ги сравнява с кучета. И това, при положение, че самият той изобщо не блести с някаква култура или ум. Неслучайно Бащицата дори не се поколеба да ни прати всички вкупом да копаме картофи.

Борисов презира сънародниците си не за друго, а защото огромното му его го кара да се чувства като човек от висша класа. Едва ли не „богоизбран“. Фразата „Мен три папи са ме галили по главата“ напълно разкрива хипертрофиралата му мания за величие.

И като капак, да затвърди мнението за себе си, че е просто един жалък колониален администратор, продал родината си на американците, Винету разруши и разпродаде всичко, каквото бе останало от народното богатство. И пак по повеля на Вашингтон, с усмивка на уста ликвидира мощния социалистически енергиен отрасъл, който имаше всички шансове да превърне България от забутана балканска държавица, в главен европейски разпределителен център на енергия от всякакъв вид: Газ, петрол, ток и каквото още ви хрумне. Борисов унищожи тези надежди.

Затова народът го намрази. Искрено и безплатно. А когато народът намрази един управник, за него вече няма спасение. Краят на Борисовото управление идва и по простата причина, че и неговите господари от Вашингтон и Брюксел се пищисаха от народната омраза към него. И разбраха, че оттук-нататък той вече няма да им е полезен. А само ще вреди. Защото, колкото по-дълго САЩ и ЕС продължават да подкрепят омразния на народа си премиер, толкова повече точки в своя полза ще печели Русия у нас. Да не говорим пък, че същата тази Русия е спечелила обичта на българите много преди зулумите на Борисов. Преди има-няма 140 години.

Та, харизмата на иначе посредствения Борисов се изтърка и той стана неудобен за янките. А руснаците го изключиха напълно от съзнанието си заради това, че уби важния за тях и десет пъти по-важен за нас енергиен проект Южен поток.

И неочаквано Вождът се озова в пълна изолация. А с него и фиктивната му партийка ГЕРБ. И именно тогава „хитрият“ банкянски бодигард направи кардиналната си грешка: Обърна се към своя „приятел“ Ердоган с молба Султанът да го спаси. Като в замяна Борисов обеща да му поднесе на тепсия главата на почетния председател на ДПС – Ахмед Доган. А самото ДПС Борисов обеща да разбие и постави под пълния контрол на Султан Ердоган.

Точно заради това „споразумение“, преди няколко седмици Борисов отиде на поклонение при Султана. А обявените от Външно министерство официални причини за визитата, че Борисов е в Турция да „спира“ втората мигрантска вълна и да прави „мост“ между ЕС и Ердоган над Босфора, послужиха само за параван на задкулисните му намерения.

И както виждаме, Борисов и подчинената му партийка ГЕРБ започнаха в спешен порядък да изпълняват ангажиментите си: Преди седмица депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова и Александър Ненков внесоха искане до главния прокурор да се извърши пълна проверка на „обръчите от фирми“ около ДПС и нейният почетен лидер Ахмед Доган. Споменава се и темата за хидровъзелът „Цанков Камък“ – депесарска тема, погребана от ГЕРБ още преди години, вероятно след лично споразумение между Борисов и Доган.

Не че Доган не е корумпе, а етническата му партийка не е ООД…?!?! Но защо точно сега и така внезапно Борисов след толкова години пак скача на война срещу скрития си коалиционен партньор? (Последният път го направи в периода 2009-2010 г. още щом взе властта) Защо го прави сега? Защото се бори с корупцията ли? Нищо подобно. Истината е, че сега спешно трябва да си спасява кожата. И някой силен външен фактор трябва да му помогне. Например Ердоган. Понеже всички други геополитически сили вече отписаха Борисов.

Грозното в цялата история е, че за да спаси себе си, Борисов е готов да жертва България. Да обвини верния си крепител във властта Доган. Да предаде контрола върху безспорния отколешен гарант за етническия мир в страната ни ДПС на радикалния турски лидер Ердоган и посоченият от него заместник Сокола. И всичко друго, за каквото се сетите. Само той, Борисов, да се измъкне безнаказано от цялата каша.

Ще попитате: „Как Султан Ердоган може да помогне на Борисов, при положение, че Винету вече е в немилост пред великите сили Русия и САЩ?“ А те искат да го изгонят от властта в България. Уместен въпрос. А най-близкият до ума отговор е, че Борисов си подготвя таен резервен изход. Вероятно е искал от Ердоган да му даде убежище. В случай, че на банкянския му дотрябва. А какъв по-подходящ вариант от Турция, която е равноотдалечена както от Западния, така и от Източния лагер.

А убежище на Борисов със сигурност скоро ще му потрябва. Защото, ако си спомняте, в САЩ вече се води разследване срещу държавата ни за фалита на КТБ. И това разследване е по закона „Магнитски“. Защото точно по времето на Борисов доста държавни фирми вложиха парите си в КТБ. А след това банката неочаквано фалира. Кой е виновен? Бай Пенчо от Горно надолнище ли? Или първият приятел и верен бизнеспартньор на Пеевски – Бойко Методиев Борисов.

Така че очаквайте двамата „достове“ Борисов и Ердоган съвсем скоро да се прегърнат в спасителна прегръдка. Няма да се учудим и ако Борисов се изсели в Анкара. Откъдето му пожелаваме никога да не се завърне. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

25 коментара

  1. Иво, за пореден път ще ти кажа да не приемаш желаното от теб за действителност. Нямам нито време, нито желание да оборвам една по една лъжите, които си написал. Средноинтелигентният човек, който намери сили да те прочете, без да повърне върху клавиатурата, ще ме разбере.

    • Колкото и да не ти се иска , това ще стане – рано или късно ! Жалко , че се имаш за средноинтелигентен . Явно си от онези , 20% , дето не са дебили .А всъщност си като Бойко – полуинтелигентен , щом го подкрепяш .

    • Ей нещо не ти отърва,че човекът описва моментната ситуация и единствената перспектива на Магнолий!Колкото и да „гербавееш“ можеш да бъдеш сигурен,че този край на Винету магнолията е неизбежен!Е Иво може да е по наясно със ситуацията, затова му пожелавам всичко написано да се сбъдне колкото си може по скоро!Време е България да си поеме „солук“!

  2. Xайде пак някой да ни свърши работата За да бъде свален един министър трябва дасе намесят ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ХА Х5А

  3. ВЕСЕЛИН ИЛКОВ ТИ НИЩОЖЕСТВО ПРОДАЖНО АГЕНТЧЕ ГАДНО НА СОРОС ЗАЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ТОВА КОЕТО ТИ ХАРЕСВА ЗАЩО МАЛОУМНИКО МИСЛИШ ЧЕ НЕ РАЗБИРАМЕ ЗА КОЙ СЕ ТРУДИШ ЗАЯЖДАИКИ СЕ С ВСЕКИ КОИТО НЕ Е УДОБЕН НА ГЕРБ И НЕ ХАРЕСВА ГЕРБ ДА ВЗЕМЕШ ДА ОТИДЕШ НА МАЙКА СИ В ГЪЗА ПРОСТАК

  4. СЛАВУН ЧАКА ПРОМЯНАТА.ОРКЕСТЕРА МУ СВИРИ – СЕДЕМ ОСМИ “КЕМЕНЕ МИ ДРЬНКА МАМО ,МЕНЕ МИ СЕ САКА ПРЕМИЕР ДА СТАНА“

  5. Колкото и прозорлива да е тази измислица , да не забравяме ,че е писана от русофил , Тя си остава измислица ! . Ако е писана от неутрален истински българофил щях да я приема . Просто съм резервиран , относно писанието ! –– Имайте милост деее …

  6. Колкото и да е противен мутрата от Банкя, той пак ще бъде избран благодарение на… жените. За тях той е мачо, а те са повече от половината от избирателите. Не сте ли забелязали как по селските мегдани той, който обича да се прави на народен, разперил ръцете си, а жените се натискат да се заврят под тях уж за снимка. Така че, драги ми приятели, озаптете жените си.

  7. ВРЕМЕ. Е. НАРОДА. ДА. ЗАПОЧНЕ. ДА. СЕ. СНАБДЯВА. С. ОРЪЖИЕ. И. ДА. СЕ. ОРГАНИЗИРА

  8. Я по-добре попитайте „нашия любим вожд и уцител“ какво е правил в едно държавно заведение през 1990г., наричано Панкрац в Чехия? Справка ГУУГЛ.

  9. Когато хората са нещастни и злобата върви с тях и сигурно имат алтернатива за щастие

  10. И ще дойде Корнелия на кон, ще смени черния с бял, Крумчо Зарков и Стойнев , дето хабер си нямат от управление, а само от лаене ще изведат държавата на жадувания бряг на благоденствието. Дерзай, народе!

  11. Дано тази гнусна твар да бъде затрита. Бойко е смърт и унижения за България. Дсички долни гробари в гроба

  12. След коронавирусът едва ли ще са останали фенове на Боко тиквата.В тази извънредна ситуация Боко се насра и намаза с кайма,както винаги е правил всъщност.Вече и излъчването му на алфа мъжкар няма да му помогне на изборите.Тиквата си отива бавно малко по малко за радост на народа.

  13. Иво Мушмороков ….ти си просто едно червено злобно мекере лайномет и това което си измъдрил са едни пълни глупости и говна.Сега тичай кака ти Курни да те погали по умната главица и дару с доволна усмивка…!!!

  14. kakvo da kaza vse 4akame nqkoq druga darzava dani svarsi mrasnata rabota da ama ne tova nenie rusiq deto vinagi nie spasqvala ot turcite posle sled vtorata svetovna sasto ni pomogna no sega rusiq q nqma a kolkoto za borisov ne druga darzava a nie trqbva da go svalim a tova stava s izbori glasuvaite za koito i dae koito i da doide na vlas podobre ste e ot sega

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *