Предателят Борисов: Не Виждам Проблем, че в България Идват Турски Ислямски Проповедници!

борисов
Ахмет Давутоглу и Борисов в братска прегръдка

Премиерът Бойко Борисов заяви, че не вижда никакъв проблем с командированите да работят у нас  23-ма служители на Комитета по религиозни въпроси на Турция.

Това Борисов заявява в писмен отговор  до депутат от опозицията, който го пита не е ли смущаващо у нас да пристигат турски проповедници, които да помагат в процеса по ислямизирането на България.

„Командироването на такива служители на Дианета изобщо не е необичайно,  нито пък тревожно. Това е практика в много държави в ЕС,  като например Германия, Холандия, Австрия,  Франция и други, в които има компактни маси от мюсюлмани, категоричен е Борисов. Неочаквано той заявява, че тези служители не били в тежест на България, тъй като получавали възнагражденията си от Турция, така че не ощетяват нашия бюджет.

Макар че проблемът с бюджета е най-малкият, според опозицията.

Проблемът е, че турските свещеници и служители налазват като скакалци страната и районите с мюсюлманско население и проповядват не обикновен, а радикален ислям. Те носят и учебници по джихад и промиват мозъците на малките момчета в бедните села, като им осигуряват в ислямските училища (незаконни между другото- б.а.) храна, дрехи, екскурзии, компютри, учат ги не само на Корана, но и наблягат на главите, в които се проповядва правилото „Око за око, зъб за зъб“.  Някак неусетно майките и сестрите на тези момчета тръгват с бурки, цели села се покриват от главата до петите в черно, така че традиционните  шалвари и забрадки вече минават за неприлично облекло. А в Родопите селата заприличват на някакъв арабски пейзаж със забулени жени, брадясали мъже, които гледат лошо и въпреки, че живеят в България, не знаят, или отказват да говорят на български.

В същото време Борисов припомня в писмото си, че по Конституция вероизповеданията в България са свободни и никой няма право да им пречи, а религиозните институции са отделени от държавата.

КОМЕНТАР НА SKANDALNO.NET:

Да, отделени са от държавата, но ако те са опасност за съществуването на тази държава, тогава какво? Да си сложим фереджета и ние ли? И да забравим, че е имало българска държава?

Г-н , Борисов, опомнете се! Или си вървете!

Преди всичко трябва да има държавност и защита на българското население от вмешателство отвън, защото все още се наричаме България.

А правата на религиите пред правата на народа е дилема, която политиците трябва да решат.

Ако не са се продали окончателно за няколко каймета! Предположението ни беше риторично! Естествено, че са…  Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Dr8qHRAukl8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. И аз не виждам проблем, ако започна вече с трепането на ченгета и на бб.а дали ще му трябва анален разширител или вече му е достатъчно широк гъза?!

  2. chashata prelia

    sled kato razgrabi cialata darjawa

    sega i w tursko igo iska da ni warne

    spukana mu e rabotata w nai skoro wreme

    wait and see

  3. БОРИСОВ ТИ АКО ВИЖДАШЕ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ГОЛЯМАТА СИ ПРОСТА ГЛАВА ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ ВМЕСТО ДА ПРИБИРАМЕ ПРОШЯЛЦИТЕ И КАМИКАДЗЕТАТА В БЪЛГАРИЯ ПО-ДОБРЕ ДА ДАДЕШ НЯКОЙ ЛЕВ НА ТОЯ НАРОД БЕЛКИМ ЖИВЕЕМЕ ПО-ДОБРЕ НЕ ДА СЪБИРАШ МАНГАЛИ ИЗСЛЯМИСТИ И КВИ ЛИ ОЩЕ НЕ КОЙТО ЕДИН ДЕН ЩЕ НИ ИЗТРЕБЯТ АМА ДАНО ТИ СИ ПЪРВИЯТ АМИН ДАЙ БОЖЕ! :)

  4. Доколкото ми е известно във Франция се забрани носенето на бурки в училищата и изобщо. Ако искат да носят да си ходят там откъдето са дошли. Това е във Франция. А тук си правят каквото искат. Колкото и да сме либерални, това е България, но кой ни бръсне за нещо.

  5. МНОГО АЛЪШ ВЕРЪШ С ТУРЦИТЕ НЕ БИВА ЗА ТОВА ТРЯБВА БОИКО ДА ХОДИ НА СЕКСОЛАГ ДА МУ ПРОВЕРЯВАТ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ ДА НЕ БИ ДА ИМА РАЗШИРЕНИ КАНАЛИ НА ЦЕПКАТА ИМА СЪМНЕНИЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *