Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бойко Борисов изненадващо: САЩ и ЕС ни спряха „Южен поток“, България обича Русия

 

Борисов,Ако не ме бяха свалили и ако нямаше служебно правителство, „Южен поток“ щеше да започне да се строи вече, каза изненадващо и нагло Бойко Борисов.

Той беше умилен от факта, че Путин пуснал календар с подареното му от него куче и заяви, че това не е случайно. Русия понякога ни се кара и ни размахва пръст, но таи топли чувства към нас. Българският народ също обича Русия. Много повече от другите бивши социалистически страни, защото ни свързват много неща от историята. Все пак Русия ни е освободила от турско робство и няма как да забравим този факт.

Но не бива и да забравяме, че ние сме членове на ЕС и НАТО, а Русия на Евразийския съюз и противоречията между двата съюза се явяват и противоречия между двете ни държави. И искаме или не искаме, трябва да спазваме правилата.

НАТО знаеше, че „Южен поток“ е полезен за България, САЩ знаеше, ЕС знаеше, но отношенията им с Русия попречиха на това съоръжение да започне да се строи. Ако през цялото време бях министър – председател, щях да направя така, че да го строим и всички страни да бъдат удовлетворени, удари се в гърдите Борисов в първото си за тази година популистко интервю.

Той обаче не можа да обясни как хем ще строим потока, хем ще изпълняваме повелите на господарите си от ЕС и господата от „Отворено общество“ и „Америка за България“, Сорос и всички, от които зависим.

Няма как да обясни и как един ден сме с Русия, на другия тичаме при Ердоган да правим метани, свирнат ли ни американците или ЕС, удряме поредната санкция на руснаците, а после ги обвиняваме защо не искали да си купуват повече жилища тук.

Вдигаме им цената на визите и отново плачем защо броят на руските туристи намалява.

Да водиш разкрачена политика не е повод за гордост, а за срам. Виктор Орбан тропна по масата и защити унгарските интереси. Словашкият президент също. Поляците и те гледат първо собствената си политика, а тогава международната.

Само ние скачаме като палячовци и сляпо изпълняваме кой каквото ни каже. В поза шпагат, силно наведени към Турция и готови да оближем всяка американска подметка.

И после се питаме защо не ни уважават и никой не ни бръсне за слива.

Че кой бръсне сливи, смачкали цялото си национално достойнство?

На този въпрос дори Борисов не може да отговори.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Бойко Борисов изненадващо: САЩ и ЕС ни спряха „Южен поток“, България обича Русия

 1. ДД Отговор

  04.01.2016 в 16:57

  А най-добре щеше да е, ако те нямаше изобщо!

 2. Петьо Отговор

  15.07.2016 в 21:30

  Добре де, а защо сте лакеи всички политици на власт от 72 години насам? Даже и се надпреварвахте при соца да лижете руснаците с метани и четки, а сега се убиате да лижете с четки я Брюксел, я Уошингтън и други? Не можехте ли просто с човешка прямота да заявите и на Москва и на Брюксел и на Уошингтън – Дами и господа, ние искаме мир, добри отношенияс всеки от вас, но вашите конфликти и имперски амбиции ни скарват постоянно с някой от вас по интересите ви и я духаме. За което, сте си виновни вие, не ние. Искаме да си развиваме приятелски отношения и с Русия и със САЩ и с всеки, който иска и ни е приятел! Моля, да не се сърдите, а да знаете, че не всяко Ваше желание е изгодно и за нас и че може да ни скара с други партньори, което не бива да ни разваля добрите отношения! Ала де у вас политиците смелост за това? Лапате пачки и ни мотате с дивотии, а накрая все я духаме ние народо…. И що? Щото се нагаждачи за парици. Ами ние повечето хора си уважаваме русснаците, което не означава, че мразим американо, напроти, уважаваме и тях и кой ли не. но вашите политически и имперско-олигархични войни ни изпокарат и я духаме хорцата не на власт. За което сте виновни политиците… Ето сега американо авиация е ударила позиции уж случайно на Асад. Случайно друг път – американците никога не грешат, освен ако нямат инструкции за това. Все едно е мойта котка да сгреши, ако и дам кюфте и да яде кисело зеле? ЪПСУРТ! Е, ние сме в НАТО. Да, ама НАТО атакува Русия с бази по куп държави, руснаците се бранят и те размахват оръжия, ние хората по света се чудим какво да правим и да се опазим от вашите политически, военни и други далавери. И докога? Май докато света се затрие, нали? А, ти как така ще изградиш „Южен поток“, бе Шефе, след като беше твърдо против? Даже се изсекна по медиите, че не бил изгоден, а после се оказа, че даже не си чел договора? И хукнахте да го търсите документацията? Ами ние кьораи и глухи и малоумни ли сме? Как ще построиш нещо, което отричаш? Явно по желание на НЯКОЙ задкулисен шеф? Е, то е ясно, че руснаците се разбраха с Ердоган, той се извини за самолета, те си затвориха очите и сега са дружки. Сега май ще е Турецкий поток, да знаеш? Аз подкрепям диверсификацията, нека руснаците свободно си продават стоката тук, нека и иранци си продават петрола така конкуренцията ще държи ниски цени. Ала вие политиците ни смотахте съвсем с вашите игри по интереси? Ами, Плевнелиев нали оплюва Русия, а се води баша на нацията, макар мама да не ми каза, че той ми е татко, а аз не съм знаел и не повярах, прекалено е хлъзгав за да ми е татко, а аз съм глупи и не може пък да съм му син, та той иска даже война с Русия, ти говориш за приятелски отношения? Че щом Главнокомандуващият ни говори за общ фронт срещу Русия на НАТО и Черноморски държави, какво приятелство е това? Абе вие ни закопавате постоянно с вашите игри.

 3. Финков Отговор

  27.11.2016 в 14:05

  Това Б. Борисов няма как да го е казал ,публично поне, защото губи всяка западна поддръжка. Но трябва да му се признае че отлично лавира и външната му политика е по-успешна от вътрешната

 4. АННА Отговор

  29.11.2016 в 14:02

  „КОГАТО ЕДНО КУЧЕ НЕ ЗНАЕ ДА ЛАЕ, САМО ВКАРВА ВЪЛКА В КОШАРАТА“.КАТО СЕ ВЪРТИШ КАТО КАЛАЙДЖИЯ ЗАЩОТО СИ ПРОСТ И НА ЗНАЕШ КАКВО ДА ГОВОРИШ, УНИЩОЖАВАШ НЕ САМО ТВОЯТ АВТОРИТЕТ, А НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.ЗАЩО РУСИЯ ДОСТАВЯ ГАЗ ПРЕЗ ГАЗОПРОВОД ДО ГЕРМАНИЯ , ДО БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ?!?!? С ТАЗИ ДИАГНОЗА ТИ СИ ЗА ЛУДНИЦАТА, НЕ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
  Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *