Ексклузивно! САЩ Признаха: Следим ви и ви Контролираме от 25 Години!

Нюланд

Идете си в САЩ с добро, г-жо Нюланд! Не ни трябва 25 годишно наблюдение, не желаем да сме 52-ри щат!

Оставете България на българите! Ние, българите, сме малък, но изключително жизнеустойчив и корав народ! Ние българите рядко въставаме, но пък побеждаваме врага си с търпение и упоритост! И именно по тая причина няма империя, която да ни е завладяла и да не се е разпаднала! Вие от САЩ сте наред! Skandalno.net – Виж целия коментар под статията:

САЩ много държим България да  прави собствен и независим избор в политиката си. Президентът Барак Обама непрекъснато  следи какво се случва в страната, призна неочаквано  помощник-държавният секретар на САЩ  Виктория Нюланд, която идва у нас за втори път.

И въпреки че декларира, че никой не се меси в политиката на страната ни, заяви, че РБ  трябва да останат заедно, да не излизат в опозиция  и да работят заедно с ГЕРБ и всички демократични сили  за доброто и бъдещето на България.

Думите на Виктория Нюланд ще се окажат заповед за реформаторите и ГЕРБ, като те ще скрият томахавките в името на общия си бащица и задокеански господар и командир Барак Обама.

Виктория Нюланд  се измъкна от въпроса  каква е политиката на администрацията на Обама на Балканите и каза по Би Ти Ви, че изводите могат да се направят, като внимателно се наблюдават нейните срещи и изяви.

С две думи: „Думам ти, дъще, сещай се, снахо!“.  Щом идва тук втори път в рамките на година, то значи, че САЩ наистина се интересува от нас, но едва ли да ни донесе демокрация. По-скоро да наложи правилата си и интересите си и те да бъдат прокарани от продажни партии в парламента, като  например ГЕРБ, които за щяло и не щяло тичат да се консултират с Вашингтон и мадам Йес, която защитава всякакви други интереси, само не и българските.

„България се намира  на кръстопътя на Великите сили. Точно по тази причина  САЩ са толкова настойчиви през последните 25 години тук. Ние държим да се  осигури възможността страната да има  собствен и независим избор. Да определяте избора и политиката си сами!“, каза Нюланд, на което не й повярваха дори интервюиращите я журналисти.

След като целта на САЩ е ние да сме независими, защо 25 години ни държат под лупа и непрекъснато прокарват интересите си тук, питат ядосани българи в социалните мрежи и добавят, че контрола е толкова затегнат вече, че дори до тоалетната да идеш, трябва да помолиш САЩ за разрешение. Това е диктатура!

Що за лицемерие са думите: „Ние искаме вие да имате избор“, а не ни оставят никаква възможност за свободен избор. И който САЩ решат, той управлява държавата, палят се патриоти.

Коментар на Skandalno.net:

Защо САЩ финансираха „Протестна мрежа“ у нас и изсипаха милиони долари, за да бутнат правителството на Орешарски, за да върнат уж под уличен натиск ГЕРБ отново на власт? Къде са интелигентните и красивите и защо сега не скачат по улиците срещу несправедливостите и геноцида над българския народ? Или чакат указания от американците?

Г-жа Нюланд си го каза в прав текст – САЩ следи политическите процеси в България от 25 години!

Защо? Не е ли по-демократично самите българи да изберат пътя си на развитие, а не да им внасят революция отвън и платени от САЩ протестъри по площадите?

САЩ вече доказаха с Арабската пролет и Майдана в Украйна, че „добрите“ им намерения водят до братоубийствени войни, а в Сирия подпалиха такъв конфликт, че Европа тепърва десетилетия ще сърба попарата на мигрантите.

Колко още ще се месят в работите на суверенна България?

Идете си в САЩ с добро, г-жо Нюланд! Не ни трябва 25 годишно наблюдение, не желаем да сме 52-ри щат!

Оставете България на българите! Ние, българите, сме малък, но изключително жизнеустойчив и корав народ! Ние българите рядко въставаме, но пък побеждаваме врага си с търпение и упоритост! И именно по тая причина няма империя, която да ни е завладяла и да не се е разпаднала! Вие от САЩ сте наред! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/6asbhEMDMD4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. САЩ унищожават България ! Вън от България на всички американски организации ! Вън американските военни !

  2. Гледах интервюто – няма такова нещо. Пак новина от сайтовете на Путлер…

    • Ти и да гледаш и да не гледаш, пак нищо няма да разбереш, защото или си слабоумен или ти харесват кървавите парички на САЩ.

    • Ново двайсет, за това никога не е имало съмнение!
      А и защо да си признаят толкова нагло? Не ги ли е страх от последсвия? ;-)

  3. Какво като е от американския департамент тази мърша защо я слушате и обама цигането ли ще ви дава акъл?БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ НИКАКВИ АМЕРИКАНСКИ МОШЕНИЦИ да се месят.Те объркаха целия свят с тяхната лакомия.Светът трябва да се обедини и да ги изтрие тези от лицето на земята.

  4. Стига с тези глупости.В глобалния свят всички ние сме свободни да решаваме съдбата си и тази на нашите деца. Всички сме длъжни да следим какво се случва в този свят,за да знаем къде ни е мястото,какви са ни интересите и как да ги отстояваме.
    След като имаме некадърни политици и електорат,който с подобни статии и заключения,много лесно се манипулира…какво може да очакваме?

    • Как какво можем да очакваме? След такоа ясно признание, че ни следят, сега спокойно можем да помолим брадърите от СИА да ни кажат, къде са откраднатите от КТБ пари – няма начин да не ги открият – ЦРУ знае сичко по света. А като разберем, ще дигнем на ръце Цацата и ще го понесем да идем да ги вземем, щото той няма да си размърда сам трътката да ги намери…. Ето това можем да очакваме, но дали ще стане не зная? а ти какво очакваш, да ни каже Пентагона, кога ще влезем в Шенген ли? Никога няма да влезем – ние не сме планирани за там. ЕС е отначало изграден от елит и периферия. Ние сме периферията.

  5. Значи ни следят, за да имаме свободен избор! А как ще е свободен, като ни следят???

  6. ДНЕВНИКЪТ
    на
    инж. Б. К. АВРАМОВ-ХЕМИ,
    дежурен механик на един потъващ кораб.
    Варна-Град; 26.01.2016. /04:00 АМ; Вторник.
    ПИСМО ОТ РОБИНЗОН КРУЗО – Корабосъкрушен Писател:
    „““Тук,
    на остров МОН,
    където с Петкан работим,
    върху текст за сценарий
    „ДАНИЕЛ ДЕФО И ДЗВЕРОТ ПАИСИЙ“,
    докато хапваме байрам столични кифли,
    изключихме телевизоро!?!“““
    Said.
    N.B.: ТЪЙ ДЕ!?!
    Said.
    RE: „Робинзон Крузо е само един от авторите, които въвеждаме“
    Ваня Кастрева, зам.-министър на образованието
    ECONOMIC.BG

  7. Знаем, че ни следите. и кво? то и нашите ни следят и чужди ни следят? И кво? поне това донесе ли ни някаква полза като ни следите? нот! и СЛЕД КАТО НИ СЛЕДИТЕ, ЩО НЕ ИЗВАДИТЕ ФАКТИТЕ ЗА КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИКУС, АМИ СИ ТРАЙКАТЕ КАТО СЪНЛИВЦИ, ЗАСПАЛИ НАД ПРЯСНА ЗЕЛКА СЛЕДОБЕД? И вместо да ни спасите от мафията, вие си трайкате? А, казвате, че сте ни приятели? ами то и нашите политици така казват, но не са…. аз зная, че ни следите. и се надявах, някоя генералка от Пентагона да се изпусне и да ми звънне и да каже: Хеллоу, Бой! искаш ли да идеш на Карибите с хеликоптер Апачи, както вашият Боце и Лилито ходят на лов и излети? А аз да гракна щастлио – Йес Дженерал, Йис! а там да пием Уиски сред синьозелена бистра морска дъ Уотър и да свирят по 1200 вата уредба Скорпиънс или Металика. Но и Пенка Павлова става. И какво като ни следите? кажете тогава поне къде са парите от КТБ, като толкова знаете? щото нашите Цацата се мотка 1 година докато задействува разследването та сигурно са препрани през десет агенции за имоти и перилни препарати вече? то следенето е ясно, ама каква полза? Тогава поне ми кажете паролата за Фейса ми, че я забравих и не мога да вляза вече! а ме е срам да питам…ще кажат – тоя скапаняк даже паролата си не знае. Оки? И какво се фукате, кажете поне дали Пленята е киборг или е натурален Ганьо? ъ?

    • Какво да ти кажат? И защо? Все някой друг ще ни оправя и спасява!.. Никой нищо няма да ни каже, а просто ще ни изчакат да порастнем, да преминем през детството и да опитаме най-после сами да си оправим къщата; да се вземем в ръце. Кой им помага на поляците, на чехите, на унгарците, та и на румънците?

  8. Краварите да гледат своята си държава от която произлиза всичко лошо в тоя свят! България е от веки веков на тая земя и ще пребъде!!!Не може да ме наблюдават и контролират хора,чиято държава е на годините на дувара на дядо ми!

  9. Наистина г-жа Нуланд ние не искаме да сме 52 штат на САШТ,ние просто си искаме СВОБОДАТА како 16-та ПРОСТА БЕДНА И БЕЗНАДЕЖНА ДИКТАТОРСКА СОВЕТСКА РЕПУБЛИКА!!!!!!!!!!

  10. САЩ ИСКАТ ДА ИЗБИЯТ БЪЛГАРИТЕ С ОТРОВНИ ЛЕКАРСТВА И ХРАНИ И ДА СЕ НАСТАНЯТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ. НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ СА САЩ И ТУРЦИЯ, ЗАТОВА ТЕЗИ ДВЕ ДХИХАСИСТКИ МАСОНСКИ ИМПЕРИИ ТРяБВА ДА БЪДАТ ИЗЛИЧЕНИ НА ЗЕМЯТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО СКОРО, А ОТ ИСЛЯМА И ПОМЕН ДА НЕ ОСТАНЕ. ВРЕМЕ НА ЗЕМЯТА ДА ОСТАНЕ САМО ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНАТА ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ.

  11. САЩ ИСКАТ ДА ИЗБИЯТ БЪЛГАРИТЕ С ОТРОВНИ ЛЕКАРСТВА И ХРАНИ И ДА СЕ НАСТАНЯТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ. НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ СА САЩ И ТУРЦИЯ, ЗАТОВА ТЕЗИ ДВЕ ДХИХАСИСТКИ МАСОНСКИ ИМПЕРИИ ТРяБВА ДА БЪДАТ ИЗЛИЧЕНИ НА ЗЕМЯТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО СКОРО, А ОТ ИСЛЯМА И ПОМЕН ДА НЕ ОСТАНЕ. ВРЕМЕ НА ЗЕМЯТА ДА ОСТАНЕ САМО ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНАТА ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ.

  12. ДОЖИВЯХМЕ 6 ЯНУАРИ 2021 Г. САЩ СЕ РАЗПАДА СТИГНА ГИ ПРОКЛЯТИЕТО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕГА НАРЕД Е ЕС И НАТО ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *