Човешкият Живот не Струва и Цент за Глобалната Олигархия на САЩ! Виж Защо:

70 години след Втората световна война Европа се гърчи в неолибералните клещи на САЩ под невиждана ислямска обсада!

сащ

Сексуалната агресия на ислямистките примати в Германия, Австрия, Финландия, Швейцария и навсякъде из „земята на кръстоносците“ окончателно прокара рубикона между нормалните хора и клиничните зомбита. Разделителната линия вече не е по оста „Ляво – Дясно“, а следва вектора на здравия разум. Именно по тази причина автентични комунисти, а не „нови леви“ с обърната идейна резба и генетични антикомунисти, но не импотентни соросоиди, играят в един отбор срещу шериата и ятагана. По площадите на Германия хиляди скандират „Путин в Берлин“, Меркел – в Сибир“, а правоверни марксисти свалят шапка на консерватора Орбан и социалдемократа Земан…

Ето докъде ни доведе „краят на историята“, който според своя автор Фукуяма трябваше да сложи точка на политическата конфронтация и да възцари рая на неолибералната илюзия. Жалко, но факт – не се получи! Нещо повече – хрониката на последния четвърт век черно на бяло доказа, че Горбачов е най-големият престъпник в световната история, тъй като неговото предателство срещу собствената му родина разруши равновесието на двуполюсния свят. И докара на планетата милиони жертви, океани от кръв и чудовищна агресия на фанатичното мракобесие срещу цивилизацията. Шест века след религиозните войни между християни, мюсюлмани, католици и протестанти…

сащ

ПИШКИТЕ КАТО ЯТАГАНИ

Тези дни известният политически коментатор Тома Томов сподели в тв. ефира, че Меркел и Европа са длъжни да знаят какво правят, когато допускат на своя земя хиляди млади „мигранти“ с „пишки“?! Авторитетния журналист използва една фолклорна битова категория, но фалическият символ трябва да се разглежда не само порнографично, но и метафорично. И по точно – сексуалната бухалка от Кьолн, Франкфурт, Щутгарт, Хамбург, Виена, Цюрих е оръжие на целокупната ислямистка война срещу Европа. Нерезите, наричани от чужди и нашенски соросоидни папагали с нежни имена като „бежанци“, мъченици“ и „жертви“, чисто и просто използват „пишките“ си като ятагани, за да демонстрират пред импотентната неолиберална бутафория своя статут на недосегаеми мулти-култи башибозуци.

Как смятате, дали е случайно, че пришълците от пещерата нагло заявяват пред камери и микрофони, че въобще не се притесняват от съд, санкции, репатриране и тем подобни алабализми. Поданиците на Всевишния добре знаят къде е слабото място на евро-атлантическия бардак и се прицелват точно в десетката. Тоест – наясно са с глобалната демагогия под мотото „Човешки права“ и са инструктирани, че това е само лозунг за лековерни, обслужващ глобалната олигархична мафия, която от своя страна насочва тълпите от Северна Африка и Близкия Изток към Стария Континент. Едно към едно с откровението на някогашния президент на Алжир Хуари Бумедиен, заявил преди половин век, че арабския свят ще превземе Европа чрез утробите на своите жени. В актуалния вариант от Кьолн става дума за оплождане с обратен знак, но смисълът на демографската агресия е идентичен.

Протестиращи срещу политиката на САЩ швейцарци са приготвили клетка-затвор за Барак Обама
Протестиращи срещу политиката на САЩ швейцарци са приготвили клетка-затвор за Барак Обама

ЗАВИСИМА ИЛИ ИЗКУФЯЛА Е ЕВРОПА

Изберете сами диагнозата на „първата евродама“ Ангела Меркел. Тази жалка женица с визия на даскалица от средния клас наистина е или зависима, или напълно изкуфяла. Какво друго може да се каже за някогашната комсомолска секретарка, след като тя докара на Европа най-тежката участ след Втората световна война. 70 години след като Третият райх на Хитлер капитулира и оръдията замлъкнаха, милиони хора от Москва до Лондон и от Полярния кръг до Малта отново живеят под обсада. И фактически са превърнати в заложници на сляпата стихия на тероризма, навлизащ с хилядите джихадисти, предрешени като бежанци.

Наивно е обаче да се смята, че дипломираната физичка, учила навремето в Москва и Ленинград, е загубила разсъдъка си. Тя чисто и просто е фатално зависима от САЩ, който я подслушва и в тоалетната, както стана ясно и от разкритията на бившия служител в тайните служби на САЩ Едуард Сноудън. Покровителката на Бойко Борисов е кукла на конци в костюмче, излязло сякаш от витрините на софийския ЦУМ от преди 40 години. Но за смисъла на нейната покана към „мигрантите“ без самоличност – малко по-нататък…

Фактите към днешна дата категорично налагат извода, че Ангела Меркел плаче за международния трибунал в Хага. Точно така, а в този извод няма никаква политика или спекулация! Елементарната сметка показва, че вредите от „толерантността“ на Класната се стоварват върху главите и съдбите на близо 500 милиона европейски граждани от Европейския съюз и извън него под формата на бомби, кръв, стрес и перманентна несигурност. А това е много по-страшна беда и то с неизмерими последици от престъпленията на Милошевич, Караджич, Младич и другите подсъдими заради военните престъпления в бивша Югославия.

И ако извращенията на споменатите сръбски шовинисти плюс реципрочните им хърватски националисти бяха ограничени по територия и време, пораженията от „отворените врати“ на Меркел ще се плащат от поколения напред. Даваме ли си ясна сметка колко дълбок и терористичен корен ще пуснат на европейска земя тези милион „бежанци“, нахлули като варварските пълчища в Римската империя преди повече от 15 века? А резултатът ще бъде мултиплициран от индустриалната им раждаемост.

сащ русия

В БЛИЗКИЯ ИЗТОК РАЖДАТ ГЛАВИ, А В ЕВРОПА СВАЛЯМЕ ГАЩИ !

В момента никой не знае колко точно са пришълците без лица, документи и самоличност. А какво ще се случи след 10-15 години? Няма съмнение – цяла Европа ще бъде превърната в гето като кварталите на Брюксел над централния площад „Гранд плас“, където са разположени ятаците на чуводищата от 13-ти ноември, 2015-та г. Там полиция рядко влиза, тъй като трябва да развърти яко палката на всеки ъгъл, а това е някак неудобно за неолибералната демагогия, от която богато се храни евро-атлантическата номенклатура на 2 км. северно от гнездата на шериата…

Сега разни безумци с академична визия и чужди грантове внушават, че едва ли не европейските жени са виновни за сексуалния джихад, тъй като се носели твърде предизвикателно. Следващата стъпка на толерантността очевидно ще бъде да си сложат бурки или да обслужват доброволно нерезите с бради и ножове, за да не страда чупливата неолиберална душевност. Ако продължаваме в тази посока неизбежно ще стигнем до ситуация, в която ще ни вменят сами да си сваляме гащите, за да не дразним насилниците, имащи „човешко право“ на… похот и плътска наслада. Без значение, че за подобни порно сеанси в Меката на ортодоксалния ислям Саудитска Арабия режат ръце, крака, „пишки“ и глави.

А кой от преялите „неправителствени“ агенти за влияние на точно определени правителства ще обясни как и защо хиляди деца са захвърлени из Гърция, Сърбия, Унгария, Хърватия, дори и България, по пътя на „мъчениците“ към Обетованата земя на Майка Ангела? И какво остава от хуманитарната мантра след като вместо кърмачки с бебета и грохнали старци из Европа шестват млади, здрави, прави осеменители с кредитни карти, смартфони и таблети, купуващи автомобили, наемащи таксита за стотици километри? Тази „НАПАСТ“ очевидно идва не да се спасява от злодея Башар Асад, а да завоюва нови и нови територии за радикалния ислям. И този, който не схваща тази елементарна истина, е неспасяем кретен, проспал ислямисткия фашизъм…

НОВАТА АТОМНА БОМБА Е ХВЪРЛЕНА

сащ войнаПреди 70 години САЩ хвърлят атомна бомба над практически капитулиралата Япония, за да респектират Сталин и да наложат своя геополитически приоритет след края на Втората световна война. С всичките условности на времето и историята сега се намираме на подобен кръстопът. Дай Боже без ядрената гъба над Хирошима и Нагасаки, отнела живота на близо 500 хил. човека и отровила гените на поколения.

След провала на неолибералната догма и зачестилите финансови кризи глобалната олигархия реши да прибегне до етно-религиозната карта, публикувана неотдавна в американските медии. За тази цел секретните служби на САЩ, Великобритания и Франция създадоха и отгледаха „Ал Кайда“ и нейните разклонения, а персийските петролни диктатури финансираха ИДИЛ, подкрепен и от ятака на радикалния ислям Ердоган. Ето това е фундаменталната причина за трагедията в Ирак и Сирия и последвалото „преселение на народите“ към Европа, а приказките за „социалната причина“ са прах в очите на слепите. Това е и зависимостта на фрау Меркел.

Тук е моментът да се отбележи, че „демократичната агресия“ от началото на новия век в Близкия и Средния Изток отне живота на повече от 2 милиона души и прогони от домовете им десетина милиона. Тоест – живеем под радиацията на новата атомна бомба, която нямаше как да избухне при балансирания двуполюсен свят, преди Юдата Горбачов да продаде СССР на Запада.

В какво се състои изгодата на глобалната олигархия от ислямистката агресия срещу Европа?

Първо: Провокира се постоянно напрежение в международните отношения, от което се хранят акулите от банковия и оръжейния сектор на „Уолстрийт“.

Второ: Европа и Русия са подложени на непосредствена заплаха от тероризъм и по този начин и чрез провокации като „майдана“ в Украйна се ограничава перспективата за сътрудничество между ЕС и Москва.

Трето: Саботират се енергийните проекти между Брюксел и Кремъл.

Четвърто: Чрез инвазията на джихада се дестабилизират демократичните институции и традиции на Стария континент.

Пето: Нестабилността създава все по-голяма зависимост на ЕС от САЩ, като междувременно растат печалбите на военно-промишления комплекс отвъд океана.

Шесто: Приливът на „мигранти“ създава тотален хаос, от който естествено се възползва единствената световна свръхсила, готова винаги да се намеси и да раздаде правосъдие от самолетоносачи.

Седмо: Олигархията печели дивиденти от прилива на евтина работна ръка, чрез която ограничава и минимализира социалните ангажименти към европейските наемни работници.

И така в крайна сметка се оказва, че човешкият живот не струва нито цент за всесилните и недосегаемите от Вашингтон, чиито пропагандни номера рискуват живота на Европа, докато в същото време приватизаторите на „свободата“ и „демокрацията“ оттатък океана досега са приели словом и цифром по-малко от 2 000 „мъченици“ на собствения си джихад срещу цивилизацията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *